Bildirim
Harici Harddisk Sorun (Resimli)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
minitool partition wizard programını kurup disk bölümünde bu diske ntfs biçiminde format atmayı dene. -
Merhaba,
Diski yakından dinleyerek motorun dönüp dönmediğini kontrol edin. Bu diskler çok sık mekanik arıza yapıyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: INSURG3NT
minitool partition wizard programını kurup disk bölümünde bu diske ntfs biçiminde format atmayı dene.
Format atmamın manası yok zaten 5 kere kullandım bozuldu birdaha güvenir miyim bu cihaza, atıcam çöpe. İçindeki bilgiyi alabilsem yeter bana. Ama nasıl? -
quote:
Orijinalden alıntı: hd_doctor
Merhaba,
Diski yakından dinleyerek motorun dönüp dönmediğini kontrol edin. Bu diskler çok sık mekanik arıza yapıyor.
valla kah dönüyor, kah dönmeye çalışıyor. Anormal bir ses yok gibi ama bilemiyorum tabi daha önce dikkat etmedim hiç sesine zaten 5 kere falan kullanmışımdır. Sanırım mekanik bir durum. Bu durumda ne yapılabilir sizce? İçini açıp üfleyip geri mi kapatayım türk işi :) -
Diski açmanızı tavsiye etmem. Özellikle okuyucu kafalar çok hassas olduğu için diski açtığınızda bunlara zarar verebilirsiniz.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X