Şimdi Ara

HARİCİ HARD DİSKİM SÜREKLİ ÇALISIYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar wd harici hard diskim herhangi bir işlem yapmadıgım zamanda bıle devamlı calısır durumda ısıgı yanık bır sekılde duruyor ;neden kullanmadıgım donemde calısmaya devam edıyor?1tb lık bır dısk ılk basta cok dolu degıl ıken boyle bır sorun yoktu calısmıyor kendını kapatıyordu ısıgı sonuyordu yani;fakat şimdi devaml ışığı yanıyor ve çalısıyor buda beni rahatsız ediyor;sanırım birazda ısınıyor diye korkuyorum...sizce nedendir?
    tesekkurler

• Neden kullanmadığın şeyi fişte takılı tutuyorsun...Bendede wd essential var...Genelde arşiv için kullanıyorum...Kullanacağım zaman takarım fişe işim bitince güvele kaldır ile kapatır çıkarırım fişleri...
  • sürekli çalıştırmak riskli ayrıca mutlaka hard diskle ilgili bi işlem gerçekleştiriosnzki cihaz tamamen kendini kapatmıyor.mutlaka işiniz bittimi güvenli kaldırıp fişini çekin sürekli çalıştığında 60 dereceyi geçebilyor.buda hard diskler için riskli rakamlar
  • haklısınız arkadaslar bende aslında sureklı takılı tutmuyorumama bır ıkı kere unuttum oyuna falan daldım;o yuzden merak ettım acaba vırusle alakalı bır sey olabılırmı dıye bır sormak ıstedım sıze...bende kalıdırrıyorum artık zaten hemen....cevaplar ıcın cok tesekkurler...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.