Şimdi Ara

Harici HDD problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 3tb WD harici HDD pc veya MAC takilinca gormuyor. Calisma sesinde bir problem yok disk donuyor. Herhangi bir fiziki mudahaleye maruz kalmadi. Disk manager uzerinde gozukmuyor. 2-3 tane disk programi denedim hic biri goremedi. Tek gordugum sorun disk 10 dk calistiktan sonra durup tekrar calismaya basliyor. Fikir ve dusunceleriniz bekliyorum

• up
  • quote:

Orijinalden alıntı: ghost_168

3tb WD harici HDD pc veya MAC takilinca gormuyor. Calisma sesinde bir problem yok disk donuyor. Herhangi bir fiziki mudahaleye maruz kalmadi. Disk manager uzerinde gozukmuyor. 2-3 tane disk programi denedim hic biri goremedi. Tek gordugum sorun disk 10 dk calistiktan sonra durup tekrar calismaya basliyor. Fikir ve dusunceleriniz bekliyorum

Diskin elektrik bağlantısında temazssızlık olabilir, yni 10 dk sonra duruyorsa bian hızlı güç alıp bunu arayüz bağlantısını açarken zorlanıyor olabilir diye düşünüyorum. Eğer imkanın varsa kablo değiştir veya başka bilgisayarda açmayı [XP işletim sisteminde (win7 veya win10 değil)] dene.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ghost_168

3tb WD harici HDD pc veya MAC takilinca gormuyor. Calisma sesinde bir problem yok disk donuyor. Herhangi bir fiziki mudahaleye maruz kalmadi. Disk manager uzerinde gozukmuyor. 2-3 tane disk programi denedim hic biri goremedi. Tek gordugum sorun disk 10 dk calistiktan sonra durup tekrar calismaya basliyor. Fikir ve dusunceleriniz bekliyorum

diskiniz muhtemelen 3.5 inç lik kutudadır. diski cıkartıp pc ye direk sata ve psu dan aldığınız elektirkle bağlayın dahili hdd gibi eğer diski görüyorsa problem yok demektir. kutunuzdan şüphelenebilirisiniz. elektrik yad data soket ve/veya kablolarında bir sıkıntı olabilir. en kötü ihtimalle 40-50 tl ye bir hdd kutusu alabilirsiniz. kolay gelsin.
  • Vermis oldugunuz guzel cevaplar icin cok tesekkurler. Solemis oldugunuz tum methodlarin birkisimini denemistim zaten bir tek pc ye baglamamistim ama onuda dun yaptim.Sonuc yine calismadi sonra sinirlendim :) kucuk dedim ki sunun gobegine cekicle bir vurayim :) Not : Kesinlikle tavsiye etmiyorum. Ama sonuc calisti :)
  • Gecmis olsun demek dayak ise yaradi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Harici Hdd kutusu sorunu
    9 yıl önce açıldı
    Harici monitör sorunları
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.