< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gökhan Gönüller -- 16 Mart 2018; 8:10:58 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gökhan Gönüller -- 16 Mart 2018; 8:10:58 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
ilana verirsiniz, açıklamaya da güzelce hasarını ve tramer kaydını yazarsınız. alan alır. ben ağır hasar kayıtlı insignia satmıştım. ilanını hala saklıyorum, sonra çıkıp hasarı bilmiyoruz diye iddia etmesinler diye.
|
aracını iyice temizle güzel gün ışığında resimlerini çek koy, düzgün bir yazımla aracın teknik detaylarını ve değişen boya durumlarını yaz, hasar kaydı sorgusu km sorgusu gibi bilgileri ilana ekle, ağır hasar kaydı olmadığından dolayı da normal piyasası neyse o fiyattan ilana ver, burada yazılanlara da bakma, aracının fiyatını öldürürsen ölü fiyatına satarsın, 20 bin lira edecek arabaya 15 yazsan yine sana gelen 12 olur mu 10 olur mu diye pazarlık yapmaya çalışacak, sen adamına göre gerekirse ufak birşeyler düşersin, binici olan zaten aşırı düşürmeye kalkmaz, aşırı düşük teklifler yapan al satçıdır, onun da istediği rakama veriyorsan zaten zararına satıyorsun demektir ki o senden alıp üstüne koyup satacağını hesaplayarak fiyat veriyor
burada herkes bol keseden sallar, kendi arabasına gelince 1 lira düşük ilan vermeyenler fiyatı düşür ilan ver falan der, sakın ciddiye alıp zarar etme |
hocam ilani saklamaniz ne derece ise yarar bilmiyorum, adam ben ilandan gorup bulmadim diyebilir, sizin kanitlamaniz gerekir. en saglam yontem noter satis kagidina pert kayitli olarak satin aldim seklinde bir ibare dusulmesi ve satis kagidinin bir sure saklanmasidir, keza ben pert aracimi satarken oyle yapmistim noterler dusuyo o ibareyi. satis kagidinin resmini cekip pcye de attim.
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|