Şimdi Ara

Harper's Island [13 Bölümlük Mini Dizi] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
111
Cevap
0
Favori
5.205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hala İngilizce altyazı bile yok ortada, bari o olsaydı da izleseydik bir an önce.
  •  Harper's Island [13 Bölümlük Mini Dizi]

• Şu anda %95'de birde altyazılı olarak tekrar izleyeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 22 Haziran 2009; 20:01:16 >
  • altyazı çıkmış
  • 10. bölüm.

Wakefield'ın katil çıkması hoşuma gitmedi.Hiç beklenmedik birinin olması daha hoşuma giderdi.Vuruldum, ölmedim, yaşıyorum tadaaa ben geldim.Olmadı.Ayrıca o patlamadan Jİmmy'nin sağ çıkması bölümün diğer eksisi.Adam pompanın yanında paramparça olmalıydı.Şerif de gitti, 3bölüm kaldı, katil belli.Artık ne kadar tatlı olur bilemeyecem.

• Katil Wakefieldmış.
    Elemanların içinden çıksa çok daha zevkli olurdu.
    Önümüzdeki üç bölüm adadan kaçışı izleyeceğiz herhalde.
  • quote:

Orjinalden alıntı: orgulas

10. bölüm.

Wakefield'ın katil çıkması hoşuma gitmedi.Hiç beklenmedik birinin olması daha hoşuma giderdi.Vuruldum, ölmedim, yaşıyorum tadaaa ben geldim.Olmadı.Ayrıca o patlamadan Jİmmy'nin sağ çıkması bölümün diğer eksisi.Adam pompanın yanında paramparça olmalıydı.Şerif de gitti, 3bölüm kaldı, katil belli.Artık ne kadar tatlı olur bilemeyecem.

Katılıyorum eğer katil başka biri olsaydı daha ilgi çekici olurdu dizinin esrarengizliğini koruması açısından benimde hoşuma gitmedi bu durum ama yapacak birşey yok senaristler böyle yazmışlar seyredeceğiz belki son 3 bölümde Wakefield'ın bir ortağı olabilir ve Abby'nin yakın arkadaşı çıkabilir enteresan şeyler görebiliriz belli olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 23 Haziran 2009; 19:02:20 >

• VaLoUr

Aslında bir ortak çıkması güzel olur gerçekten.Hatta Jimmy olabilir bu böyle birşey çıkarsa.Çünkü anlaşmayla Jimmy'i salması ve o patlamadan sağ çıkması birşeye işaret gibi.Hatırlarsanız Jimmy kurtulduğunda biri soruyordu ''O patlamadan nasıl kurtuldu?'' diye.Bir işaretti belki bu.
  • 11in altyazısı ne zaman çıkar
  • Bugün yeni bölüm olduğunu unutmuşum. Başlayalım indirmeye.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Farewell_3543

Bugün yeni bölüm olduğunu unutmuşum. Başlayalım indirmeye.

12 Mİ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: FBİ

quote:

Bugün yeni bölüm olduğunu unutmuşum. Başlayalım indirmeye.

12 Mİ?

11. Lostris çevirmeye başlamış. Henüz %1 'de. Belki akşam biter. İngilize altyazıyla izleyeceğim şimdilik. Yarın da Türkçe altyazıyla izlerim.

• Bu bölümde 4 kişi öldü. Jimmy'nin de Wakefield'a yardım ettiğini öğrendik. feedthenet, tahminin doğru çıktı
  • 11'in altyazıyı bekliyoruz gerçekten güzel bi dizi Her bölüm katili bulmaya çalışıosun çok sürükleyici nihayet katili bulduk hiç beklediğim gibi değildi
  • Altyazı %80.
  • altyazı çıkmış...
  • Listeye alındı. İzlemek lazım. Kısa dizilerin zevki ayrı oluyor
  • 11.bölüm izlemeyen okumasın.

Bu bölüm dizinin tavan yaptığı bölümdü bence.
    Jimmy'nin Wakefield'a yardım ettiğini gördük, ekşide bir yorum oğlu olabilir demiş, belkide.

Cal ile Chloe olayında dedim aha ağlıcam.
    Helal olsun kıza bıraktı kendini serin sulara aşkı için. :cg

Çok az eleman kaldı dizide, en çok ilgilim Chloe çekiyordu onada elveda ettik.
    Önümüzdeki 2 bölüm nasıl olacak bakalım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EhrimeN -- 29 Haziran 2009; 12:28:48 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Eh®imeN

11.bölüm izlemeyen okumasın.

Bu bölüm dizinin tavan yaptığı bölümdü bence.
    Jimmy'nin Wakefield'a yardım ettiğini gördük, ekşide bir yorum oğlu olabilir demiş, belkide.

Cal ile Chloe olayında dedim aha ağlıcam.
    Helal olsun kıza bıraktı kendini serin sulara aşkı için. :cg

Çok az eleman kaldı dizide, en çok ilgilim Chloe çekiyordu onada elveda ettik.
    Önümüzdeki 2 bölüm nasıl olacak bakalım..

Daha Trish ve Abby var
    Gerçekten banada çok sürpriz oldu Chloe'nin sevdiğini sanmıyodum ama harbi kızmış.
    Jiimmy'i zaten sevmezdim pezo

• quote:

Bu bölümde 4 kişi öldü. Jimmy'nin de Wakefield'a yardım ettiğini öğrendik. feedthenet, tahminin doğru çıktı

ezberledik hollywood senaristlerini ne de olsa bu arada 11. bölüm ciddi anlamda yardı geçirdi..oyuncuların tamamı döktürdü.Özellikle Wakefield'ın karizma dehşet

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.