Şimdi Ara

HARMAN KARDON AVR 145 ve DREAM77 KULLANICILARI (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
200
Cevap
1
Favori
17.296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: hanjin

siyah benim,

benim dreamler bordo çıktı. benim için fark etmezde nişanlım sevindi buna. güzel bence de.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ahmcol

benim dreamler bordo çıktı. benim için fark etmezde nişanlım sevindi buna. güzel bence de.

Bordı güzel yakışıyor o sete bence, güle güle kullanın
  • quote:

quote:

siyah benim,

Benimki de siyah ama bordro da gayet şık duruyor...
  • iyimiş ya bordo canım çekti bak şimdi kendini gösteriyodur o canavarlar
  • yok oyle arkadaslar, buradan konuşmayın oyle resim istiyoruz. zaten kacırdık, iş güç de yok su okulda bitmedi gitti
  • quote:

iyimiş ya bordo canım çekti bak şimdi kendini gösteriyodur o canavarlar

receiver işini naptın hocam?
  • quote:

Orjinalden alıntı: amf23
    Hocam aradım şimdi teknosa müşteri hizmetlerini, kablo var mı diye, hiçbir mağazada kalmamış, Teknosa stoklarındaki son kabloları sen almışsın yaw, helal olsun, sana sipariş veren arkadaşlardan cayan olursa, kabloyu hemen alabilirim makul bir fiyata...

Üzüldüm yahu bilsem 1 tane bırakırdım, koskoca Teknosa 3 kablomu varmış stoklarında . Gözüme ilişirse biryerlerde alırım senin için.

• quote:

Orjinalden alıntı: Pıncır

quote:

Hocam aradım şimdi teknosa müşteri hizmetlerini, kablo var mı diye, hiçbir mağazada kalmamış, Teknosa stoklarındaki son kabloları sen almışsın yaw, helal olsun, sana sipariş veren arkadaşlardan cayan olursa, kabloyu hemen alabilirim makul bir fiyata...

Üzüldüm yahu bilsem 1 tane bırakırdım, koskoca Teknosa 3 kablomu varmış stoklarında . Gözüme ilişirse biryerlerde alırım senin için.

Eyvallah Hocam...

• Arkadaşlar 5 tane teknosa mağazasını gezdim, bir tanesindeki kabloyla ilgilenen eleman bu kabloyu biliyor o da kalmadı dedi. Diğerleri biz küçük teknosayız, daha büyük yerlere bak demişti. Bimekse bir göz gezdirmiştim, ama kablo reyonunda bulamamıştım, ankamall alışveriş merkezinden çıkmadan önce bir de bimekste görevlilere sorayım dedim. Depoda bol sayıda varmıştım, bir tane aldım. Teknosaları da boş yere gezmiş oldum.

Diğer yandan bu avr 145'in arkasında bir tane ipod girişi var. The bridge midir nedir, ipod bağlamak için sanırım bu girişe uygun bir kablo gerekiyor. Bu kabloyu nereden bulabilirim. avr'nin kumandasıyla ipod'a erişim sağlanabiliyormuş. Çok hoş bir özellik. Bir de bu cihaz çok ısınıyor, üzerine bu nedenle dvd çaları koyamıdım, başka yere aldım... Uzerine dvd çalar koyduğumda hava girişlerini kapatmış oluyourm.
  • quote:

gerçekten de öyle, gerçi siyah nasıl olurdu bilmiyorum ama bordo güzel oldu. ne yazık ki resim çekemedim, aslında aklıma gelmedi . şu anda şehir dışındayım çekemeyecem uzun süre de.

http://www.harmankardon.com/category.aspx?Language=ENG&Region=USA&Country=US&cat=IPD sanırım ipod dock dedikleri bu. bende önceleri ara kablo sanıyodum ama büyük ihtimalle bu ürün için bağlantı yeri var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmcol -- 29 Nisan 2008; 0:50:16 >

• Harman Kardon iPod® Docking Station denen cihaz hem iPod® 'u aynı zamanda şarj etmekte hemde görüntü ve ses iletebilmektedir. Akmerkez Demirhome mağazalarında ilgilenenler için bu ürün mevcut. Yanılmıyorsam 200 YTL civari bir fiyatı var. Ama sormadan bu fiyata bakıp karar vermeyin. Aklımda kalan fiyat öyle. Receiver'ı MP3 player yapmak için süper bir özellik.
  • quote:

quote:

bugün itibariyle hk 145 almış bulunmaktayım.
    Kampanya bitmeden ucuza kapıyım dedim ama daha kutusunu açmıcam çünkü önce Z5500ü satıp onun borcunu ödemem lazım
    olaki terslik olursa açılmamış hk145 diye satmayı düşünüyorum ama tahminimce Z5500 bikaç güne gider bakalım....
    sabırsızlanıyorum şu Z5500 satılsa

