Şimdi Ara

Hasar Kaydı Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

c4 bir araç var 2010 model 32.000 de araç alttan 11.000 TL lik hasar kaydı var. aracı ford bayisi satıyor. araç ile ilgili herhangi bir sorun olmadığını söylediler. sizce bu araç alınırmı yoksa başıma çok işle açarmı ? bu işlem dışında araçta sorun yok. arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum.

• arkadaşlar lütfen yardımınıza ihtiyacım var.
  • Alttan hasarlı durumlarda hava yastığı açma ihtimali oluyor. Ona dikkat edin. 11bin tl lik kayıt psikolojik sınırın üstünde. Aracın piyasa değerinin altında etikete sahip olması gerekir.
  • 2010 model 32.000 de 25.000 TL fiyat verdiler.
  • arkadaşlar bu kadarmı yorum ya :( lütfen değerli yorumlarınızı bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: hibo12345

arkadaşlar bu kadarmı yorum ya :( lütfen değerli yorumlarınızı bekliyorum

yorum yapan çıkar.mesela ben.halen hasar kayıtlı araç kullanıyorum,hasarlı alıp kendim topladım,çok memnunum yine hasarlı alcam bunu satınca.

yorum yapmak için aracın modeli donanımı piyasa fiyatını söylemeniz gerek.şayet hasarsız olan emsalleri ile arada %25 fark varsa gayet iyidir.kaldı ki araçtaki hasar kaydı,aracın tüm değeri kadar değil.
    yani 30.000 tl lik arabada 29.000 hasar kaydı olsa tehlikeli derim.ama servis rayiciyle 11.000 bişey değil.
    satıcıdan kazaya ilişkin rapor isteyin mutlaka vardır.airbagler açılmamışsa harika.ama açıldıysa büyük ihtimal yenisini takmamıştır ucuza kaçıp ya airbagi kapattırıp ikazı söndürmüştür belki de airbag hiç olmayabilirde,tedbirli olmakta fayda var.illa alcam derseniz mekanikçiye,kaportacıya ve airbag ustasına göstermeden almanızı önermem

• Mutlaka iyi bir mekanikçiye gösterin, bir defa airbag açıldıysa nasıl onarılmış, araç yağ boşalttı ve bir müddet çalıştı ise silindir yataklarının tamamı değişti mi? şase kolları sağlıklı düzeltilmiş mi yoksa araç yengeç gibimi gidiyor vs vs araç 11000 e onartılmış ama acaba hasar daha yüksekti de pertten kurtarmak için üst limitle mi yapılmış.. eğer üst limitle yapıldı ise eşdeğer ve yan sanayi parça kullanılmış olması muhtemel...

Diğer yandan şanzımanda bir hasar var ise ve özellikle otomatik şanzıman ise çok titiz olmakta fayda var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    tutar yazmayan hasar kaydı
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Aracı iyi bir teste sokmanızı öneririm.İlk olarak bilgisayar testine bağlatın ardından varsa iyi bildiğiniz motor ustasına götürünüz bir kişiye değil 2-3 kişiye gösterin.Önceliğiniz motor olsun.
  • 2-3 ustaya baktirip alirsan olabilir.

11.000 tl az degil ciddi bise olmustur.

kisacasi iyi bi test yaptirin.

ha bide bunu satabilmek var onuda dusunun derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ykpnrgz -- 12 Ekim 2013; 14:21:44 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.