Şimdi Ara

Harry Potter : Hogwarts Legacy | PS4 - PS5 ANA KONU - 10 Şubat 2023 (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
679
Cevap
43
Favori
47.495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Karanlık taraf olmanın bir etkisi var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • An itibari ile 10 saat kadar oynadım. Şuan için öyle belirgin bir ayrıma gelmedim. Ama bildiğim kadarıyla var.

Şöyle, diyaloglar da kritik cevaplar 2 seçenekli ,ya olumlu yada olumsuz. Karakterler için, o karakterle olan ilişkinizi etkiliyor. Bir şeyi söyleyip, söylememe veya bir eşyayı verip, vermemek gibi. Ben genelde olumlu gidiyorum. 3 büyük laneti öğrenemedim daha öğrenirsem işler değişebilir. İçimdeki karanlığı ortaya çıkarabilirim. Harry Potter : Hogwarts Legacy | PS4 - PS5 ANA KONU - 10 Şubat 2023 

• Son zamanlarda gördüğüm en iyi oyunlardan biri diyebilirim. Fidelity + RT modunu tavsiye ederim. Hiç göze batmıyor. Dualsense özelliklerini de çok iyi kullanmışlar. Film grain, motion blur, field depth bu üçünü de kapatmanızı tavsiye ederim. Harry Potter : Hogwarts Legacy | PS4 - PS5 ANA KONU - 10 Şubat 2023 Harry Potter : Hogwarts Legacy | PS4 - PS5 ANA KONU - 10 Şubat 2023

Tablolar, resimler her biri ayrı güzel sanat tasarımına sahip. İnsan hayran olmadan edemiyor. Şu berbat geçen günlerde çok iyi geldi, kafamız dağıldı biraz.

Ek: oyun ilerledikçe falsoları çok fazla arttı, görev dizaynı sıkıcı, açık dünyası baya baya kötü, kamera çok fazla sapıtıyor, düşman hareket şeması yine baya vasat. 6'ya kadar düştü puanım.

Son edit: yarıda bıraktım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aksungur_ -- 12 Şubat 2023; 1:39:25 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• İncelemeler sonrası pazartesi ön sipariş verdim, giriş tam bir film tadında çok beğendim. Daha 30dk anca oynadım insan haber izlemekten başka bir şey yapası gelmiyor. Dualsense kullanımı çok güzel fakat kasaya giderken raylı sistemde veya ara sahnelerde titreşim kullanılmamış kötü olmuş hata mı oldu acaba bilemedim.

• aksungur_ kullanıcısına yanıt

Fidelity + RT modunda rt yansımalarda epey noise göze çarpıyor. 60 fps performans modunda ise uzak çizim mesafeleri önceki nesilden gibi duruyor. Bana göre de en mantıklısı düz fidelity mode. henüz açık dünyaya çıkmadım ama prologue kısımlarında 30 fps rahatsız etmedi.

• Oyunun dünyası çok eğlenceli, mekanlar tasarım vs 10 numara olmuş. Daha yeni uçmaya başladım hogwarts dışı nasıldır kim bilir

Aksiyon/hareketli bir oyun olduğu için fps yönünden fidelity balanced vs hiçbiri tatmin etmedi, 120hz moduna aldım akıyor böyle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 10 Şubat 2023; 16:28:4 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • TheCaliph_ kullanıcısına yanıt

Yok hocam pek. Lanetli büyüleri de öğrenseniz de aynı. Sliterin oldum özellikle ama öyle derin bir rpg sistemi yok. Anca biraz daha kaba ya da kibar olabiliyorsunuz. Öyle bir Tom Riddle olayım durumu beklemeyin yani. Bu arada pcye alacakların dikkatine ciddi optimizasyon sorunu varmış oyunun. Konsolu tercih edin.

• Dün oyun erişime açılmış ama gram umurumda değil.. Şu zamanda oyun oynayabilen farklı aktiviteler yapabilen arkadaşlardan tavsiye isterim, nasıl odaklanabiliyorsunuz. Ben kafa dağıtmak için 10 dk konsolu açtım sonra kapatmam bir oldu.

• Standart Edition PS5+PS4 sürümünü barındırıyor mu arkadaşlar?

• nier kullanıcısına yanıt
    Valla bende aynı durumdayım konsolu açmam ile kapatmam bir oluyor

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • hard da başladım ve bi 10 saat kadar oynadım.

-combat beklediğimden iyi. ama daha 10. saate olduğum için ne zaman sıkacağını kestiremiyorum şuan.

combatla ilgili eleştirilerim arada hasarın nereden, nasıl geldiğini göremiyorum. hasar uyarı sisteminin görsel tasarımı daha iyi olabilirmiş.

dodge ve kitlenme sistemi iyi değil. bi dark souls, elden ring kitlenme ve dodge sistemini kopyalamak bu kadar zor olamamalı.

-cidden çok fazla diyalog var. bol bol konuşup az aksiyona girdim şimdilik umarım ilerleyen saatlerde aksiyon kısmı daha da açılır.

