Şimdi Ara

HARİCİ ve DAHİLİ HDD BÖLÜM OLUŞTURMA (Fotolu Anlatım) (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
492
Cevap
15
Favori
194.897
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yok mu bu işlerden anlayan bir arkadaş?
  • Arkadaşlar merhaba, benimde bir sorunum var yardımcı olursanız sevinirim. Bilgisayarımı normal olarak kullanıyorum, herhangi bir sorun yoktu, pc yi kapattım işe gittim, döndüğümde pcyi açtım ve arşivimin olduğu kısmın gittiğini gördüm, yani bende 2 hdd var bunlardan 1tblik olanının yarısı sistemde yokmuş gibi görünüyor, ama diğer bölümünü ve diğer harddiskin 3 bölümünüde sorunsuz görüyor, anlayacağınız bütün arşivimin olduğu yer şu anda kayıp bunu nasıl geri getirebilirim acaba? sistem geri yükleme yapamıyorum bu kullandığım xpde bir sorun var zaten win 7 proya geçecektim ama win7 format atarkende baktım o bölümü yine görmüyor, bende ne olur ne olmaz diye format atmadım önce size danışmak istedim. Hepinize saygılar sevgiler...
  • Özür dilerim pardon 1tblik harddiski hiç görmüyor yanlış yazmışım disk yönetiminde de bu harddiski hiç görmüyor :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: DownForLife

Özür dilerim pardon 1tblik harddiski hiç görmüyor yanlış yazmışım disk yönetiminde de bu harddiski hiç görmüyor :(

EasyRecovery Professional adlı veri kurtarma programını bi deneyin. Kayıp bölümü görme ihtimali var. Görürse verilerinizi kurtarabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: calculus

quote:

Orijinalden alıntı: dejaay
    Bunun dışında kamyon gibi görünme oalyını anlmadım. Şunu mu diyorsunuz: Bilgisayarım kısayolundaki simgenin mi değişmesini istiyorsunuz?

detaylı izahat için teşekkürler dejaay.

Evet standart simge görünümü yerine iki parçaya ayırdığım bölümlerin istediğim simge şeklinde görünmesi.

Geçen sene aldığım 500GB lık Seagate'in içinde aşağıdaki ufacık bir jpeg resmi ve bir autorun dosyası vardı. Seagat'i açtığımda
    Bilgisayarım'dan böyle görünüyor. Seagat'i ikiye böldüm böldüğüm yere de bunları kopyaladım. Bu defa 2 farklı harfli sürücü aynı resimle
    görünmeye başladı.

HARİCİ ve DAHİLİ HDD BÖLÜM OLUŞTURMA (Fotolu Anlatım)

Bu resmin yerine kamyon,otomobil sandık vs. gibi şekiller yapıp harici diski çalıştırdığımızda öyle görünmesini nasıl sağlarız diye
    soruyorum. Program yüklemeden tıpkı Seagat'te olduğu gibi yapmak istiyorum.

şunu konuya bi bak:http://forum.donanimhaber.com/m_29515857/tm.htm

• hdd hiç gözükmediği için söylediğiniz program ve partition magic işe yaramadı, biosta hdd not detected diyor sanırım kablo yada fiziksel bir zarar söz konusu durup dururken nasıl gidiyor anlayamıyorum ilginiz için teşekkürler.
  • Arkadaşlar, harici hdd 2 bölünmüştü peki tekrar nasıl birleştirebilirim ????
  • quote:

Orijinalden alıntı: celicasa

Arkadaşlar, harici hdd 2 bölünmüştü peki tekrar nasıl birleştirebilirim ????

Bölümler üzerine sağ tıklayıp sil derseniz, tekrardan eski haline(tek bölüm) gelir. Bölümleri sildiğinizde ayrılmamış alan yazar. Ayrılmamış alana sağ tıklayıp biçimlendir dediniz mi işlem tamamdır.
  • ellerinize sağlık kolayca biçimlendirdim yeni aldığım 1tb diskimi... teşekürler...
  • dejaay mrb,

harici harddiskmi 4 böldüm.şimdi de birleştirmek istiyorum.veriler kaybolur mu?

quote:

quote:

Bölümler üzerine sağ tıklayıp sil derseniz, tekrardan eski haline(tek bölüm) gelir. Bölümleri sildiğinizde ayrılmamış alan yazar. Ayrılmamış alana sağ tıklayıp biçimlendir dediniz mi işlem tamamdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tanerer

dejaay mrb,

harici harddiskmi 4 böldüm.şimdi de birleştirmek istiyorum.veriler kaybolur mu?

quote:

quote:

Birleştirme esnasında bölümler silineceği ve sonrasında biçimlendirme yapılacağı için verileriniz silinecektir.

• Dejay,

"Bölümler üzerine sağ tıklayıp sil derseniz, tekrardan eski haline(tek bölüm) gelir. Bölümleri sildiğinizde ayrılmamış alan yazar. Ayrılmamış alana sağ tıklayıp biçimlendir dediniz mi işlem tamamdır"
    demişsin ama ayrılmamış alanda sağ tık yapınca sadece yeni basit birim,yardım ve özellikler var...
    quote:

quote:

• quote:

Dejay,

"Bölümler üzerine sağ tıklayıp sil derseniz, tekrardan eski haline(tek bölüm) gelir. Bölümleri sildiğinizde ayrılmamış alan yazar. Ayrılmamış alana sağ tıklayıp biçimlendir dediniz mi işlem tamamdır"
    demişsin ama ayrılmamış alanda sağ tık yapınca sadece yeni basit birim,yardım ve özellikler var...
    quote:

quote:

Yeni basit birim dedikten sonra biçimlendirme yapabilirsiniz.. Yani basit birim, ileri ileri biçimlendir..

• dejay ,

kötü haber 640 gb samsung daki bilgileri yanlışlıkla sildim.

596 gb boş gösteriyor şimdi.
    nasıl kurtarırız...
  • quote:

dejay ,

kötü haber 640 gb samsung daki bilgileri yanlışlıkla sildim.

596 gb boş gösteriyor şimdi.
    nasıl kurtarırız...

Veri kurtarm aprogramlarıyla verilerinizi %98 kurtarırsınız..

Program önerisi: EasyRecovery Professional
  • Arkadaslar bu yontemle FAT32 formati yapilmiyor sanirim yaniliyormuyum?

Birde bende WD Mybook Essential var. Bunlar program kurumlu hard disklerden. Bunlarda bolumlenmede dogrumu yapmis oluruz? Yoksa dezavantaji varmidir?
    Ben ornegin hem FAT32,hemde NTFS yapmak istiyorum.
  • Ellerine sağlık dejaay
  • quote:

Orijinalden alıntı: TurQarizma

Arkadaslar bu yontemle FAT32 formati yapilmiyor sanirim yaniliyormuyum?

Birde bende WD Mybook Essential var. Bunlar program kurumlu hard disklerden. Bunlarda bolumlenmede dogrumu yapmis oluruz? Yoksa dezavantaji varmidir?
    Ben ornegin hem FAT32,hemde NTFS yapmak istiyorum.

Bölümleri oluşturduktan sonra, programlar vasıtasıyla istediğiniz bölümü fat32 yapabilirsiniz.

Fat32yi ve ntfsyi beraber kullanmanın herhangi bir zararı yoktur.
  • faydalı bilgiler paylasım için tesekkürler hocam..
  • Teşekkürler faydalı bir paylaşım olmuş benimde NTFS ye ihtiyacım vardı sağol en iyi paylaşım burda
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.