Şimdi Ara

Harici HDD boş gözüküyor acil yardım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
700
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bende bir tane harici hdd var , internet kafeye gittim pcde ki bazı filmleri kendi hdd me kopyaladım. Ama eve gidip kendi pc me bağladığımda harddisk tamamen boş gözüküyor. Oysa kafede ki pcde bilgisayarımdan dosyalara baktığımde bütün dosyaların kendi hddme kopyalandığı görünüyordu.

Filmleri G:/F dosyasına atmıştım , şimdi adres çubuğundan G:/F yazıp direkt dosyaya ulaşmak istediğimde böyle bir adres yoktur uyarısı geliyor. Ve hdd tamamen boş görünüyor. Gizli klasörlerle ilgili değil...

Sizce bu neden olmuş olabilir , int kafe bilgisayarlarına acaba program mı yüklediler hddye film atılamasın diye vss..Ama işin ilginçi 1 saatte kopyaladığım filmlerin hiçbirisi yok tamamen ortadan kaybolmuşlar. Sanki hiç kopyalamamışım gibi yardımınızı bekliyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Sebebi virus bence hdd yi çift tıklayarak asla açmayın total commander veya free commander (gizli dosyaları görüntüle seçeneğini ayarlardan aktifleştirip) kullanarak attığınız filmleri görebilirsiniz diye düşünüyorum. Hatta sadece film klasörleri gizlenmiş içindeki film dosyaları gizlenmemiş olabilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.