Şimdi Ara

HARMAN KARDON AVR 145 ve DREAM77 KULLANICILARI (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
200
Cevap
1
Favori
17.302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: atorbaci
    güzel açıklama yapmışsın kardeş.

Teşekkürler AMA açıklama bana ait değil. Danıştığım bir üstadın bana gönderdiği mesaj. O nedenle "..." şeklinde.

quote:

Orjinalden alıntı: atorbaci
    aslında arkadaşlar hep güç üzerine duruyoruz ses kalitesi bence gdaha önemli bunu da yorumlarsanız. güzel olur.

EVET, ben de 2 önceki mesajımda, (işin uzmanı olmadığım ve yeterli tecrübem de olmadığı için yazdıklarımının sadece kişisel izlenimlerim olduğunu belirterek) sistemin HK AVR 145 ve PA Dream 77) ses kalitesi hakkında bilgi vermeye çalıştım.

HK AVR 145'in analogve dijital STERO bağlantılar için Dolby Prologic, D. Pro II, Logic 7, Stero 2 channel, Stero 3 ch, Stero 4 ch, Stero 5 ch, Suuround off, DSP off, vb gibi pek çok surround mode'u var. Optik ve koaksiyel 5.1 bağlantılar için yine bu mode'ların çoğunluğu kullanılabiliyor. Surround effect olarak da Hall 1, Hall 2, Theatre mode'ları ve bunlar dışında sayamadağım daha pek çok özellikleri var.

• HK-AVR 145 i şu anda en uygun nereden alabiliriz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: darkseed

HK-AVR 145 i şu anda en uygun nereden alabiliriz.

şişş çabuk birisi cvp versin.. %20 ÖTV geliyor..
    yangından mal kaçırıyoz..
  • quote:

Orjinalden alıntı: ufukman

quote:

her sene %20 ötv mi gelir yazık valla
  • Aynen beyler nerden bulabiliriz en uygun avr145'i?
  • quote:

Orjinalden alıntı: snoopdogg

quote:

Orjinalden alıntı: ufukman

quote:

her sene %20 ötv mi gelir yazık valla

Arkadaşlar bu %20 lik ÖTV vergisi amfi ve hoparlör içinde geçerli mi acaba ? Geçerliyse bir süreliğine askıya aldığım amfi ve hoparlör işini hızlandırmam lazım.

• Ankaradaki media markta Harman Kardon AVR 145 amfi + Infinity TSS 500 5+1 Hoparlör Seti ; ikisi birlikte 899 YTL

infinity hoparlör setinin amazon.com daki fiyatı 349$

http://www.amazon.com/Infinity-Total-Solutions-TSS-500-platinum/dp/B000K24Q9Y
  • Son 1 ay içinde (Temmuz-2008'de) Harman Kardon AVR 145 bulup da alabilen olduysa nereden aldığını bildirebilir mi?
    Almak isteyen arkadaşlarım var da.
  • Bu bilgiyi ben de istiyorum arkadaşlar dream77'lerim H/K AVR145 bekliyor hala...gidip 361 de almak istemiyorum. Var mı hala kampanyalı fiyata satılan bir yer bildiğiniz?

(Konuyla alakasız ama RX-V363'ler memlekete ne zaman giriyor? girdiyse nerde satılıyor? f/p konusunda AVR145'e alternatif olarak sadece 363 düşünüyorum..)
  • git 361 var onu al ben aldım cihaz güzel arkadaşımda hcordon var yamahanın sesi daha yüksek kimse kandırmasın birbirini..ses kaliteside aynı gibi önemli olan kolon kalitesi ..bende anfi değil dream leri değiştirmelisiniz
  • buarda bende x-fi xtereme müzik kullanıyorum 361 le pasalar gibi ..üzerinde coaxiel digital var ses kartının 5+1 ddigital gönderi,yo zaten ama ben ayrıca digital ı/o modüle aldım hem optik hemde coaxiel baglıyorum aayrıca anlogda bağladımm.hemsinde herşey süper yabancı forumlara bakmaya gerek yok ben olayı çözdüm zatenn
  • quote:

Orjinalden alıntı: nickelx

git 361 var onu al ben aldım cihaz güzel arkadaşımda hcordon var yamahanın sesi daha yüksek kimse kandırmasın birbirini..ses kaliteside aynı gibi önemli olan kolon kalitesi ..bende anfi değil dream leri değiştirmelisiniz

dream 77 leri dinlemiş biri olarak mı yapıyorsunuz bu yorumu, merak ettim?
  • eett dinledim ve işçiliginide sevmedim ..keske istedigim gibi olsada bende alsam okadar para bayılmasam kolona..
  • merhaba arkadaşlar bende 145 almayı düşünüyorum fakat tv yi veya playstation u bağlamak için hdmi lı istiyorum 145 de hdmi yok sanırım. Önerebiliceğiz bi hdmi lı avr varmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahtapok -- 14 Ağustos 2008; 22:43:16 >
  • quote:

Ankaradaki media markta Harman Kardon AVR 145 amfi + Infinity TSS 500 5+1 Hoparlör Seti ; ikisi birlikte 899 YTL

infinity hoparlör setinin amazon.com daki fiyatı 349$

http://www.amazon.com/Infinity-Total-Solutions-TSS-500-platinum/dp/B000K24Q9Y

arkadaşlar bu sistem bu fiyata nasıl?
  • arkadaşlar cihazı aldım bu cihaza yaında verileninfinity kolonların frontları verine 2 adet sony kolon taksam nasıl olur kalite değişirmi yada uyarmı? koon özellikleri şöyle

2 adet-- SS-H991
    Speaker Sys: 3 way sys bass reflex type
    Speaker Unit: Woofer 17 cm cone type
    Tweeter 5cm cone type
    Super Tweeter 2 cm cone type
    Nominal Imp: 8ohms
  • ses rengi farkedebilir deneyip dinlemek lazım
  • arkadaşlar, electroworld ün indirimdeki fiyatı üzerinden bir adet avr 145 buldum
    evimde tv-receivera bağlı ve müzik dinleme amaçlı kullanacağım
    istediğim düşük seste yüksek kalite bas tiz duyabilmek
    Bu receiverı tavsiye edermisiniz, elimden kaçırmadan almak istiyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: snoopdogg

ses rengi farkedebilir deneyip dinlemek lazım

cihazıma zarar verirmi endişesi taşıyorum. 8 ohm olunca zarar verirmi?
  • infinitiyler de 8 ohm değil mi,zararı olmaz.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.