Şimdi Ara

Harici Harddiske atılan filmler bozuluyor..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Sorun çok ilginçdirki çözemedim. Sizede danışayım dedim.

1Tb WD hard disk var elimde harddiskde sorun yok hd tunede baktım. Pcde birşey var, yani bir sorun benim hardisk e attığım filmlerimi bozuyo.. Bluray film arşivi yapıyorum mesela benim elimde 11 gb lık batman filmi var, atıyorum hariciye film karıncalanıyo görüntü gozuluyo anlamadım bir türlü.. geçmişte başıma gelmişti bütün hariciyi (700 gb) silmiştim filmlerimi sinirden. Sonra pcden olduğunu tahmın ettim format attım ve filmleri yeniden kopyalamaya başladım sorunsuz kopyalıyodu taaki bu zamana kadar şimdi yeniden filmleri bozuk kopyalıyo.. Hariciden pcyede bozuk kopyalıyo.. Acaba pcde güncelleştirmeden sebepmi oluyo bu olay, şimdi pcye format atsam yenden düzelicek biliyorum. Ama filmlerin bozulma sebebi ne olabilir? Çok garip bi durum şimdiden teşekkür ederim.

• aynı sorun bende de var.. cevap verebilecek yok mu??
  • buraks38 B kullanıcısına yanıt
    xxxxxxxxxx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huhuq -- 3 Şubat 2023; 13:5:20 >
  • windows 7 kopya kullanıyorum. Şuanda yeniden aynı problem başladı. Format atıyorum pcye sonra filmleri kopyalıyorum sorunsuz kopyalıyo ama bir süre sonra yeniden kopyalamaya çalıştığımda filmler bozuluyo. Sanırım senin dediğin doğru güncelleştirme yapmamamak gerek.. Ama o zamanda Pc sürekli mavi ekran hatası veriyo mecburen güncelleştirmeleri yüklemek gerek mavi ekran hatası vermemek için. Ne yapıcam walla şaşırdım. Ya yüklü olan programlar etkiliyo ki doğru düzgün bi program yüklü değil yada güncelleştirmeler bu olaya sebebiyet veriyo.. Yinede tahmin yürütebilecek arkadaşlardan yardım bekliyorum teşekkürler..
  • filmi atarken hddnin kablosuna filan değerseniz filmi bozuk atıyor. bir de filmi kesmeden atmanızı öneririm. kopyalayarak atma daha iyi oluyor .
  • yok kardeş kabloyu ellemiyorum ayrıca kopyalıyarak atıyorum kesmiyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.