Şimdi Ara

Harici Harddisklerin Xp,Vista,Windows7 de Fat32 sistemi ile olmasında fayda var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Harici Harddisklerin Xp,Vista,Windows7 de Fat32 sistemi ile olmasında fayda var mı? Wd 500 gb 2,5 inç harddiskim fat32 formatlı geldi. Bunun için 4 gb üstünde kopyalama yapamıyorum. Ext.Fat32 Formatting Utility diye bir program önermiş Wd.Bu programı kurduğum takdirde daha büyük kapasiteli dosyaları rahatlıkla kopyalabilir mişim kullanım klavuzunda belirtildiğne göre. Ben bunu tamamen NTFS olarak değiştirsem bu programı kurmadan her türlü boyuttaki dosyayı kopyalayabilirim. Fat32 olarak kaldığında ne tür bir faydası var. Xp ve üstü sistemler mac haric bildiğim kadarıyla NTFS kullanıyor. Windows sistemlerinde Fat32 kullanmanın faydası nedir?

• Bilmiorum ama sadece tek bildigim FAT32 olunca 4 gb ustu veriyi kopyalamada sorun yasandıgı.
    Eger program ile kullanıyorsan(Dier PC lere kurmana gerek kalmıosa FAT olarka kullanmanda sakıcna yok,Haa sadece senin PC ne kurucan program ise dier pc lere taktıgında kurul ile felan ugrasacaksan bosa zahmet derim)
  • NTFS yap gitsin herkes öyle kullanıyor bir sıkıntı ile de karşılaşanı duymadım ne gerek var başka program ile uğraşmaya
  • Bende öyle yaptım. NTFS formatladım hardiski. Fat32 dvd, blueray cihazlarında cihazı usbden bağlayacaksan kullanılıyormuş. Ben arşiv amaçlı aldığım için NTFS e çevirdim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.