Şimdi Ara

Harici Harddisk Problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 320Gb LG harici harddiskim dolu olduğu halde boş görünüyor...

Arkadaşlar harddiskim oyun atacağım zamanlar haricinde hep PS3 sistemine bağlı durmaktaydı, yine bir backup açarken birden file managerda oyun listesi yenilendi ve sadece dahili harddiskteki oyunlar görünür oldu. Ben de aldım harddiski pcye taktım ve pc cihazı gördü. Bilgisayarıma girdim 300gb dolu görünüyordu ama içine girdiğimde bomboştu... Virüsten falan olmadığına eminim dediğim gibi PS3 sistemine takılıyken birdenbire oldu. Ani güç kesintisi vb bir durum da olduğunu zannetmiyorum. İnternette uzun bi süre araştırdım ama işe yarar bi çözüm bulamadım, yardım ederseniz sevinirim :/

• servisi varsa servisine başvur garantisi felan dolmadan bence ama eğer ki yoksa özel bakan yerler var ama hard diskin kendi fiyatı kadar ücret alıyorlar oun dışında yapabileceğin intnettten bulduğun virüs temizleme yazılımları iile birkaçç defa tarat belki bulup silerler virüs varsa bunun dışında yapacağın hiç birşey yokama bu sorunlar bende birkez karşılaşmıştım ve birkaç virüs temizleme işindensonra tekrar geldi harddis ama gene gitti yani verim alamadım belki şansına kurtatırsın sen
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Harici monitör sorunları
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.