Şimdi Ara

Harici ekran kartım var kullanılabilir ram sorunu yaşıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bende Samsung r522 var 3gb ram vardı ramın birini çıkarttırıp iki gb lik taktırdım şu anda 4gb ram görünmesine karşın 2.96 kullanılabilr görünüyor...32 bit işletim sistemi ile alakası olmadığını düşünüyorum çünkü önceden tam 3.00 gb görünüyordu ve 32 bit 4gb ye kadar destekliyor....BIOS ta Remap Memory falan yok,ayrıca BIOSta da iki adet 2096 ram görünüyor slotlarda...çözümü olan var mı acaba?
    Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sersabah -- 21 Eylül 2012; 12:44:14 >

• güncel...
  • quote:

Orijinalden alıntı: sersabah

Arkadaşlar bende Samsung r522 var 3gb ram vardı ramın birini çıkarttırıp iki gb lik taktırdım şu anda 4gb ram görünmesine karşın 2.96 kullanılabilr görünüyor...32 bit işletim sistemi ile alakası olmadığını düşünüyorum çünkü önceden tam 3.00 gb görünüyordu ve 32 bit 4gb ye kadar destekliyor....BIOS ta Remap Memory falan yok,ayrıca BIOSta da iki adet 2096 ram görünüyor slotlarda...çözümü olan var mı acaba?
    Teşekkürler.

Sadece SS bakıyorum yazdıklarını okuma gereği duymadan çözüm yolunu yazıyorum. 32 Bit işletim sistemleri 4 GB ramı kullanmaz.. Windows 7 64Bit kurun sorun çözülecektir..

Edit : İtiraz edecek bir şey yok..

• güç bela bi torrent buldum indiriyorum,yarın işten gelince kuracam bakalım ne olacak...
  • quote:

güç bela bi torrent buldum indiriyorum,yarın işten gelince kuracam bakalım ne olacak...

Bakalım ne olacak diye bir şey yok SS'deki gibi olacak. 32Bit işletim sistemlerinde ram göstermek için programlar yapılmış fakat önermiyorum

• sende sağlam torrent varsa pm atar mısın ?
  • quote:

sende sağlam torrent varsa pm atar mısın ?

İşletim sistemlerinin Torrent yoluyla indirilmesini tavsiye etmiyorum ya bozuk olurlar yada virüslü türkçe bulmak çok zordur. Preimum'lu sitelerde indirin..
    Profilimden msn ve ya facebook adresimi ekleyin link vereyim Pm sistemi çalışmıyor sorun var..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saiph -- 21 Eylül 2012; 22:06:12 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ANA KART EKRAN KARTI SORUNU
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.