Şimdi Ara

Hasar Kayıtlı 2009 Yeni Fiesta (alındı)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
929
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İlandaki 1,25 trend fiestayı gördüm, test sürüşü yaptım. Araç direksiyonu bir süreliğine biraktığımda da düz gidiyor. BRC tüp var. Görüntü iyi buraya kadar sorun yok ama 7600 tl lik hasar kaydı var.
    Kazasıda şuymuş : kapalı otoparkta iken yan yoldan çıkan bir araç ile çarpışıp ön tampton ve kaput ford servisinde orjinal parçaları ile değişmiş. Başka bir sebeplede ön sol çamurluk serviste yine orjinali ile değişmiş.
    Hava yastıkları patlamamış ve motorda şaside sorun olmadığını söylesede servise ya da sanayide göstereceğim.
    Problem olup olmadığını doğru bir şekilde tespit edebilirler mi?
    Ve en önemlisi sizce 22500'e almaya değer mi?
    Anlatttığı kadarı ile bilenen sorunlar bunlar. Elimden çıkarmak istediğimde tahmini ne kadar zarar ederim

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-uygun-fiyat-ve-gorulmeye-deger-fiesta-133420400/detay/

Aldık bakalım. Hayırlısı olsun. Fren balatalarının değişmesi ve 300tl lik arka çamurluk masrafı vardı. 22 bin tl ye aldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi youngboy -- 5 Ağustos 2013; 17:35:35 >

• km iyi, iyi görünüyo. arka tamponda işlem olmuş mu ?
  • Tekirdağ da olmasa arardım hocam bana fiyatı söylediğin gibi cekme yapmıyorsa agır hasar kaydı yoksa hava yastıgı vs acılmamısa artı brc tuplu ise cok makul oldugunu dusunuyorum.
  • Kardeş selamlar.

Bu modelde bu renk pek tutulmuyor. Ayrıca hasar kaydı oldugu için ilerde satarken problem yaşarsın
    illa alacağım diyosan fiyatı biraz daha düşür ve bu sayılanlar dışında başka bir problemi olup olmadığını iyice kontrol ettir.
  • Kısmetse sabah bayide ekspertiz istiyeceğim. Şimdilerde bayiler yapmak istemiyor gerçi olmadı ustaya gösterip sıkıntı yoksa alıcağım hayırlısıysa.
    Arka tampon orjinal ama sol arka çamurlukta 300 tl likte masraf var. Fiyat fazla inmiyordu gerçi tanıdıkla bu kadar indi. hayırlısı bakalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi youngboy -- 5 Ağustos 2013; 1:27:52 >
  • Bayide expertiz iste ayrıca özel bi servise baktır.Araç alırken yetkili servislerden canı yanan çok insan var ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XaSe® -- 5 Ağustos 2013; 21:07:06 >
  • hayırlı olsun inş sorun çıkarmaz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.