Şimdi Ara

Harry Potter okuyanlar! (SORU) Pettigrew/Çapulcu Haritası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.074
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

= Spoiler İçerir =

Harry Potter serisini okuyorumda aranızda okuyan arkadaşlar varsa takıldığım sorularım var.
    Peter Pettigrew Ron'un faresi altında yıllarca gizlenmiş. Bunu 3. Kitapta öğreniyoruz. Fred ve George un Harry e verdikleri Çapulcu haritasını görünmezlik pelerini,çok özlü iksir,animagus vb. kandıramadığına göre Fred ve George yıllarca veya Harry neden Pettigrew u göremedi?
    2. Sorum ise aynı şekilde Zümrüdüanka Yoldaşlığında 1 sene boyunca öğretmenlik yapan kişinin çok özlü iksir kullanarak Deli Göz Moody e bürünen Barty Crouch JR. olduğunu öğrendik. Peki 1 sene boyunca çok kez kullanan Harry aynı şekilde neden göremedi?

Teşekkürler

• Çapulcu Haritası Hogwarts'ın haritası. Fred'le George kullandıklarında Pettigrew'u görmüş ama gerçek birisi sanmış olabilirler.

İkinci soruna ise cidden düşündüm ama bir cevap bulamadım.

Ben herkese Harry Potter'ı belli bir kurgusu olup satışa göre değişmediği için överdim ama bu detaylar benim de kafamı kurcaladı şimdi. Bir İngilizce arama yapsak anlaşılır aslında.
  • quote:

Orijinalden alıntı: E-Nazmi

Çapulcu Haritası Hogwarts'ın haritası. Fred'le George kullandıklarında Pettigrew'u görmüş ama gerçek birisi sanmış olabilirler.

İkinci soruna ise cidden düşündüm ama bir cevap bulamadım.

Ben herkese Harry Potter'ı belli bir kurgusu olup satışa göre değişmediği için överdim ama bu detaylar benim de kafamı kurcaladı şimdi. Bir İngilizce arama yapsak anlaşılır aslında.
    Hocam ing arayıp öğrendiğinde beni de bilgilendirirsen sevinirim. İng forumlarda birçok kişi bu konuyu tartışmış

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Francis J. Underwood

Bu mesaj silindi.
    Fantastik ve bilimkurguyu ben de pek sevmem ama Harry Potter'ın yeri ayrıdır.

Bilmiyorum belki de ergenlikte okuduğum hastası hatta aşığı olduğum içindir.

Keşke devam etseydi. Aynı evrende geçen onlarca roman yazabilirdi Rowling.

Ama tuttu yıllar sonra Sihirli Canavalar'ın senaryosunu yazdı onun yerine.

E be kadın sen kitabını yaz senaryosu nasılsa uyarlanır.

Bir de 8. Kitap rezaleti var ki okumadım bile.
  • 2. Sorunun cevabı dikkatli okusaydın kitapta zaten crouch ı görüyor haritada

O da bay crouch sanıyor, bakan olan

Hatırladın mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: _Raistlin_Majere_

2. Sorunun cevabı dikkatli okusaydın kitapta zaten crouch ı görüyor haritada

O da bay crouch sanıyor, bakan olan

Hatırladın mı ?
    Hocam hatırladım tabii konuyu açarken biliyordum zaten. Benim sormak istediğim neden bir sene boyunca Prof. Moody nin o olmadığını fark etmedi? Karşısındaydı yani .

• Soruyu tam olarak anlayamadım, nasıl fark etsin ki haritadan ?

Öncelikle bu bölümler ateş kadehindeydi harry de moody i ilk kez o kitapta gördü zaten, davranışlarından filan tanımadı mümkün değil

Harita konusunda da karşısında moody varken haritaya bakmıyordu ki, genellikle geceleri filan açıp bakıyor orada da crouch ismini görünce bakan crocuh ın burada ne işi var diye düşünüyor

Dediğim gibi tam olarak nasıl anlaması gerektiğini düşündüğünü anlamadım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.