Şimdi Ara

harici hdd sistem kuramıyorum :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar bugun ıomega marka 1 tb bır harici hdd aldım sabit hdd cok eskı oldugu ıcın sistemi buna kurmak ıstıyorum . harici hdd mı aldım eve geldım hemen kutusundan cıkartıp usb den kasanın arkasına taktım. 2 bölüme ayırdım D: ve F: .. D bölümü biçimlendirdim ama iş formata geldıgınde şu sekılde bır mavi ekran hatası alıyrum.( bu arada sabit disk takılı)

x86 tabanlı bilgisayarlarda bu ileti CMOS sürücü türü ayarıyla ilgili bir sorunu gösterebilir.Ek bilgi için disk denetleyicinizin belgelerine bakın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi candaroglu037 -- 23 Ocak 2012; 19:28:08 >

• yok mu bı yardım elı uzatacak
  • USB üzerinden taşınabilir harddiske normal yolla işletim sistemi kurulamaz. Sen o 1TB lık HDD yi çıkarıp masaüstü PC ne tak. Daha sonra Hangi işletim sistemini yüklemek istiyorsan PC yi boot edip hallet.

NOT : Önceki başarısız windows kurulmasından kalan parçalar olması nedeniyle o bölüme biçimlendirme yapılmalıdır ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BoneCracker271 -- 23 Ocak 2012; 22:07:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: candaroglu037

arkadaslar bugun ıomega marka 1 tb bır harici hdd aldım sabit hdd cok eskı oldugu ıcın sistemi buna kurmak ıstıyorum . harici hdd mı aldım eve geldım hemen kutusundan cıkartıp usb den kasanın arkasına taktım. 2 bölüme ayırdım D: ve F: .. D bölümü biçimlendirdim ama iş formata geldıgınde şu sekılde bır mavi ekran hatası alıyrum.( bu arada sabit disk takılı)

x86 tabanlı bilgisayarlarda bu ileti CMOS sürücü türü ayarıyla ilgili bir sorunu gösterebilir.Ek bilgi için disk denetleyicinizin belgelerine bakın.

Kurabilirsiniz hatta harici değişik donanımlarda da kullanabilirsiniz.
    Harici Diske Windows 7 Kurulumu (Resimli)
    http://forum.donanimhaber.com/m_53676238/mpage_1/f_/key_//tm.htm#53676238
    Eğer tek sistemde kullanacaksanız 26. yönergeden sonrasını yapmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1200gs -- 23 Ocak 2012; 22:17:20 >

• quote:

Orijinalden alıntı: 1200gs

quote:

Orijinalden alıntı: candaroglu037

arkadaslar bugun ıomega marka 1 tb bır harici hdd aldım sabit hdd cok eskı oldugu ıcın sistemi buna kurmak ıstıyorum . harici hdd mı aldım eve geldım hemen kutusundan cıkartıp usb den kasanın arkasına taktım. 2 bölüme ayırdım D: ve F: .. D bölümü biçimlendirdim ama iş formata geldıgınde şu sekılde bır mavi ekran hatası alıyrum.( bu arada sabit disk takılı)

Kurabilirsiniz hatta değişik donanımlarda da kullanabilirsiniz.
    Harici Diske Windows 7 Kurulumu (Resimli)
    http://forum.donanimhaber.com/m_53676238/mpage_1/f_/key_//tm.htm#53676238
    Eğer tek sistemde kullanacaksanız 26. yönergeden sonrasını yapmayın.

Bu yolla kurmuştum, fakat normal kurulanın yerini tutmuyor. Kurulumdan sonra stabilsizlik gözlemlemiştim. Dediğim yöntem pek de zor değil. Ben olsam temiz bir kurulumu dediğim yolla yapardım. Arkadaşın hangi yöntem işine gelirse tabiiki

• quote:

Orijinalden alıntı: BoneCracker271

Bu yolla kurmuştum, fakat normal kurulanın yerini tutmuyor. Kurulumdan sonra stabilsizlik gözlemlemiştim. Dediğim yöntem pek de zor değil. Ben olsam temiz bir kurulumu dediğim yolla yapardım. Arkadaşın hangi yöntem işine gelirse tabiiki

Stabilsizlik derken usb yüzünden hızınız düşer, başka bir sorun olacağını sanmıyorum. (O da sizin yöntemden farklı olmaz . Ben aynı donanımda kullanacaksa 26. yönergeden sonrasını yapmamasını önermiştim.)
    Ofis internet kullanımında sorun yok, oyun bilmediğim için denemedim. Eski donanımların çoğunda çalışıyor.
    Hatta biraz daha ileriye gidip yeni donanımların çoğunda çalışması için driver bile ekleyebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1200gs -- 24 Ocak 2012; 8:52:50 >

• dostum sıstemın nedır ? ..cok eskı ıse performans alamassın dahılı dıskınde daha hızlı calsır bunuda goz onunde bulundur
  • arkadaslar cok tesekkur ederım bı deneme yapıcam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.