Şimdi Ara

HARMAN KARDON AVR 145 ve DREAM77 KULLANICILARI (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
200
Cevap
1
Favori
17.296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • üstadım alemsin valla . ben ne bileyim sorun yaratmaz mı koca avr yi lap topun minicik kolonlarına bağladığın vakit ?
  • valla sevgili Hakancım bende sorun olmadı.
  • sayın cantan bir başka forumda tesadüfen amerikalı olduğunu okudum doğrumudur?veya o bahsedilen cantan senmisin?
  • quote:

Orjinalden alıntı: zapatero

sayın cantan bir başka forumda tesadüfen amerikalı olduğunu okudum doğrumudur?veya o bahsedilen cantan senmisin?

Şayet böyleyse durum, devrik cümlelerede açıklama oldu

Sanırım cantan 2 ampliye (avr 145 ve rx-v361) ampul bağlayın diyor, bakalım hangisi fazla ışık verecek gibisinden. İyide amplinin neresine ampul bağlıcaz hocam daha yeni aldık yakmayalım bi tarafını sonra kullanıcı hatası derler garantide işlemez.
  • ben sevgili cantan amerikalımı bilmiyorum orasını ama ,hep kafam da şu bizim gandalf gibi ak sakallı beyazlar için de bir bilge olarak hayal ediyorum kendisini ,gerek yazdığı bilgelik dolu mesajlardan ,gerekse üslubundan .

samimiyetle söylüyorum forumda birkaç kişi var ki yazdıklarını hiç kaçırmıyorum ,hepsini çok büyük bir keyifle okuyup içtenlikle anlamaya çalışıyorum . sevgili cantan da onların başında gelir daneel,hı def man,ikarahal ile birlikte .
  • Hoparlor çıkışlarına bağlayacaksınız ampulleri. gelen akımın şiddetine göre vereceği ışık şiddetide artacaktır.
    küçük ampüllerden takayım deme, yakarsın alimallah çıkışları

quote:

Orjinalden alıntı: Pıncır

quote:

sayın cantan bir başka forumda tesadüfen amerikalı olduğunu okudum doğrumudur?veya o bahsedilen cantan senmisin?

Şayet böyleyse durum, devrik cümlelerede açıklama oldu

Sanırım cantan 2 ampliye (avr 145 ve rx-v361) ampul bağlayın diyor, bakalım hangisi fazla ışık verecek gibisinden. İyide amplinin neresine ampul bağlıcaz hocam daha yeni aldık yakmayalım bi tarafını sonra kullanıcı hatası derler garantide işlemez.

• quote:

Orjinalden alıntı: hakansolak

ben sevgili cantan amerikalımı bilmiyorum orasını ama ,hep kafam da şu bizim gandalf gibi ak sakallı beyazlar için de bir bilge olarak hayal ediyorum kendisini ,gerek yazdığı bilgelik dolu mesajlardan ,gerekse üslubundan .

samimiyetle söylüyorum forumda birkaç kişi var ki yazdıklarını hiç kaçırmıyorum ,hepsini çok büyük bir keyifle okuyup içtenlikle anlamaya çalışıyorum . sevgili cantan da onların başında gelir daneel,hı def man,ikarahal ile birlikte .

+1
  • quote:

cantan ın tüm yazıları bana da bir aksan durumu hissettirdi ama...
  • quote:

ben sevgili cantan amerikalımı bilmiyorum orasını ama ,hep kafam da şu bizim gandalf gibi ak sakallı beyazlar için de bir bilge olarak hayal ediyorum kendisini ,gerek yazdığı bilgelik dolu mesajlardan ,gerekse üslubundan .

estagfurullah Hakan kardeşim.topu topu paylaşım yeri. ben de görüşlerimi yazıyorum sadece. @Zapatero bilmiyom ya.herhal bizimkiler? beni tekere sarmıştır.amerikalı hatunlarla tanışmışlığım var hehe.
  • quote:

Orjinalden alıntı: the_cantan

quote:

estagfurullah Hakan kardeşim.topu topu paylaşım yeri. ben de görüşlerimi yazıyorum sadece. @Zapatero bilmiyom ya.herhal bizimkiler? beni tekere sarmıştır.amerikalı hatunlarla tanışmışlığım var hehe.

valla turkeyforum du sanırım..ordinaryüs nickli biri yazmış...o da yazıda gülmüş filan ama...
    bende sakın yanlış anlamayın imla , yazım hatası felan die düşününce acaba mı dedim...

