bu bölümün sanırım yıldız teknik üniversitesine girebilirim elimdeki puanla ancak aklıma takılan sorular var
bu bölümde okuması zor mudur (dersler matematik ağırlıklı sanırım) mezun olunca iş bulma sıkıntısı yaşar mıyım mezun olunduktan sonra (yani deneyimsiz) işe girsem en azından kaç lira maaş ile başlarım acaba
bilgisi olan arkadaşlar paylaşırsa sevinirim
Benim abim topograf.Hemen hemen harita muhendislerinin yaptigi isi yapiyor.Harita muh is imkanlari bu aralar cok sikintili.Kesinlikle tavsiye etmiyor.Muhendis yerine tekniker aliyormus sirketler.
quote:
Orijinalden alıntı: ercandayza
Benim abim topograf.Hemen hemen harita muhendislerinin yaptigi isi yapiyor.Harita muh is imkanlari bu aralar cok sikintili.Kesinlikle tavsiye etmiyor.Muhendis yerine tekniker aliyormus sirketler.
Devlet ve dolayısıyla KPSS hakkında ne düşünüyorlar harita mühendisleri?
Devlette çalışacaksanız kesinlikle yazın bu bölümü diyorum. Boşta kalmazsınız.
quote:
Orijinalden alıntı: Wasell
quote:
Geçen yıl, eleman açığı söz konusu olduğunu ve KPSS'de en çok alım yapılan mesleklerden birinin harita mühendisliği olduğunu okumuştum bir yerde. Ama doğruluğu konusunda kesin bir şey söyleyemeyeceğim.
quote:
Orijinalden alıntı: :AlacaKaranlık:
quote:
Orijinalden alıntı: Wasell
quote:
Geçen yıl, eleman açığı söz konusu olduğunu ve KPSS'de en çok alım yapılan mesleklerden birinin harita mühendisliği olduğunu okumuştum bir yerde. Ama doğruluğu konusunda kesin bir şey söyleyemeyeceğim.
Anladım. Ben zaten devlet düşündüğüm için çok fazla sorun olacağını sanmıyorum o zaman.