• quote:

quote:

quote:

Kampanya bitmeden ucuza kapıyım dedim ama daha kutusunu açmıcam çünkü önce Z5500ü satıp onun borcunu ödemem lazım
    olaki terslik olursa açılmamış hk145 diye satmayı düşünüyorum ama tahminimce Z5500 bikaç güne gider bakalım....

Hadi hayırlı olsun.

• quote:

quote:

quote:

Hayırlı olsun gözüm, güzel seçim, umarım beklentilerini karşılar...

• saolun dostlar
    beklenti dediğin zaten Z5500le sınırlandırılmış bi dünyayı genişletmek amacımız burdan cantan üstada da teşekkürler.
    rx-v 361 e aynı parayı vermek üzereyken bizi bu anfiyle tanıştırdı.
    dream 77 ile nasıl olacak bakalım tabi daha sub ve toshiba hddvd düşünüyorum sora artık nirvana
  • quote:

Hayırlı olsun, bu cihaz görselliği açısından bile tercih sebebidir. Karşımda Öyle asil duruyorki, onun bu asaletini taşıyabilecek bir sehpa arayışındayım kaç gündür.

İnsanın AVR'sini sevmesi gibisi yok

• quote:

saolun dostlar
    beklenti dediğin zaten Z5500le sınırlandırılmış bi dünyayı genişletmek amacımız burdan cantan üstada da teşekkürler.
    rx-v 361 e aynı parayı vermek üzereyken bizi bu anfiyle tanıştırdı.
    dream 77 ile nasıl olacak bakalım tabi daha sub ve toshiba hddvd düşünüyorum sora artık nirvana

hayırlı olsun bence güzel bir ikili oluyolar dream77'yle. bende teşekkür ederim 145 hakkında bilgilendiren arkadaşlara.
  • Bugün Bakırköy Capacity / Electro World'de HI-FI standında gayet bilinçli bir arkadaşlar verimli bir yarım saat geçirdim.
    O arkadaş da HK-145 i öve öve bitiremedi, kendisinin netten çektiği mp3 leri bir Yamaha 461 ile bir de HK-145 ile dinledik,
    gerçektende aynı şarkı aynı hoparlör seti ile 145 fark attı diyebilirim, özellikle Pro Logic modda çok güçlü vuruyordu, ayrıca
    her modda bass ve tizz ayarını yapabiliyordum, yani gerçekten de kuvvetli aletmiş.
  • harman kardon ipod bridge adlı bir cihazla bağlantı yapılabiliyor ve bu ürünün fiyatı çok yüksek... anlaşılan bu cihaza ipod bağlayamayacağım. aux girişi olmadığı için de diğer mp3'leri bağlamak mümkün görünmüyor. Acaba stereo kablo ile audio rca'lara bağlanabilir mi?
    quote:

quote:

gerçekten de öyle, gerçi siyah nasıl olurdu bilmiyorum ama bordo güzel oldu. ne yazık ki resim çekemedim, aslında aklıma gelmedi . şu anda şehir dışındayım çekemeyecem uzun süre de.

http://www.harmankardon.com/category.aspx?Language=ENG&Region=USA&Country=US&cat=IPD sanırım ipod dock dedikleri bu. bende önceleri ara kablo sanıyodum ama büyük ihtimalle bu ürün için bağlantı yeri var.

• quote:

Orjinalden alıntı: eozen81

Bugün Bakırköy Capacity / Electro World'de HI-FI standında gayet bilinçli bir arkadaşlar verimli bir yarım saat geçirdim.
    O arkadaş da HK-145 i öve öve bitiremedi, kendisinin netten çektiği mp3 leri bir Yamaha 461 ile bir de HK-145 ile dinledik,
    gerçektende aynı şarkı aynı hoparlör seti ile 145 fark attı diyebilirim, özellikle Pro Logic modda çok güçlü vuruyordu, ayrıca
    her modda bass ve tizz ayarını yapabiliyordum, yani gerçekten de kuvvetli aletmiş.

hem de v461 tesekkürler kardeş verdiğin bilgiler için.peki bu AVR 145 e hangi hoparlor gider.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.