• http://www.fixya.com/support/t171694-harmon_kardon_high_current_receivers arkadaşlar burada cantan arkadaşımızın anlattığı harmaan kardon avr lerdeki watt farkllığının sebepleri açıklanmış.bu yazıda gördüğüm ilginç bir not şu;kıyaslama yapabilmek için şu bilgileri bilmek ve bunları dikkate alarak watt karşılaştırlması yapılabilir diyor
    1-bu ölçüm kaç kanal için yapıldı?yani bütün kanallar çalıştırıldığında mı yoksa sadece 1 kanal açıkken mi?kaçımız gerçekte 1 kanalda iken dinleriz?
    2-hangi frekans yada frekeans aralığında ölüldü?
    3-hangi empedansta ölçüldü.8ohm mu(çok iyi bir ölçüm değeriymiş) 6ohm mu?hatta 4ohm ile ölçenler bile var mış.4ohm ile ölçenlerde neredeyse 8 ohmdakine göre 2 kat az güç sarfeder diyor.yani bu kriterde önemli.(kontrol ettim harman kardon avr145 8ohm ile ölçmüş.(<0.07% THD, 20Hz–20kHz into 8 ohms)

mesela yamaha rx-v361 için Uk ve Avrupa için geçerli ürünlerdeki geçerli değerlerde 8ohm ve 4ohm ölçümdeki farklılık şöyle
    0.07% THD,1 kHz 8 ohms 90Watt.
    0.07% THD,1 kHz 4 ohms 105Watt.
    yani bakın ohm farkından bile yamaha 90 watt a iniyor.kaldıki bu 1 kHz de yapılmış.ve daha önemlisi bütün kanallar aynı anda çalışırken değerleri yazılmamış.yani 5 kanal birden çalışırken mi 90 watt veriyor.yoksa diğer kanallar kapalı sadece 1 tane kanalda mı ölçüm yapılıyor.bu böyle ise bu kıyaslama işi gitgide zorlaşıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zencefi1 -- 25 Nisan 2008; 19:17:11 >

• Doğrusunu isterseniz, Harman Kardon'un bu harbi tavrı da bu markayı seçmem de etkili oldu. Bir markanın kalitesi düştükçe iddea edilen gücü de artıyor ne hikmetse Bakınız 2000W P.M.P.O her tarafından ışıklar fışkıran hilkat garibesi ses sistemleri.
  • quote:

Orjinalden alıntı: @coyote

Doğrusunu isterseniz, Harman Kardon'un bu harbi tavrı da bu markayı seçmem de etkili oldu. Bir markanın kalitesi düştükçe iddea edilen gücü de artıyor ne hikmetse Bakınız 2000W P.M.P.O her tarafından ışıklar fışkıran hilkat garibesi ses sistemleri.

kulağımamı inanıyım yazanamı yani dimi
    avr 145 alıcam 2. elde bakıyorum şu aralar inşallah düşer bi tane zor ama...

• Arkadaşlar bu akşam cihazın önüne bir baktım ufak tefek çizikler, birazda ön panel soluk gelmişti doğrusu. İyice inceledim meğerse komple ön panelde şeffaf koruyucu bant varmış o beyaz etikette "etiketi değil komple çıkarın" yazıyormuş bir çıkardım ne çizik kaldı nede soluk görüntü, cam gibi siyah bir panel oldu, çokta güzel oldu
  • quote:

Arkadaşlar bu akşam cihazın önüne bir baktım ufak tefek çizikler, birazda ön panel soluk gelmişti doğrusu. İyice inceledim meğerse komple ön panelde şeffaf koruyucu bant varmış o beyaz etikette "etiketi değil komple çıkarın" yazıyormuş bir çıkardım ne çizik kaldı nede soluk görüntü, cam gibi siyah bir panel oldu, çokta güzel oldu

pıncır ürünü iyice test etmişsindir artıları eksileri nedir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: atorbaci

quote:

Arkadaşlar bu akşam cihazın önüne bir baktım ufak tefek çizikler, birazda ön panel soluk gelmişti doğrusu. İyice inceledim meğerse komple ön panelde şeffaf koruyucu bant varmış o beyaz etikette "etiketi değil komple çıkarın" yazıyormuş bir çıkardım ne çizik kaldı nede soluk görüntü, cam gibi siyah bir panel oldu, çokta güzel oldu

pıncır ürünü iyice test etmişsindir artıları eksileri nedir.

Henüz test edemedim bu hafta sonu testler başlıcak ama, bası falan konumlandırmadım henüz, arka kolonlarada ayak ayarlıcam.

• quote:

üstadım alemsin valla . ben ne bileyim sorun yaratmaz mı koca avr yi lap topun minicik kolonlarına bağladığın vakit ?

yanlış anlaşılmışım galiba. ses kaynağı olarak lap topu bağladım, amfiden çıkışı da kulaklıkla almıştım. dün gece geç saatlerde hoparlörler ve amfi buluştu, korktuğum gibi zor olmadı bağlamak. sadece monster kabloların ucunu amfinin çıkışlarına sokmak uğraştırdı. bir de çıkışlardaki somunları sıkarken parmak derim kalktı, acı bir tecrübe oldu ama değdi . sesi -10 db den daha fazla açamadım apartmanda.

• aman hocam ,bende sandım ki ,avr yi bağladın laptop a , oturdun da müzik dinliyon laptoptan .
    eeee bazan saçmalamak lazım arada .
  • quote:

aman hocam ,bende sandım ki ,avr yi bağladın laptop a , oturdun da müzik dinliyon laptoptan .
    eeee bazan saçmalamak lazım arada .

harbi komik olurdu.labtop mu yanar avr mi?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.