Şimdi Ara

Harper's Island [13 Bölümlük Mini Dizi]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
111
Cevap
0
Favori
5.205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  Harper's Island [13 Bölümlük Mini Dizi]

Bir aile ve en iyi arkadaşlarından oluşan bir grup birey gözlerden uzak, tek amaçları tatil olmak üzere bir ada'da bir düğüne katılmayı plânlar. Aslında tek amaçları biraz tatil ve bir o kadar da eğlenmekti.. Adaya vardıklarında herşey tahmin ettikleri gibi giderken hafta sonu tatilleri birden bir kâbus'a dönüşür.. Bulundukları ada 7 yıl önce çözülememiş seri cinayetleriyle ünlü bir adaydı, elbette bunu onlar bilmiyordu. Kutlama sürerken Arkadaşlıklar test edilip sırlar açığa çıkmaya başlayınca katil her gün biri olmak üzere insanları öldürmeye başlar. Adadaki tek canlı onlar oldukları için herkes birbirinden şüphelenmeye başlar ve yaptıkları tüm çabalara, aldıkları tüm önlemlere rağmen her gün bir arkadaşını feda etmeye devam ederler.

Dizimiz aslında 13 bölüm olmak üzere kısa bir dizi. Tahmin ettiğiniz gibi de her gün yani her bölüm birisi gidiyor. Seyirci bir yandan katilin kim olduğunu bulmaya çalışırken bir yandan kim ölecek diye heyecanlanabilir.

http://www.youtube.com/watch?v=l_MkhHySq-w&feature=player_embedded

alıntı: divxplanet

Tavsiye ederim arkadaşlar altyazıları da mevcut

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi netell -- 24 Nisan 2009; 23:14:16 >

• oo bi bakalım yaw saol dostum. severim böyle konulu dizi/sinemaları
  • Biri adaya gelir kabusa dönüşür falan losta benzettim bir an. Denemek lazım :)
  • biraz izleyen olsun bakalım, yorumlara göre izleyebilirim :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: eDDiè

biraz izleyen olsun bakalım, yorumlara göre izleyebilirim :D

aynen
  • Ben izledim pek sarmadı:D
  • Konusu güzelmiş bir ara izlerim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Rick and Morty (2013) | IMDB:9.2
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 3. Bölüm çıktı altyazısı da bu gece çıkacakmış
  • Tavsiye ederim.
  • 8. Bölüme kadar geldim kaliteli ve güzel bir mini dizi 9. bölümü bekliyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 11 Haziran 2009; 11:33:20 >
  • kanımca bu diziyi 13 bölümlük olarak tasarlamadılar ama pek ilgi olmayınca 13'de bırakma kararı aldılar
  • güzel bir diziye benziyor.Bi bakalım
  • 8 bölümünü izledim güzel bir dizi yaz dizileri arasında izlenebilir mini dizi gerçikatie cassidy inde olması artı oluyo tabi
  • 9. bölüm ayın 13 unde yayınlanıyor
  • yav biris adam gibi torrent linki atabilirmi..hangisini indirdiysem ya fransızca yada italyanca alt yazı gömülü..lütfen yardım..
  • Genel bir konusu olsada herkes beğendiğine göre var bir iş.

Ekliyorum listeye.
  • Senaryosu insanı biraz bayıyor ve itmiyor değil ya , fazla klasik değil mi ? 1 grup genç eğlenmek için tatile çıkar ya yolda başlarına bir şey gelir ya da tatile çıktıkları yerde , ya bir canavar vardır ya da seri katil katillerinde canavardan farkı yok gerçi .
    Ama bu şekilde dizilere çok az rastlanıyor neredeyse ilk galiba ? Daha önce duymamıştım ama bu tarz senaryoya sahip film çok fazla ..
    Dizi olduğu için izlenilebilir , bir farklılık yaratabilirler belki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eru ilúvatar -- 11 Haziran 2009; 12:35:33 >
  • Bilinen bir konusu var ama tam olarak aynı değil atmosferde iyi yansıtılmış ve mutlaka kendini seyrettiriyor sahnelerde oldukça başarılı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 11 Haziran 2009; 20:47:48 >
  • nerden indiriyonuz lo..bana da link atsanıza..
  • bugün 8 bölümü de izledim
    konusu çok klişe gelebilir ama çok sürükleyici gerçekten
    ayrıca supernatural dan tanıdık iki kişi var eski ruby(Katie Cassidy) ve bob(Jim Beaver)
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.