Oyunda fidelty ray tracing sectigim zaman reboost yapmam gerektigini soyluyor ne yapmam gerekiyor. Iyi oyunlar dilerim |
Harry Potter : Hogwarts Legacy | PS4 - PS5 ANA KONU - 10 Şubat 2023 (24. sayfa)
-
-
tekrardan başlatman lazım oyunu
-
Tesekkurler. Oyuna bu sabah basladim su an guzel gidiyor😊
-
Oyun alinir mi yoksa kiralanir mi ? Hikaye uzun mu baya -
Uzun, almanız daha iyi olur. Yan görevle 70saat diye okumuştum. -
Fps kaç bu modda? Ben fidelity oynuyorum. -
Beğendin mi nasıl yorumların? Beklenir mi?
-
Ben bu dünyayı epey seven biriyim. Henüz çok başındayım iki saat kadar oynadım, ilk yorumlarım hayli olumlu, çevre tasarımları ve oyun akışı oldukça güzel. Bekleme konusu size kalmış, alıp kenarda bekletecekseniz bekleyin. -
Oyuna PS5'de Fidelity mod açıkken birkaç saat bakabildim. Beni çocukluğuma götürdü. Atmosfer müthiş bayıldım vallahi oyuna. Umarım çok iyi satış rakamlarına ulaşır.
-
Steam'de şu an anlık olarak 490 bin kişi oynuyor. Muazzam bir rakam.
https://steamdb.info/app/990080/charts/
-
quote:
Orijinalden alıntı: DoomSteam'de şu an anlık olarak 490 bin kişi oynuyor. Muazzam bir rakam.
https://steamdb.info/app/990080/charts/
Muazzam bir rakam.
-
-
Dün akşam 700 küsür binlerdeydi.
Rekor 800 bin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilgennyk -- 12 Şubat 2023; 14:3:7 > -
Beyler tetik r2 büyü atarken elimi ağrıttı aşırı ağırlaşıyor. Bunu kapatma yolu var mı -
Oyun içerik olarak çok dolu ama en büyük eksiği açık dünya çok boş ve ruhsuz. Npc ler hele ki ölü gibi. Hogwarts ın dışına çıktığında bir şey yok.
Grafikler iyi oynanabilirlik iyi hikaye güzel büyü kullanımı şahane ama npcler ölü gibi, hogsmead e gidiyorsun bomboş.
Bir yandan witcher 3 de oynuyorum nextgen update hali şahane.
Yani 8 yıllık oyunda npcler yan görevler açık dünya daha gerçek hissettiriyor.
-
Hocam Dualsense ayarlarından tetik tuşu ayarını hafifletebilirsiniz..
-
Oyun içinde mi hocam bulamadım da
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X