Şimdi Ara

Harry Potter : Hogwarts Legacy | PS4 - PS5 ANA KONU - 10 Şubat 2023 (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
679
Cevap
43
Favori
47.518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Geçmiş olsun hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun Tamamda

Hiç Ağzımız da Tat Kalmadı,Psikolojik Olarak Karanlık 1 Tablo Var...

Oyun Dünyanın En İyiside Olsa Ülke Olarak Çok Zor Zamandan Geçiyoruz 1 Daha 3 Kez 7 Küsür Şiddetli Deprem Olursa Hep Bittik Zaten.

• Roronoa Zoro R kullanıcısına yanıt
    Valla benimde öyle hicbisey yapasim gelmiyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Millet enkaz altında can derdinde bizim millet oyun oynama peşinde rezillik

• Deprem olaylarından dolayı ben hesabı sattım millet orda uğraşırken ben büyü yaparken eğlenemem olaylar düzelince alır oynarız

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah tüm milletimize yardım etsin,çok zor bir gece :(

• Oyun oynayacak moral kalmadı harbi.

• Bir an önce çıksa da oynasak diye ayın 10'nu bekliyordum.Umrumda değil şimdi 2 gündür kalbim sıkışıyor yaşananlardan dolayı.Hayat nelere gebe?

• Erken erişimde olduğu için küçük buglar mevcut ama ilk gün yaması ile gideriliyordum diye düşünüyorum. En rahatsız eden haritayı veya görev ,ekipmanları filan açınca imleç hareket etmiyor. sabit kalıyor, bir şey seçemiyorsunuz . Kontrolcüyü kapatıp açarsanız düzeliyor.

Kendimce;

Ana hikaye zayıf diyorlardı. Ben ilerlediğim kadarıyla gayet beğendim . Konu itibari ile ilginç ve oyunu ilk girişi güzel ve etkileyici.

Yan karakterler zayıf diyorlardı bence bununda alakası yok. (Çok ilerleyemedim.)

Okul, on numara içinde kayboldum.

Balanced grafik modunu seçtim. Hiç FPS drop filan görmedim gayet akıcı. (tv lg c1)

Oyunu en zorun bir altında açtım. Biraz kolay geldi. En zora getireceğim.

Çok fazla toplanacak şey var. Bazılarını görmek için büyü yapmanız lazım.(Ben eğlendim ve beğendim. )

Fazla hızlı level atlanıyor gibi sırf bir şeyler toplayarak 4-5 level aldım. Level atlayınca Hp veriyor sadece. Pek bir önemi olmayabilir.

Daha süpürgeye binemedim :(

Etraftaki random diyologlar söyleyen karakterler, kendisi için yazılmış diyalogları hemen bitiriyor gibi hissettirdi. Şöyle, diyalog sayısı yeterli ama robot gibi hemen arka arkaya bütün konuları söylüyor. Sonrada hemen başa dönüyor. Bu dikkatimi çekti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shupusbu -- 9 Şubat 2023; 11:33:44 >

• shupusbu kullanıcısına yanıt

Karar veremeyenler beklemeli mi sizce? Single olduğu için bug glitch olayları çözülene kadar en azından. Hikayesi yan görevleri heyecanlandıüğımız kadsr var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCaliph_ -- 9 Şubat 2023; 13:36:59 >
  • Bir arkadaş ilk gün yaması gelecek 55 gb demişti. Şuan o yama benim oynadığım oyunda yok anladığım kadarıyla. O yama neyi, ne kadar düzelttir bilemeden bir yorum yapmam doğru olmayabilir. Bahsettiğim imleç bug ' can sıkıyor. Onun haricinde oynamayı engelleyecek bir bug ile karşılaşmadım. Oyunu sadece 5 saat oynadığımı belirtmek isterim.

Merhaba bu zor günlerde hiç oynayasım gelmiyor oyun ama kfa dağıtmak için 1 saat bakabildim. Oyun çok iyi olmuş bence yama gelecek sanırım yarın.

• console-master kullanıcısına yanıt

Merhaba, evet haklısınız. Sanki insanın içindeki o mutluluğu aldılar gibi bir his.

Oyunu bende çok değendim. Eleştireceğim bir nokta, seçmen şapkanın bizi hangi tarafa yerleştireceğini seçerken zoru sayısı çok azdı(2). Oyun hesabını linkeldiğimiz wizardingworld.com bile 10 yakın soru soruyor. Oraya göre ravenclaw oyuna göre slytherin oldum. Karakterde sarışın benim, 1800'lerin Malfo'yu oldum :)

hikayeye bir etkisi varmı bu sınıf seçme olayının?

• Harry Potter : Hogwarts Legacy | PS4 - PS5 ANA KONU - 10 Şubat 2023 Harry Potter : Hogwarts Legacy | PS4 - PS5 ANA KONU - 10 Şubat 2023 Harry Potter : Hogwarts Legacy | PS4 - PS5 ANA KONU - 10 Şubat 2023 Harry Potter : Hogwarts Legacy | PS4 - PS5 ANA KONU - 10 Şubat 2023 Harry Potter : Hogwarts Legacy | PS4 - PS5 ANA KONU - 10 Şubat 2023 Harry Potter : Hogwarts Legacy | PS4 - PS5 ANA KONU - 10 Şubat 2023 Harry Potter : Hogwarts Legacy | PS4 - PS5 ANA KONU - 10 Şubat 2023 Harry Potter : Hogwarts Legacy | PS4 - PS5 ANA KONU - 10 Şubat 2023 Harry Potter : Hogwarts Legacy | PS4 - PS5 ANA KONU - 10 Şubat 2023 Harry Potter : Hogwarts Legacy | PS4 - PS5 ANA KONU - 10 Şubat 2023 Harry Potter : Hogwarts Legacy | PS4 - PS5 ANA KONU - 10 Şubat 2023

• İlerlediğim kadarıyla bir etkisi yok ama hikayenin çok başında sayılırım.

Ama mesela slytherin deki karakterler ile hemen tanıştım. Onlardan biri gizli duellolar filan yapıyoruz kütüphanenin yasaklı kısmınları filan dedi ve yan görev geldi. Şimdi ben diğer bir house seçmiş olsam, onlar da aynı şeyi yapacak karakter mi var yoksa illa bu karakterimi bulmalıyım benimde merak ettiğim bir şey.

• console-master kullanıcısına yanıt

bazı diyaloglar dışında ana hikayeye etkisi yok hocam

• Oyun yan grv ile toplam 50 saat sürüyormuş hogwarts şatosumu kalesimi dersiniz bilmem çok detaylı harika yapılmış ve keşif odaklı olduğunu söylüyor dost kayaoğlu dünki yayın da olmuş bu oyun alınır her türlü kesinlikle

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.