Şimdi Ara

Harper's Island [13 Bölümlük Mini Dizi] (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
111
Cevap
0
Favori
5.205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: PHI

Mini dizi tavsiyelerinde dolaşırken buldum bu diziyi. İlk bölümünü izledim fena klişeye benziyor ama du bakalım ne olacak.

Hocam önden sen izlesene sonra beni bi dürt
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sensation +

quote:

Mini dizi tavsiyelerinde dolaşırken buldum bu diziyi. İlk bölümünü izledim fena klişeye benziyor ama du bakalım ne olacak.

2. bölümü de izledim. Klişe bir bölüm daha. Bayram bayram gelen giden yok diziye sardım kendimi.

• quote:

quote:

quote:

2. bölümü de izledim. Klişe bir bölüm daha. Bayram bayram gelen giden yok diziye sardım kendimi.

Konusu çerezlik geldi ama bilmiyorum, o kadar mı klişe?
    Gerçi klişeler o kadar soğutmuyor beni diziden ama bilmiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Komi

quote:

quote:

quote:

Konusu çerezlik geldi ama bilmiyorum, o kadar mı klişe?
    Gerçi klişeler o kadar soğutmuyor beni diziden ama bilmiyorum.

3. bölümü izledim. İşin rengi biraz değişti gibi. Klasik "tatile çıktı, öldüler, ölüyorlar hala" konusundan çıkacak gibi görünüyor.

• hoş gibi ama
  • 9. bölümü izledim dün gece. Olaylar bambaşka bi tarafa gitti. Sonunda hepsi ölecek gibime geliyor.

11. bölüm

Jimmy'nin sağ salim geri dönmesinden bir şeyler çıkacağı belliydi. Ters köşe de olabilir ama katilin yardımcısı olma ihtimali hayli yüksek.

12. bölüm
    Haydaaaaaaa.
    Ters köşe olur da bu kadar olmaz arkadaş. Jimmy'den hatta Sully'den bile şüpheleniyordum (çok benziyor wakefield'a) ama Henry ne alaka yahu. Bu kadar da uç ters köşe olmaz ki. Oğlu çıktı bi de
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• PHI kullanıcısına yanıt
    Sonuç? 10 üzerinden?
  • ilk 2 bölümü izledim. sonradan açılıyor diyorlar bakalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ocean drive

Sonuç? 10 üzerinden?

6 zorlasan 7 falan. Çok ahım şahım güzel dizi değil.
  • Az önce bitirdim. Klişe sahneleri , mantığa uymayan şeyler olsada gerilim ve heyacan dolu anlarıyla beni benden aldı ve katilin kim olduğunu son ana kadar kestiremedim. Kestirsemde her seferinde yanlış çıktı. sonuç olarak bu dizi izlenir. Hiç sıkılmadım. 10/7

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dizinin yayınlandığı dönemler ses getirdiğini biliyorum izlemek bu zamana nasipmiş. 10 yıldır konuya mesaj atılmaması ilginç. Oldukça başarılı bir diziydi, tüm bölümleri keyif alarak izledim.

Spoiler,

mesajı görmek için tıklayın.
    Dizinin en iyi yanlarından biri karakterlere bağlanma olayı her karakter bir şey hisstettirmeyi başarıyor ve oyuncu seçimleri ve performansları iyiydi. John Wakefield'in yaşıyor olup tek başına katil o olsaydı saçma olurdu. Sonlara doğru Jimmy'den şüplenmeye başladım ama çok göze soktular sonra başka birinin çıkacağı belliydi. Tek büyük sürpriz Henry'nin Wakefield'ın oğlu çıkacak olmasaydı öyle de çıktı zaten. Seyirciyi şaşırtacaz diye biraz fazla zorlama olmuş. Henry ile Abby'yi yakıştırıyordum zaten konunun oraya varması isabet olmuş. Uyuz Maggie acaba ölmeyecek mi derken ölmesi güzel oldu. Madison'da acayip uyuzdu ölseydi çocuk falan dinlemez sevinirdim. Cal'in ölümünden sonra Chloe'nin kendini atması etkileyici bir sahneydi.

Korku türüne hakim olduktan sonra diziyi izlemem daha iyi oldu. Tüm popüler slasher film serilerini izledim ama iyi bir slasher dizisi izlememiştim. Şimdilik izlediğim en iyi slasher dizisi. İzleyecek bir şey bulamıyorsanız bir çırpıda kendini izleten bu diziyi kesinlikle tavsiye ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sen Aydınlatırsın Geceyi -- 12 Nisan 2025; 18:30:54 >

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.