Şimdi Ara

HARMAN KARDON AVR 145 ve DREAM77 KULLANICILARI (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
200
Cevap
1
Favori
17.296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • electroworld de AVR145 yine stoğa girdi mi? fiyatı aynı mı?
    eğer eski kalanlrdan birini almayı düşünüyorsan pek tavsiye etmiyorum.
  • fiyat aynı, son kalan teşhir ürününü almayı düşünüyorum
    Neden tavsiye etmiyosun?
  • Arkadaşlar bugün Elektroworld de AVR 145 buldum. Fiyat 559 YTL. Demo standındaki sistemde ise AVR 247 bağlı idi. Mükemmel bir sesi vardı. Fiyatıda yanılmıyorsam 1.250 YTL idi. Satıcı arkadaşa sordum; "145 ile de aynı performansı alabilir miyim?" diye. Bu performansı alamazsınız dedi.

Acaba 145 yerine 247 alıp, bu kadar fark ödemeye gerk var mı sizce?

Selamlar...
  • Bu fiyatı aldığim Elektroworld Mağazası, Ankara Antares Alışveriş Merkezindeydi. Raftaki etiket fiyatı daha önce de yazdığım gibi 559 YTL. Kutulu var mı diye sormadım, herhalde vardır. İlgilenen arkadaşlar olabilir.
  • zannetmiyorum yeni stok geldiğini o raftaki cihaz da büyük ihtimal demo cihazıydı hatta sorarsan kutusu dahi yoktur sadece kumandasını vereceklerdir. ben demo olan ürünlerin arızalanıp servise gittiğini bu yüzden satmak istemediklerini distrubutöre geri vereceklerini duymuştum bu yüzden tavsiye etmiyorum.
    Yamaha V363 özellikleri aynı hatta HDMI lı ve HK 145 den daha ucuz. artık fiyat olarak cazibesi kalmadı yani bu cihazın.
  • ASlında bende almayı düşünüyorum ama eğer 0 ürün ise
  • yamaha rx-v 363 .hk 145 gibi anfileri düsünen arkadaslar yeni cıkan denon avr 1509 anfiyi inceleyin.giris sınıfı anfiler arasında cok iyi bir anfi.hem sesi güzel hem ozellikleri iyi başlangıc sınıfında
  • Acaba İstanbul mağazasında kaldı mı bu HK 145 ?
    Bir ara kampanya yapmışlardı yaz başında ama tükendi diye biliyorum ben ? Özellik olarak değilde görünüm olarak beni oldukça cezb ediyor.
  • Feyiz abi ne kadar denon? denon iyi. yalnız önceki versiyonu 1508 7.1 kanal 1509 ise 5.1 kanal. önem veren olabilir.

@ersinkilci beklentimiz ne düzeyde? şu aşamada geçenm zamnla tüm cihazların, önerlerinde değiştiğini belirtmem gerek; en azından kendi adıma. misalen denon 1509 HDMI via 1.3a.
    avr247 ye hangi sistem; hoparlör seti bağlıydı? ona göre avr145 değerlendirmeye alacağım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: the_cantan

Feyiz abi ne kadar denon? denon iyi. yalnız önceki versiyonu 1508 7.1 kanal 1509 ise 5.1 kanal. önem veren olabilir.

@ersinkilci beklentimiz ne düzeyde? şu aşamada geçenm zamnla tüm cihazların, önerlerinde değiştiğini belirtmem gerek; en azından kendi adıma. misalen denon 1509 HDMI via 1.3a.
    avr247 ye hangi sistem; hoparlör seti bağlıydı? ona göre avr145 değerlendirmeye alacağım.

@the_cantan ilginize teşekkür ederim. 247 ye JBL seti bağlı idi. Önler S90, arkalar bookself idi. Center ve arkaların modelini bilmiyorum. E250 sub çalışıyordu. Çıkan ses mükemmeldi. Çok berrak ve kristalize bir ses vardı. Baslarda en ufak bir dağılma ve bozulma yoktu.
  • sayın @ersinkilci,
    tatil için yola çıktığımda ne hikmetse aklıma geldi bu topik.
    ben şahsen önerimi yapmadan önce beklentiyi anlamak isterim.beklentimiz nedir ya da ses zevki beklentimiz, isteğimiz? audio, video yetenekler??
    avr145 adının sık geçmesinin birinci sebebi fiyatının kendinden daha düşük emsalleriyle aynı olmasındandır.misalen yamaha rx-v350 alınacağına avr145 daha rasyonel seçimdir.

dinleyebilsek ala avr245 i söz konusu jbl set ile aratmaz bakarsınız.bu ihtimal yok değil.dinleyemedim. cevabım şu ki fiyat farkını ister avr245. ama ben olsam almam.bilmiyorum anlayışımı, düşüncemi yeniden göz geçiririm.

high efficiency, yüksek hassasiyetli klipsch, jbl gibi kolonumuz olsa avr145 kullanılabilir neden olmasın.
  • Arkadaşlar 450 $ toplam maliyetle amerikadan Avr 247 getirmeyi düşünüyorum.Bu fiyata değermi ?
  • Acaba 145 hala var mi indirimli fiyatiyla Electroworld'lerde, denk gelen var mi?
  • Antares'teki Electroworld'e bu hafta sordum yokmuş. Standdaki teşhir ürününü almak istedim ona da arızalı dedi görevli. Diğer electroworlde bakmadım belki onda vardır.
  • Elinde Harman Kardon AVR 145 olup satmayı düşünen var mı?
    Ayrica Dream77 olup da satmayı düşünen varsa ona da talibim.
    Ankaradayım.
    Buradam PM atabilirsiniz.

Başka alternatiflere de açığım ancak en çok ilgimi Harman Kardon çekiyor.
  • Bu cihazı kullananlar vardır hala benim gibi. Avr'ye mp3 bağlayamıyorum. Ön tarafta 2 adet rca çıkış var, bu çıkışlardan Bluetooth/wireless adaptör bağlantısı yapabilir miyim? Ya da belkin marka optik girişli Bluetooth adaptör buldum amazonda. Optic'ten bu cihazla mı bağlantı kursam. Bu avr'ye taşınabilir müzik aygıtı bağlayamadıktan sonra bu cihaz benim için çöp. 6 yıldır yatıyor, sadece media player ile optik bağlantı yapabiliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • melih06 M kullanıcısına yanıt
    mp3 çalar'ın kablosuz bağlanması şart mı?
    "Stero to RCA" kabloyla çok rahat bağlanabilir.
    Kablosuz bağlantı uğraştırır, maliyeti de yüksek olabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: BRAVEHEART11

mp3 çalar'ın kablosuz bağlanması şart mı?
    "Stero to RCA" kabloyla çok rahat bağlanabilir.
    Kablosuz bağlantı uğraştırır, maliyeti de yüksek olabilir.

Şart değil tabiki. Bahsettiğiniz kablo ile hiç denemedim. Bir deneyeceğim.

• melih06 M kullanıcısına yanıt
    Bir ucu stero mini jack diğer ucunda 2 RCA jack olan kaliteli bir kablo almanız gerekecek...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuyu hortlatayım  

Düşünen varsa elimde satılık 2.el dream77 bordo renkli takım ve harman kardon avr145 mevcut hatta başka model harman kardonlar da var avr140, avr142, avr155, avr156, avr260 vs.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.