Şimdi Ara

Sigortadan çıkan hasar kaydı hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bir aracın 5664 tramer sorgusunda hasar kaydı çıkmamaktadır.

Boya değişen de yok araçta.

Sigortacının sorgulamasında 1 adet hasar kaydı görünüyor.

Ama sigortacı detay göremiyor (miktar, hangi parça)

Bunu öğrenmenin yolu yok mudur?

Böyle bir aracı almak sizce sürprizlere açık bir durum mudur?

• Ben mart ayında, 98 model araca arkadan dokundurdum. Aracımda her hangi bir hasar yoktu ancak karşı tarafın tamponu kırıldı. Cepten ödeyeyim, hem karşı tarafta yoluna devam etsin (memleketine gidiyormuş) dedim; ancak sadece tampon için 2.500 lira dedi aradığı ustası. Tutanak tuttuk, sorguda bende hasar olmamasına, hasar karşı tarafın olmasına rağmen 3.000 lira görünüyormuş (-muş diyorum, rakamı görmedim ama kendim sorguladığımda tutar görünmüyor). Şasi numarasından kontrol edilirse belki rakam ortaya çıkar (sanırım detayları onlar da göremiyormuş).

• Hasar sorgusu her zaman şase no ile yapılmalıdır. Eğer araçta plaka değişikliği varsa sorgulamada çıkmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • osmaman O kullanıcısına yanıt
    Şase no ile yapıldı. Detay yok.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Şu ihtimalde var benim aracın cam tavanında çatlak vardı kaskodan yaptırmak için servise gidip dosya açtırdım. Daha sonra aracı satma kararı aldım ve servise dilekçe verip onarım işlemini iptal ettim, servis onarım için dosya açmış o tarihli bedelsiz hasar kaydı işlendi araca herhangi bir tamir vs olmadığı halde

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Sigortacı 1 adet hasarın tarihini görebiliyor mu? Bazen araç ağır bir kaza yapıyor, sahibi dosya kapanmadan, kayıt işlenmeden aracı satıyor. Bu hasar sinyal kırılması da olabilir alttan darbe ile airbag açma da olabilir.

• gokhan68 G kullanıcısına yanıt

karşı taraf dosya actırdığı icin diğer tarafda da görünür işlem yapmasa bile

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Her kazada araç hasar alacak değil. Teknoloji gelişti aslında, tramer kaydı düşerken kazanın fotosunu da koysalar aslında yapılmayacak şey değil. Herkes görür kazada ne olmuş bitmiş.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Tavsiyem, acilen sigortacınızı değiştirin.

Bir arabada hasar görünüyor ama miktar falan yazmıyorsa o araç dışarda kayıtsız yaptırılmış demektir.

Demek ki karşı taraf dosyayı açtırdı fakat sizin sorguladığınız araç sigorta veya kaskodan yaptırmayıp kendi cebinden dışarda yaptırmış demektir.

Ha şu da olabilir, karşı tarafta hasar olmuş ama sizin sorguladığınız araçta hasar oluşmamış olabilir.

• Sinirli ve Süratli kullanıcısına yanıt

Sizin dediğiniz olay var. Bu sayfadan kaza tutanağı sorgusu yapılabiliyor. Kaza tutanağı ve kaza anında çekilen fotoğrafları görebiliyorsunuz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.