Şimdi Ara

Harry Potter : Hogwarts Legacy | PS4 - PS5 ANA KONU - 10 Şubat 2023 (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
679
Cevap
43
Favori
47.517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • o değil de bu devirde sinematiklerin oyun içi (gameplay) grafiklerinden baya geride olması kısmını nasıl başarmışlar anlamıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gaara34 -- 12 Şubat 2023; 19:22:7 >
  • mert1905x kullanıcısına yanıt

Hayır hocam PlayStation ayarlarından dualsense kontrol cihazı ayarlarına gelin orada tetik tuşlarının ne kadar yoğunlukta sertleşeceğini ayarlama kısmı var..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar hangi grafik modunda oynuyorsunuz hepsine baktım ço kfark göremedim hfr performans aldım 80 120 fps takılıyorum balanced ne işe yarıyor anlamadım

• YouTube'da izleyici grafik modunda oynuyorum hocam 🤣

• Oyunda her eylem icin bir ses konusuyor bunu kapatmanin yolu var mi?
    Baslayali 7 saat olmus Oyun Dunyasini cok begendim. Su an keyifli gidiyor.

• PlayStation 5 versiyonuna pc icin cikan makine ceviri Türkçe alt yazi yamasi.eklenmesi mumkun mu ? ps4te yapiliyordu diye hatirliyorum

• Exclusive.Gamer kullanıcısına yanıt

120 HZ tv'm yok. O sebeple sadece Fidelity-Performance-Fidelity RT modları mevcut. Hepsini denedim. RT modunda çok fazla noise problemi var o sebeple onu direkt eledim. Performans modu 60 fps verse de oyunun grafikleri epey bi downgrade yiyor. Özellikle draw distance o yeşillikler falan bir nesil öncesine dönüyor. Görüntü epey blurlaşıyor. O sebeple fidelity oynuyorum. 120 HZ TV sahibi olsaydım Balanced ve Fidelity kıyaslaması yapardım. Balanced çok kötü gözükmezse onunla gözükürse de Fidelity devam ederdim. Hfr performans modunu direkt elerdim çünkü 1080p çalışıyor ve artık 1080p benim gözüme çamur gibi geliyor. Tamamen kişisel zevkler yani. 60 fps'in akıcılığına çok sevsem de o akıcılık için feda edilen görsellik çok fazla olunca katlanamıyorum.

• Relinquished06 R kullanıcısına yanıt
    Oled tv de hfr seçince grafikler sırıtmıyor güzel görünüyor balanced te güzel görünüyor hangi çözünürlük veriyor bilmiyorum fidelity küçük kapalı mekanlarda açıyorum ft rt yapınca sürekli oyunu kapat aç yapman lazım yoksa diğer grafiker açılmıyor ben hfr devam ediyorum duruma göre degistiriyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Benim gözümü epey rahatsız ediyor ya. Kişiden kişiye değişiyor bu durum. Aynısını Guardians of the Galaxy'de yaşadım. 60 fps için 1080p düşüyordu ve epey rahatsız ediyordu beni. Hogwarts sadece çözünürlük düşürmekle yetinmemiş oyunun grafiklerini de epey düşürmüş. VG TECH ve Digital Foundry henüz analiz videosu yayınlamadı ama elanalistadebits (diğer iki kanala göre çözünürlük konusunda daha az güvenilir olsa da) grafik farkına bakabilirsiniz. Videoyu aşağıya bırakıyorum. Fidelity mode pcdeki max ayarı yakın bir ayar sunarken diğer seçenekler düşürüyor grafikleri. Özellikle o çimenler falan çok kötüleşiyor.

ElAnalistaDeBitsyoutube
    Buy games at Instant-Gaming for all platforms with discounts! https://www.instant-gaming.com/es/?igr=analistadebits Win a game a month with my Instant-Gaming contest. To participate, all you have to do is choose any game in Stock from their website: https://www.instant-gaming.com/es/giveaway/ANALISTABITS - PS5 and Xbox X Series have 5 display modes. The quality snot displays settings similar to High/Ultra on PC with an average resolution of 1800p at 30fps without ray-tracing. - Ray-tracing mode is applied on shadows and reflections (except water), shadows and ambient occlusion in a hybrid way with conventional lighting.. However, RT by generates too much noise on some surfaces on consoles and PC. - Ray-Tracing mode decreases drawing distance and texture quality on PS5 and Xbox Series X. - Xbox Series S does not have Ray-Tracing. In this version we can choose between 3 display modes that prioritize graphic quality, framerate or balanced (the latter only with 120Hz screens). - Shorter loading times on PS5. - Shadows in Quality (Fidelity) mode have a higher resolution on PS5 compared to Xbox Series X. - We can unlock the framerate on consoles (except Xbox Series S). - PS5 shows better performance in Ray-Tracing mode, but Xbox Series X framerate is higher in all other modes. - Quality mode increases texture quality, draw distance, shadows, vegetation and lighting on consoles. - All versions have stuttering problems inside the castle while advancing through the rooms. There will even be times when we get stuck in a doorway until the other room has finished loading. - Xbox Series S has a lower NPC density. - Balanced and Performance HFR modes can only be enabled on 120Hz compatible displays. - On PC, Ray-Tracing is too demanding for what it delivers. This is another case of a game whose traditional lighting system is the clear basis of development and Ray-Tracing is a superfluous improvement. - In the absence of some patches to correct the annoying stuttering, Hogwarts Legacy does a good job on all platforms and any version is enjoyable.
    https://www.youtube.com/watch?v=5cKmXJBBXvc

Bir de oyunun içinde ne yapacağız Anlamadım 3 tane derse girdim 3 tane yeni büyü açtım bu yeşil olan Dumanlı şeyi de açtım Başka ne yapacağım anlamadım görevlere nereden bakılıyor nasıl gidiliyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Options tuşuna basın dualsense'den orada quest kısmı var açılan menüde sağ tarafta kalıyor. Oyun epey yönlendiriyor sizi.

thanks

• Turkce yama yapilamiyor di mi beyler ps5te

• Sağlam ingilizce istiyor mu arkadaşlar görevler vs birşeyler yaparken falan zorlanır mıyım? yoksa görev sistemi rahat mı yönlendiriyor mu oyuncuyu ?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Deluxe alınca hem sec hem de pri hakka içerikler geliyor mu?

• fatihsar kullanıcısına yanıt

Rahat yönlendiriyor 0 ingilizce de sorun çekmezsin.

• oyunda renkler açılıyor ara sahnelerde. bunu yaşayan oldu mu? patch lazım

• mert1905x kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam aldım gitti 👍🏻

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Adamlar cidden çok güzel oyun yapmışlar helal olsun. Keşke birazda ilgi çekici bir hikayesi olsaydı. Ama Harry Potter dünyasını mükemmel yansıtmışlar. Oyunda süpürgeyle uçmak için bile alınır oynanır bu oyun.

• TR Altyazı var mı oyunda ?

Easter Gamers' da Tr altyazı gördüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rwenzori -- 13 Şubat 2023; 17:37:54 >
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.