Şimdi Ara

Harici Hdd Görünmüyor.(Önemli ve Acil)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.014
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Harddiski bilgisayar görmüyor aygıt yöneticisinde bazen düzgün çalışıyor diyor bazen başlatılamadı diyor bazen ise hiç görmüyor.
    Yönetten disk yönetimi dediğimde ise orada gözükmüyor ve format atamam içinde çok önemli bilgiler var silinmemesi gerekiyor yani format atamam. Demin çalışıyordu güvenli çıkart dedim.Bazı programlar kullandığından çıkartılamadı gibi bir hata verdi tekrar denedim ve güvenle çıkartıldı dedi diğer bilgisayara taktım hiç görmedi tekrar kendi bilgisayarıma taktım ve bende de görmedi.Şuan yönette gözükmüyor görev çubuğunda gözükmüyor aygıt yöneticisinde sarı ünlemli halde.
    Bazen görev çubuğunda çıkıyor güvenle kaldır samsung yığın depolama aygıtı diye.Işığı filan yanıyor farklı kablolar denedim yinede görmedi.

Olay görüntüleyicisinde
    Migrated filan yazıyor çevirisine baktımda göçmek filan diyor çok korkutuyor deleted yazan bi yer var anlayamadım anlayan birisi yardım edebilir mi ?
    Hdd benim değil ve içinde çok önemli bilgiler var.

http://s3.dosya.tc/server10/2fmfcu/Olay_Goruntuleyicisi.rar.html

Olay görüntüleyicisini upload ettim sorunlara oradan bakabilirsiniz bunu çözmemiz lazım internette ki bilgiler yararıma dokunmadı.

• minitool partition wizard free programını deneyin. recovery partition seçeneği var ben bu şekilde diskimi kurtardım bir deneyin eğer disk tabloları falan silinmişse dosyaları silmeden kurtarıyor. bir de hdd regenerator ile diski taratın badsector varsa ayırır. son olarak diski birleştirin ve chkdsk /r çalıştırın.
  • Merhaba,

Öncelikle diskte bulunan verilere ulaşmak için disk yönetiminde diski görmeniz lazım. Disk yönetiminde görmüyorsanız donanımsal bir problem söz konusu olabilir.

Her şeyden önce diski dinleyip motorun dönüp dönmediğini kontrol etmenizi tavsiye ederim.
    Eski harici disklerde kutu içerisinde standart 2.5" SATA disk ve SATA-USB çevirici olurdu. Şimdiki diskleri doğrudan USB çıkışlı üretiyorlar.
    Eğer harici diskiniz eski tip olanlardan ise diski söküp doğrudan ana karta SATA kablosu ile bağlamayı deneyin. Eğer sorun çeviriciden kaynaklanıyorsa diskinize bu şekilde erişim sağlayabilirsiniz.

Yeni tip disklerde yapılabilecek fazla bir şey yok maalesef. Eğer verileriniz önemliyse profesyonel yardım almanız daha doğru olur.
  • Böyle saçma birşey görmedim ertesi gün hdd yi taktım ve sorunsuz çalıştı.
  • Xpesolpw X kullanıcısına yanıt
    O disk gidici. Acil yedek alın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.