|
Bildirim
İzlemedim bile. Yıl olmuş 2021; iphone'u referans alırsak mobil gpu'lar 1 tflops işlem kapasitesini aşmış, menü animasyonlarında mı yavaşlık gösterecek? Arada hız farkı varmış gibi gözüküyorsa, animasyonun kurgulandığı doğal hızdan kaynaklıdır. Çinliler artık lider olmak istiyorlarsa, 5 sene öncede trend olayların üzerlerine gitmemeleri, gerçek sorunların, eksikliklerin ve yenilikçi hamlelerin üzerinden rekabetçi olmaları gerek. Bugün windows'da hesap makinesi açılma hızıyla bilgisayar veya işletim hızı test etmiyorsak, telefonda da bu testler o derece anlamsız hale geldi.
|
Videoda birsürü kesip eklenen kısım var.
Detaylı olarak izledim ve iphonenin 1 kere bile geri kaldığını görmedim.(En azından bu sefer iPhone 12 Pro Max kullanmışlar). Aksine ayarlar çubuğu çekildiğinde huawei bazı gestureleri anlamakta zorluk çekerken iphone anında tepki veriyor. Önceki konuda da yazmıştım tekrar yazıyorum. Animasyonlar, tasarım hepsi iphone ile tıpa tıp aynı. İnsan yeni işletim sistemi yaptık bakın sektörün şu anda 6 yıllık telefonuna bile en güncel işletim sistemini veren firmanın telefonunun yanına koyup da hız testi yapıyoruz demekten U-TA-NIR. |
hadi altyapıyı androidden aldınız tipi de iostan almıssınız, bari windows phone'dan da bişeyler ekleseydiniz ayıp olmuş.
|
Ya bu şey değil mi hani profesyonel fotoğraf makineleri ile foto çekip sonra bu u telefonda çektik diyen firma 🤫😂
|
Ya bu şey değil mi hani profesyonel fotoğraf makineleri ile foto çekip sonra bu u telefonda çektik diyen firma 🤫😂
|
Şekline bakıp aynı ios aynı android diyenlere gülüyorum sadece : ) Adamların cihazlar arası çok hızlı veri alışverişine olanak sağlayacak sistemini sen tut animasyonu hızlandırmışlar, arayüzü ios yeaaaaa diye b.kla. Oldu canım : ) |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metercan -- 15 Haziran 2021; 19:15:26 > |
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
2 sene sonra yapsinlar bir de, hem android hem ios kullananlar neyin ne oldugunu biliyor. 0 olan telefonlari karsilastirmak kadar sacma bir sey yok, hizli olsun bir zahmet. |
Google!ın yaptığı değil ama bu farklı çekirdeği android olabilir ama arayüzü iOS çakması. Bir android 12'ye bak birde buna bak aralarında dağlar gibi fark var arayüz olarak. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Huawei hıza odaklanacağına google sorununu halletsin, bunu bilmeden alan 1 hafta sonra pişmanlık yaşıyor. |
|