-açık dünya fena değil. Rockstar açık dünyası beklemeyin ama Ubisoft açık dünyalarına yakın bir deneyim sunduğunu söyleyebilirim.

-60 Fps modunda oynuyorum. diğer grafik seçeneklerine baktım ama bana kasım kasım kasıyor gibi geliyor. kesinlikle oynayamıyorum 60Fps'i gördükten sonra. bu sebeple grafikler hakkında diyeceğim performans modu için geçerli. grafikler kötü değil ama bu neslin hakkını verecek kadar iyi de değil. daha iyi grafikli oyunlar gördük.

-teknik anlamda ufak tefek sıkıntılar var. bazen bazı kapıların önünde kısa bir loading yapıyor oyun. arada kaplamalar geç geliyor. kesinlikle oynanamayacak seviyede bug, glitch görmedim.

-zaman çalan gereksiz olaylar var. can potu yapıyorsun 15 saniye bekliyorsun. bi pot yapıyorsun 1,3 dk bekliyorsun. harvesting yapıyorsun 10 dakika bekliyorsun. gibi gibi. bu tarz gereksiz beklemeler can sıkıcı skip, hızlandırma seçeneği gelmeli. kıçı kırık bir pot için beklemek nedir?

-büyü öğrenme sekansları çabuk sıkıyor. hiç bir zorlayıcılığı olmayan QTE'ye dönüyor belli bir zamandan sonra. hatta bu çabuk sıkan sekansları arttırabiliriz. resim bulma, uçan anahtarları takip edip point kafeslerini açma, uçan kitapları, parşömenleri bulma vb.

-düşman çeşitliliği hakkında bir şey söylemek için erken ama menüden gördüğüm kadarıyla şuana kadar görmediğim baya bir düşman var.

-npc'ler ruhsuz hissettiriyor.

-sjw olayı can sıkıcı seviyede. şöyle konuşan hocaları görünce bi gülme geliyor.

Harry Potter : Hogwarts Legacy | PS4 - PS5 ANA KONU - 10 Şubat 2023KedZedyoutube
    Kanala Abone Olmayı Unutmayın ve Görüşlerinizi Yorumlar Kısmında Belirtebilirsiniz ►Sosyal Medya Hesaplarım ►https://twitter.com/KedZed0 📣İletişim İçin=kedzed0@gmail.com ❗Videoda Olan Yayıncılar ►https://www.twitch.tv/jahrein 🧨Etiketler: #jahrein #ingilizce #hint
    https://www.youtube.com/shorts/FxO0R1YMbSY

özetle. ubisoft açık dünyalarını sıkılmadan oynayabiliyorsanız ve HP evreninde ubisoft tarzında bir açık dünya oyununa okeyseniz direkt alın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gaara34 -- 10 Şubat 2023; 22:34:21 >

• Father Gascoigne kullanıcısına yanıt

Yükseltme yok diye biliyorum olsada ücrete tabi olacaktır.

• nier kullanıcısına yanıt

Bende oynayamıyorum bende de aynı sorun var hocam ve bir süre oynamayacağım muhtemelen.

• Arkadaşlar deluxe hakkını aldım bu ek özellikleri sec hak kullanamıyor mu? Tekrar ek paket satın al diyor

• Redzepi kullanıcısına yanıt

kullanabiliyor sec hak sahibide. deluxe özelliklerini indirmemiş olabilirsin. menüden oyunun indirilebilir özelliklerine bak.

• Gaara34 kullanıcısına yanıt
    Hocam ana hesaptan girince satın alındı gözüküyor yan hesaba girince satın al 300TL fiyat çıkıyor.

Emin olmak istiyorum çünkü sec hakkı satarken deluxe olarak sattım hak geçmesin.

ana hesap dediğiniz PS5 pri ve bunda sıkıntısız gördüğünüzü mü söylüyorsunuz?

ve yan hak dediğiniz PsX-Sec hak ama bunda deluxe özellikleri gözükmüyor öyle mi?

aslında PsX-Sec hak oyunun satın alındığı hesap bilgileri oynadığı için direkt olarak deluxe özellikleri gözükmeli haliyle.

yan hesap dediğiniz nedir tam olarak?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gaara34 -- 11 Şubat 2023; 0:14:25 >
  • Gaara34 kullanıcısına yanıt
    Hocam bu ps5de ana hesap yapılmıyor ya zaten herkes kendi hesabından oynayabiliyor.

Şimdi oyunu satın aldığın hesapta deluxe gözüküyor ama ps4de pri olarak oynarken hesap değiştiriyorduk ya ona geçtiğin zaman oyun standart sürüm olarak gözüküyor yani iki hesap kullanamıyor bu ek özellikleri tekrar satın al diyor

ana hesap yapılıyor. oyunun Ps5 pri sahibi oyunun satın alındığı hesaba girip;

Ayarlar - Kullanıcılar ve Hesaplar - Diğer - Konsol Paylaşımı ve Çevrimdışı Oynama kısmına gidip burayı etkinleştirmeli (devre dışı bırakma) olarak ayarlamalı.

anladığım ps5 pri'de sıkıntı var. yukarıda dediğim yeri etkinleştirin!

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.