Ps 4'de oynamaya değer mi Ps 5 ile çok fazla fark var mı arada |
Harry Potter : Hogwarts Legacy | PS4 - PS5 ANA KONU - 10 Şubat 2023 (26. sayfa)
-
-
Ps4 versiyonu çıkmadı daha, ama Ps5 te bile modlar arasında büyük farklar var. Fidelity ile Performans modu arasında bile Low ile High gibi fark varken Ps4 için hiç iyi bişey bekleme bence.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tahminim ps5 üzerindeki performans modunu 30 fps olarak çalışacağı yönünde. Performans modu 2k dinamik çözünürlük ile 60 fps veriyor. Ps4 1080p dinamik (900p düşebilir) 30 fps, ps4 pro ise 1440p dinamik çözünürlük (1080p düşebilir) 30 fps verir. Grafik ayarları da base ps4'de low ps4 proda ise low medium karışık olur.
-
PC’de yama olarak oynuyor sanırım. Konsolda Tr altyazı olması için firmanın resmi dili eklemesi gerekiyor. Yanlış biliyorsam arkadaşlar düzeltsinler
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ps store de oyunun standart sürümünün store sayfasında ps4 logosu kaldırılmış. Standart alıp ps4 pri satmayı düşünenlere duyurulur, ps5 standart sürüm ps4 sürüm içermeyecek büyük ihtimal.
-
-
+ olarak ben de Harry Potter kitaplarını çocukken bir çırpıda bitirmiş, filmleri defalarca tekrar tekrar izlemiş biri olarak söyleyeyim.
Bu oyun hayallerimin de ötesinde bir oyun olmuş. Her yerinde buram buram emek var.
Müthiş. Kitapta aklımda canlandırdığım şeyleri dahi güzelce aktarmışlar. Filmlerde geçen yerler, fazlası… evreni müthiş genişletmişler.
Gamepad ile pc de oynuyor galiba. Yama orijinal gibi.
Twitch’ te de tr görünce oyunu almıştım store’ dan, açtım baktım tr yok.
İade edeyim bari. İndirmiştim oyunun oynanabilir kısmını, iade oluyor mu ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rwenzori -- 13 Şubat 2023; 22:51:33 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Yapılan türkçe yama ile ilgili oyun firmasına mail atsak bir sonuç alma şansımız nedir acaba?
Halihazırdaki yamayı bile kaldırttırabilirsin
Bence hiç bulasma. Türkçe çeviri resmi gelsin diye yaz mail
-
konsollar da tr altyazı olacak diye birşey söylenmed iaçıklanmadı pc de altyazı çıktı kol ile oynuyorlar indirdiğin için iade edemezsin
-
cok biliyorsalar ekleselerdi tr yi cok mu zor
o kaldirtanlar oyunun adına ücret kazanmamaları icin engel oldular bunda ücretli değil bisey olmaz hatta islerine gelebilir belki
Oyunun performansı harbi sorunlu, arenada +10 enemy ile bol skill atılırken veya room of requirements doluyken PS5de bile ciddi fps droplar oluyor
Bunun dışında uzun süredir ilk kez bir oyunda bu kadar eğleniyorum, dün 2-3 saat beast toplayıp onları besledim :D
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 14 Şubat 2023; 17:31:47 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Oyunu balanced modunda oynuyorum sanırım 4K 40 FPS oluyor. Görsellik ve performans benim için optimum seviyede
-
Az önce yediğim kurabiye sonucu aynı şöyle oldu karakter Mükemmel ya. Oyunun her yerinde sürprizler var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilgennyk -- 15 Şubat 2023; 3:58:32 > -
Selamlar oyunda fps'i 70-50 arası görürken ve hiçbir takılma olmazken dahi seste devamlı olarak takılma sorunu yaşıyorum ve bu oyunu benim adıma oynanmaz kılıyor elbette. Bu sorunla daha önce karşılaşan oldu mu? Çözümünü bilen var mıdır?
-
Ps5'e almak istiyorum, daha once kardeslik yapmadim ama malum fiyatlar sagolsun yapmayi dusunen olur mu benimle buradan biri?
-
Oyun için en iyi sınıf hangisi arkadaşlar? Şapka beni Slytherin'e layık görmüştü ama oyunu bu deprem olayları, moral bozukluğu ve iş güç yüzünden yarım yamalak oynadım oynamadım... Şimdi bu akşam temiz bi başlangıç yapmak istiyorum, tekrar başlicam. Hem ortak oda güzelliği, hem yan karakterler ve özel yan görevler adına hangi sınıfı tavsiye edersiniz ya da siz hangisini tercih ettiniz?
Bu arada oyunda sapık gibi görsel kaliteyi değiştirip duruyorum, en iyisi Balanced mod olduğuna karar verdim.
-
sınıflar arasında pek bir fark yok sanırsam ama yine de yanlış bilgilendirmeyeyim. fidelity modda oyun resmen can çekişiyor. performans modunda baya akıcı ama grafikler kötü gözüküyor. balanced o kadar akıcı gelmedi gözüme ama dediğin gibi en iyisi balanced hocam.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ellie_Williams -- 15 Şubat 2023; 21:19:0 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X