Şimdi Ara

Harper's Island [13 Bölümlük Mini Dizi] (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
111
Cevap
0
Favori
5.205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Lordmaster

quote:

Orjinalden alıntı: Eh®imeN

11.bölüm izlemeyen okumasın.

Bu bölüm dizinin tavan yaptığı bölümdü bence.
    Jimmy'nin Wakefield'a yardım ettiğini gördük, ekşide bir yorum oğlu olabilir demiş, belkide.

Cal ile Chloe olayında dedim aha ağlıcam.
    Helal olsun kıza bıraktı kendini serin sulara aşkı için. :cg

Çok az eleman kaldı dizide, en çok ilgilim Chloe çekiyordu onada elveda ettik.
    Önümüzdeki 2 bölüm nasıl olacak bakalım..

Daha Trish ve Abby var
    Gerçekten banada çok sürpriz oldu Chloe'nin sevdiğini sanmıyodum ama harbi kızmış.
    Jiimmy'i zaten sevmezdim pezo

Çokda ilgilenmiyorum Trishle felan, en iyi çift bu ikisiyidi, Wakefield elden geçirdi.
    Ama o sahnede harbiden duygusallaştım baya, şarkınında etkisi vardı tabii.

Son bölüme sadece Abby izle girersek, şaşmamak lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EhrimeN -- 29 Haziran 2009; 20:15:44 >

• yorumlar güzel gece makina açık kalsın yarın izlerik
  • 11. Bölüm

Jimmy konusunda haklı çıktık, işin içindeymiş.Bölümde herkeste silah var, arkadaş adamı 100 metreden vurmaya çalışıyorlar o silahla mermi kalmıyor.Adam gelip biçiyor sonra savunmasız malları.Hep böyle oldu o saçma geldi, hoşuma gitmedi bölümde.
    Yazık oldu Cal ile Chloe'ye.Bu arada gizem gidince çok sıradan birşey oldu dizi.Biraz tadı kaçtı itiraf etmek gerek.

• dizi iyi hoşta çok saçma şeyler oluyor. Jimmy o patlamadan kurtuluyor. Wakefield karşında bi şarjör boşatıyosun bi tanesi isabet etmiyo. birde wakefield avına çıkarken silah kullanmayı biliyon mu diye sorular :) demir kapının arkasında Wakefield varken Sully ve diğer eleman resmen şarjörü boşalttı adama değmedi bile :) Cloe konusuna gelince esaslı hatun çıktı walla. Cal konusuna gelince aksanı harbiden çok hoş kızların aşık olduğu kadar var :p
  • Çok kalitesiz ve uyduruk bir dizi, kimse kusura bakmasın. Dizinin ortalarına kadar hiçbir heyecan yok, halbuki türünü göz önünde bulundurursak önce bunu başarması gerekiyordu. 7-8-9 biraz daha sürükleyici ama yine de vasat. Özellikle son birkaç bölümünde iyice saçmaladı. Başlamayı düşünen arkadaşlara tavsiye etmem açıkçası.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Exhell

Biri adaya gelir kabusa dönüşür falan losta benzettim bir an. Denemek lazım :)

ayne bir izleyelim
  • Yeni bölüm haftaya sanırım.
  • Haftaya 2 bölümlü final var
  • 12. bölümden önce 13.bölüm düşmüş.
  • nihatnet'in söylediği gibi mi acaba, 13 dediği 12'yi de içinde barındırıyor olabilir mi?

Düzeltme: Değilmiş, daha 12-13aynı gece yayınlanmış ama onu koymamışlar nete daha.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orgulas -- 10 Temmuz 2009; 12:15:08 >
  • Pazar günü değil miydi?
  • final yarın , her zamanki gibi cumartesi yayınlanacak. bölüm 12-13 birlikte.
  • Şu an 13.bölüm diye nette dolaşan ne o zaman?
  • dizi 13 bölümmü yoksa devamı varmı anlamadım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ultrAslan-45

dizi 13 bölümmü yoksa devamı varmı anlamadım.

evet yarın 12-13 final çıkacak ve bitecek.
  • Zamunda , tl ve diğerlerinde 13 var sadece mininovada 12 yi buldıum 1300 tane seederi var fake olamaz heralde 12'nin linkini isteyen pm.
  • 12.bölümün TVripi çıkmış, görüntü felaket.

Harper's Island [13 Bölümlük Mini Dizi]

Site üzerinden izlemek isterseniz,http://www.eatlime.com/play_AA16956B-F85A-D680-FCF8-E035F04F482C

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnuR -- 11 Temmuz 2009; 15:49:59 >

• Benimde şimdi indi gerçekten iğrençmiş
  • 12 dvd ripi var artık, az önce izledim.
    İzlemeyen okumasın!

Şok şok şok, Henry Wakefield'ın oğlu ve ortağı.Tahmin edilemez tamam ama saçma da.Sonuçta Henry p.ç olarak geçmiyordu, amcası kardeşi vardı.Anlam veremedim buraya.

13'ün alt yazısı çıkmadı henüz, %50'de.
  • Süper bir finaldi.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.