Şimdi Ara

Harper's Island [13 Bölümlük Mini Dizi] (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
111
Cevap
0
Favori
5.205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yok son bölümler tatmin etmedi beni hiç.Özellikle final.
  • Final umduğumdan kötüydü ama yinede güzel bir diziydi, 10/7

Bu Henry tam bi sapıkmış, bütün bu olaylar bir ensest ilişkiye dayanıyormuş yuh!
  • Biraz önce finali izledim ve hayal kırıklığına uğradım açıkcası.
    Özellikle 11. bölümden sonra iyice saçmaladılar.

Henry'e gelirsek, sen git Trish gibi kızı bırak, Abby için milleti öldür, ne diyeyim..

Genel olarak 10/6
    Dizinin en güzel yanı tabiki, Chloe..
  • Bence güzel bir diziydi. Son bölümlerde artık iyice lost modunda teori üretmeye başlamıştım Dizide abartı çok nokta var ama yine de izlettiriyo kendini.www.harpersglobe.com olayı ne bilen varmı?

Bu arada
    allah belanı versin henry orda başta senin trish olmak üzere bi dolu taş hatun var sen gidip abby'i seçtin ya ne diyeyim ben sana

• Chloe'yi bana bırakın gerisini naparsanız yapın
  • en güzeli shea geliyo banada onuda ben alayım bari
  • Fallout 3, bence spoiler butonu altına koy yazdıklarını.Henüz izlememiş olanlara ayıp olmasın.
  • bu ne lan hepsini bölüşmüşünüz geriye bi tek nikki ve beth kalmış. ben de bu yüzden ikisini de alıyorum
  • Bende Dün Başladım Diziyi İzlemeye Hakikaten Şahane Bir Dizi 9. Bölümdeyim Meraktayım Gözlerim Ağrıdı 4 Bölüm İzledim Bugün Devamı Yarın Diziyi Bitirince Yorum Paylaşırım

Şu Dakika İle Diziyi İzleyip Bitirmiş Bulunmaktayım 11 12 Bölümler Son Bölüme Göre Daha İyi Diyebilirim Ama Güzel Bir Diziymiş Hakikaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hellcat876 -- 17 Temmuz 2009; 16:05:08 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Eh®imeN

Biraz önce finali izledim ve hayal kırıklığına uğradım açıkcası.
    Özellikle 11. bölümden sonra iyice saçmaladılar.

Henry'e gelirsek, sen git Trish gibi kızı bırak, Abby için milleti öldür, ne diyeyim..

Genel olarak 10/6
    Dizinin en güzel yanı tabiki, Chloe..

okudum hycanı kaçtı

• Final süperdi
    Madem Trish'i alan yok o artık benim hahaha Zaten ilk bölümden beri hastaydım.

Henry tam bir şerefsizmiş nasıl öldürdü Trishi'i at ağızlı herif
  • güzel.
  • beyin avcıları filmiyle hemen hemen aynı konu pek orjinal bi dizi olmamış

Beyin Avcıları : Bir grup stajyer polis polislik sınavları için bir adaya götürülürler. Adada eğitmenleri, stajyerler ve bir müfettiş vardır sadece. Tabi katil içlerinden birisidir. Önce oyuncakçı dükkanında bir saat bulurlar. Saat durmuştur ve bir saati işaret etmektedir. O zaman geldiğinde içlerinden biri zekice kurulmuş tuzakla ölür. Filmin devamında yine saatler bulunuyor en son 2 kişi kalıp kurtuluyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lordmaster

Final süperdi
    Madem Trish'i alan yok o artık benim hahaha Zaten ilk bölümden beri hastaydım.

Henry tam bir şerefsizmiş nasıl öldürdü Trishi'i at ağızlı herif

Trish dahil tüm kızlar bölüşülmüştü sonra bazı mesajlar silinmiş. Madem şuanda alan yok senin olsn o zmn

• Hatırladınız demi sahneyi?
    Gene duygulandım bak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EhrimeN -- 1 Ağustos 2009; 18:57:07 >
  • Bugün eztv'de gördüm, indiren var mı?

Harpers Island Solved WS PDTV XviD-aAF
  • Biraz hort olucak ama 4 gün önce başladım ve az önce finali izledim.Herkese tavsiye ederim.Şu sıkıcı günleri geçirmemde bayağı bir yararlı oldu.10/8
  • Nasıl bir Diziyse 2 günde 11 bölüm izletti. 11.Bölümün sonunda çalan şarkıya ve sahneye bittim utanmasam ağlıycaktım

http://www.youtube.com/watch?v=iNJOon62eLY
  • Çok kaliteli bir yapımdır Harper's Island.
  • Mini dizi tavsiyelerinde dolaşırken buldum bu diziyi. İlk bölümünü izledim fena klişeye benziyor ama du bakalım ne olacak.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.