Şimdi Ara

Harici harddiskimde aynı isimden ikişer tane dosya var...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese iyi günler. harici hard diskimde bazı dosyalar kayboluyor. yerine başka bir dosyadan bir tane daha oluşuyor.

mesela DDD diye bir dosyam vardı. kayboldu. yerine PHOTOS diye bir dosya vardı. artık 2 tane PHOTOS dosyası var. aynı dizinde aynı dosyadan 2 tane nasıl olur?

Her iki PHOTOS dosyası aynı boyutta, oluşturma tarihleri aynı. her ikisininin içinde de aynı fotoğraflar var. her ikisinde de fotoğraflar görülebiliyor.

bu sorunu nasıl halledebiliriz? dahası kaybolan dosyalarımı nasıl getirebilirim?

• Arkadaşlar, lütfen yardım. yokmu benim probleme bir çare...
  • Antivirüs programıyla güzelce tarat.Virüsleri sildir.Bazı dosyalar sistem dosyası olmuş olabilir.Sistem dosya gizliğini görünür yap.Büyük ihtimalle dosyalarını kurtarırsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: halog

Antivirüs programıyla güzelce tarat.Virüsleri sildir.Bazı dosyalar sistem dosyası olmuş olabilir.Sistem dosya gizliğini görünür yap.Büyük ihtimalle dosyalarını kurtarırsın.

Anti virüs le tarattım birşey yok. dosyalar görünür durumda. ne yapacağımı şaşırdım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: crazysouthern

quote:

Antivirüs programıyla güzelce tarat.Virüsleri sildir.Bazı dosyalar sistem dosyası olmuş olabilir.Sistem dosya gizliğini görünür yap.Büyük ihtimalle dosyalarını kurtarırsın.

Anti virüs le tarattım birşey yok. dosyalar görünür durumda. ne yapacağımı şaşırdım.

advanced system care programının klon dosya temizleme özelliği var. kullanarak aynı dosyaları bulup silebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: golkipir

quote:

Orijinalden alıntı: crazysouthern

quote:

advanced system care programının klon dosya temizleme özelliği var. kullanarak aynı dosyaları bulup silebilirsiniz.

kolon dosaları sildim, ama artık asılları da çalışmıyor. artık sanırım yapacak birşey kalmadı. kurtardığım dosyaları taşıyıp format atacam... sağolun, sadece siz yardımcı olmaya çalıştınız...

• quote:

teşekkür ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Rica ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.