Şimdi Ara

Harici HDD hakkında yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar selam. Deli saçması bir sorunum var kaç gündür çözemedim. Umarım burada biri yardımcı olabilir.

Geçen hafta laptop ve ssd aldım. SSD yi laptop a taktım. laptop ın içinden çıkan hdd yi de dönüştürücü ile harici hdd yapayım dedim. demez olaydım.

Hariciyi ilk bagladıgımda gormedi. Bilgisayar yonetiminden harf atadım. Gördü herşey normal derken şöyle bir şey farkettim. Güvenli kaldır yapıp çıkarttıktan sonra hariciyi tekrardan taktığım zaman bilgisayar hdd yi görmüyor. Tekrardan harf atamam gerekiyor. Ve eski harf de kullanılmaz duruma geliyor. Şöyle bir resim çektim.

Harici HDD hakkında yardım

Gördüğünüz gibi yerel disk D bu şekilde kalıyor. hiç bir işlem yapılmıyor. artık hdd ye D harfini de atayamıyorum :)

Reset atıp bios a girip yeniden başlatınca o silik gözüken D ortadan kalkıyor. Tekradan aynı harfi aynı sürücüye atayabiliyorum.
    Ama ben bunla mı uğraşacağım Allah aşkına.

Akla gelebilecek her şey i denedim. ntfs olarak formatladım başka şekilde formatladım. başka harfler verdim. bios u kurcukladım. söküp başlattım takılı başlattım. ne yaptıysam beceremedim. Umarım bir arkadaş yardımcı olabilir.

Şimdiden çok teşekkür ederim.

Konu cozuldu. Eger resimdeki gibi bir sorunla karsilasan olursa Gparted programi ile diski silsin ve yeniden olustursun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi feelthesin -- 3 Ekim 2016; 8:15:29 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.