Şimdi Ara

Harici Ekran kartı karmaşası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Sorunum şu;

DELL Inspiron 5520 S21F45, INTEL i5-3210M, 8GB RAM, 500GB HDD, 15.6'' HD, Intel HD 4000 ve AMD HD7670 1GB
    Marka/model/özellikte dizüstü bilgisayarı yazıcı oğlundan 2. el 800 Tl ye aldım.
    Özelliklerine baktığımda AMD radeon HD 7600M serisi ekran kartı ve Intel HD4000 Ekran kartı görüyorum.
    Satıcı bana harici ekran kartının windows 8.1 ile alakalı bir uyumsuzluktan dolayı 7600M olarak göründüğünü oysa içerisinde Amd nin harici 7670 ekran kartı modeli olduğunu söyledi internetten özelliklerine baktığımda gerçektende AMD radeon 7670 ekran kartı olduğu yazıyordu ve bende satıcının sözlerini yedim.
    Bu pc GTA V'i düşük özellikle oynarmı dedim rahat oynar dedi. Oyunu indirdim kurdum fakat oyun müthiş kasıyor oynanmıyor.
    Herif beni kekledimi? Yani aslında 7670 olan ekran kartı modeli 7600M olarak görünmesi normalmidir?
    bu pc bu oyunu oynarmı.
    Eskiden PC donanımlarını takip ederdim ama o zamanlar DDR2 yeni çıkmıştı. Artık yabancıyım aydınlatırsanız sevinirim teşekkürler.
     Harici Ekran kartı karmaşası Harici Ekran kartı karmaşası Harici Ekran kartı karmaşası

• düz 7600 yazsaydı şüphelenirdim ama 7600 serisi yazıyor yani 7670 olabilirwww.amd.com sitesinin destek bölümünden güncel sürücüyü indirebilirsin.

http://support.amd.com/en-us/download/mobile?os=Windows%208.1%20-%2064
  • eve geçince deneyeceğim. Aygıt yöneticisinden sürücü güncelle dediğimde zaten güncel sürücü uyarısı veriyor, umarım sürücüdendir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.