Şimdi Ara

Harici Ekran kartı devreye girmiyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
4.001
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

i5 3230m işlemci
    AMD redeon HD 7670m

Bilgisayarın derecelendirme sistemi otomatik olarak onboard intel hd 4000 kartı görüyor ve verdiği derece 5.3 , ben PC'yi her daim full performans kullanmak istiyorum. bu nedenle AMD Redeon hd 7670m kartı devreye almak istiyorum ama olmuyor. aygıt yöneticisinden İntel kartı devredışı bırak diyorum. tekrar derecelendirme sistemini açıyorum bu sefer AMD kart hata veriyor, hatta devre dışı bırakınca Catalyst control center'a da girmiyor yine hata veriyor, resim aşağıda; bana biri yardım etsin sürekli AMD harici kartı nasıl kullanabilirim ?

• Harici kart sürücüsüyle dahili kart sürücüsü bağlantılıdır kaldırdığınızda hata verir dahili sürücüyü kurun tekrar.Çift kartlı sistemlerde böyle normal kullnımda dahili kartı kullnır oyunlarda sıkıntı olmuyorsa sorun etmeyin boş verin derecelendirmeyi.Ekran kartını bir güncellersiniz bakarsınız tanımış başka bir sürücü kurarsınız tanımaz kafasına göre takılıyor.
  • Yankef kullanıcısına yanıt
    peki kardeş oyunlarda kasma oluyor mu
  • 33blackfire33 3 kullanıcısına yanıt
    pes 14 yükledim oynarken sıkıntı yoktu. alt tab yaptım gpu z ile ekran kartı sıcaklığına bakayım dedim tekrar alt tab'la oyuna girdiğimde kastı.

birde bi konu var ki sağ tıklayıp değiştirilebilir grafikleri yapılandır'dan PES14 dosyasını da yüksek performans seçtim yani aslında hd 7660m'le çalıştırması lazım. ama intel 70 derece amd 35-40 derecede görünüyor. belliki yüksek performans dediğim halde inteli kullanıyor.
  • Yankef kullanıcısına yanıt
    Diğer oyunlarda kasma var mı
  • bendede oyunlar kasıyor ya bir de bilgisayarı yeni aldım ekran kartı iyi diye
  • 8.1e geçmişsin sanırım 8.1 için uygun driver yükle fakat mevcut driverin üstüne kur çünkü silince geri kuramazsın adam gibi kurulmuyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ya bende aynı sorundan şikayetçiyim birileri şu konuya çare bulsun oyunlarım çok kasıyo AMD Radeon HD 8600 Series ekran kartı yerine intel i görüyo ve oyunlar çok donuyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.