Şimdi Ara

Harici Harddisk Bilgisayar Tarafında Görülmüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar. Harici harddiskimi bilgisayar görüntüleyemiyor. Kablodan kaynaklı olabiecek bir problemdir diye farklı kablolarla da denedim lakin sonuç aynı. Öncelikle nerelere baktığımı göstereyim.

Bilgisayarım, aygıt yöneticisi, disk yöneticisi, cmd->diskpart hiç birinde harddiskim gözükmüyor. İçindeki verilerin kurutlması yada kurtulmaması çok önemli değil. Bu harddiski kurtarma şansımız var mı acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hastercard -- 5 Nisan 2020; 15:44:33 >

• Tam olarak olmasada görünür hale getirebildim.

Sağ tıklayınca harddiske bunlar çıkıyor

Diski başlat dersem bu çıkıyor

Devam edersem yada diğer şeylere basarsam ne olursa olsun şu cevapla karşılaşıyorum

Bu diski nasıl kurtarabilirim ?

• Bu problem marka ve modele göre 2 farklı nedenden kaynaklı olabiliyor. Her iki durumda da profosyonel veri kurtarma gerekli. Dilerseniz ücretsiz analiz yapabilirim. Adres için özel mesaj atabilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kurtarmaktan kastım verileri kurtarmak değil diski kurtarmak. Sıfırlanıp eskisi gibi kullanmak istiyorum veriler önemli değil yanlış anlaşılma olmasın.
  • Boşa uğraşmayın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sorunu halledebildin mi. aynı sorunu yaşadım yakın zamanda . konu da açmıştım .https://forum.donanimhaber.com/harici-hdd-usb-den-baglayinca-bilgisayarim-kisminda-da-gozukmuyor--142647713

bende dediğim gibi dahili olarak kullanmaya karar verdim.
  • çözemedim malesef
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.