Şimdi Ara

Harici Harddisk'imde herşey silindi acil yardım.!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, Fat32 Formatter programıyla harici diskimi Fat32 ye çevirdikten sonra tüm bilgilerim yok oldu arkadaşlar.Daha önce Verbatim(harici diskimin markası) olarak görülüyordu sabit disk sürücüleri bölümünde şuan şuan Fat32 formatında ve bomboş yerel disk F olarak görülüyor. Yani durum vahim arkadaşlar. Çözüm önerilerinizi acilen rica ediyorum...

• Veri kaybı olmadan biçim değiştirmek mümkün lakin görüldüğü üzere kullandığınız program formatla birlikte biçim değiştirmiş. Maalesef verileriniz için yapılacak bir şey yok @josh-smith.
  • recovery my files gibi veri kurtarma programları ile kurtarılabilir
  • Deneme sürümünde dosya kurtarma seçeneği yok bildiğim kadarıyla. Lisanslı sürüm ise yaklaşık 70$ ki %100 kurtarma da yapmıyor @MuratTURAN1977
  • recuva programı var

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ANDREI

Deneme sürümünde dosya kurtarma seçeneği yok bildiğim kadarıyla. Lisanslı sürüm ise yaklaşık 70$ ki %100 kurtarma da yapmıyor @MuratTURAN1977

deneme sürümüne gerek yok
    internette ful sürümü bolca mevcut
    formattan sonra bir işlem yapılmadı ise genellikle %100 kurtarma olur
  • Arkadaşlar santa esmeralda arkadaşın söylediği programı deniyorum şuan silinen harici diskimin yerine gelen yerel disk f de tarattırma yapıyorum dosyaların bulunduğundan bahsediyor ama tamamlanmasına 5 saat filan var. dosyalar henüz görünmüyorum. eminde değilim kaybolanlar olduğundan bakalım bitince bilgi veririm.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: MuratTURAN1977

quote:

Orijinalden alıntı: ANDREI

Deneme sürümünde dosya kurtarma seçeneği yok bildiğim kadarıyla. Lisanslı sürüm ise yaklaşık 70$ ki %100 kurtarma da yapmıyor @MuratTURAN1977

deneme sürümüne gerek yok
    internette ful sürümü bolca mevcut
    formattan sonra bir işlem yapılmadı ise genellikle %100 kurtarma olur

herhangi işlem yapılmadı kardeşim, dediğim gibi formatter programı ile çevirme yaptıktan sonra bomboş bir fat32 özellikli bir yerel disk f ismini aldı.:(
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.