Şimdi Ara

Harici Harddisk Açma Problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ne yapabilirim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jesst17 -- 26 Ekim 2014; 19:55:36 >

• jesst17 J kullanıcısına yanıt
    Harici harddiski yeni mi aldınız yoksa harici harddiski zaten kullanıyor muydunuz ?

Çünkü şu an harddiskiniz Ham durumda yani biçimlendirilerek kullanıma hazır duruma getirilmesi gerekiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: spiky2122003

Harici harddiski yeni mi aldınız yoksa harici harddiski zaten kullanıyor muydunuz ?

Çünkü şu an harddiskiniz Ham durumda yani biçimlendirilerek kullanıma hazır duruma getirilmesi gerekiyor.

eskiden kullanıyordum yanlışlıkla birşeyler yaptım bu hale geldi uzun bir aradan sonra uğraşayım dedim

bilgisayar yönetiminden diski başlat yapmaya çalışıyorum ama o zamanda veri hatası (döngüsel artıklık denetimi) diyor
    Sanırım yanlış ve ciddi bir yanlış yapmışsınız çünkü diskiniz şu an Ham duruma geçmiş yani biçimlendirilerek hazır duruma getirilebilir.

Bunun için Disk Yönetimi 'nde harici harddiskinizin bulunduğu kısma sağ tuş yapıp, Yeni Bölüm diyerek açılacak ekranda sürekli İleri komutunu vererek diskinizi kullanmaya devam edebilirsiniz.

Not : Bu işlemi yaptığınızda formatlama yani biçimlendirme işlemi yapılacaktır. İçerisinde önemli dosya, belge ve verileriniz silinecektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: spiky2122003

Sanırım yanlış ve ciddi bir yanlış yapmışsınız çünkü diskiniz şu an Ham duruma geçmiş yani biçimlendirilerek hazır duruma getirilebilir.

Bunun için Disk Yönetimi 'nde harici harddiskinizin bulunduğu kısma sağ tuş yapıp, Yeni Bölüm diyerek açılacak ekranda sürekli İleri komutunu vererek diskinizi kullanmaya devam edebilirsiniz.

Not : Bu işlemi yaptığınızda formatlama yani biçimlendirme işlemi yapılacaktır. İçerisinde önemli dosya, belge ve verileriniz silinecektir.

Ne yazık ki yapamıyorum başlatamıyorum bile "veri hatası (döngüsel artıklık denetimi) " hatası alıyorum
    O zaman bu işlemi bilgisayarınızı güvenli modda açarak yapmayı deneyin

Olmazsa herhangi bir Windows işletim sistemi CD/DVD 'si ile formatlama yani biçimlendirme ekranında harici harddiskinizin seçili olduğu bölümü silip, biçimlendirmeyi deneyin. Burada dikkatli olmalısınız farklı bir işlem yapmanız durumunda işlerim sisteminizi veya önemli verilerinizi de silme riskiniz bulunmaktadır.

Risk düşünmüyorsanız o zaman harici harddiskinizi farklı bir bilgisayara takıp biçimlendirmeye çalışın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.