Şimdi Ara

Harici Harddisk Sorun (Resimli)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar resimde göründüğü gibi wd marka harddisk Disk yönetiminde bilinmeyen başlatılmamış gözüküyor.
    aletin ışığı yanıyor, aygıt yöneticisinde gözüküyor, güvenli çıkar bölümünde var fakat disk yönetiminde durum bu.
    Ne yapabiliriz bir yardımcı olurmusunuz. Harici Harddisk Sorun (Resimli)

• minitool partition wizard programını kurup disk bölümünde bu diske ntfs biçiminde format atmayı dene.
  • ggunister kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Diski yakından dinleyerek motorun dönüp dönmediğini kontrol edin. Bu diskler çok sık mekanik arıza yapıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: INSURG3NT

minitool partition wizard programını kurup disk bölümünde bu diske ntfs biçiminde format atmayı dene.

Format atmamın manası yok zaten 5 kere kullandım bozuldu birdaha güvenir miyim bu cihaza, atıcam çöpe. İçindeki bilgiyi alabilsem yeter bana. Ama nasıl?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hd_doctor

Merhaba,

Diski yakından dinleyerek motorun dönüp dönmediğini kontrol edin. Bu diskler çok sık mekanik arıza yapıyor.

valla kah dönüyor, kah dönmeye çalışıyor. Anormal bir ses yok gibi ama bilemiyorum tabi daha önce dikkat etmedim hiç sesine zaten 5 kere falan kullanmışımdır. Sanırım mekanik bir durum. Bu durumda ne yapılabilir sizce? İçini açıp üfleyip geri mi kapatayım türk işi :)
  • ggunister kullanıcısına yanıt
    Diski açmanızı tavsiye etmem. Özellikle okuyucu kafalar çok hassas olduğu için diski açtığınızda bunlara zarar verebilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.