Şimdi Ara

Çizik olan aracı boyatmadan mı satmalı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
2.058
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2005 Honda Jazz (CVT) var. Aracımda boya yoktu, ancak arka kapı ve arka çamurluğu çizdirdik, birkaç yere gösterdim, boyanması gerekiyormuş. 400-500 civarı tutar dediler. Metalik boya olduğu için hem kapı hem çamurluk boyanacak. Arabayı 3-4 ay sonra satmayı düşünüyorum.
    Orijinal olduğunu ve kaza olmadığını, sadece çizik olduğunu göstermek açısından boyatmadan mı satmalıyım? Yoksa fotolarını çekip boyatmalı mıyım?

Çizik olan aracı boyatmadan mı satmalı?

Orijinal boyut:http://i.imgur.com/q2Jf3fq.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-37EC10BB9 -- 16 Ağustos 2013; 12:04:29 >

• boyatma, gerkirse kalem pasta cila kullan. çizikleri çok küçük milim mili zımparala kalemle üstünden geç, pasta ve cila ile belirginliği azaltma yoluna gidilebilir. bende deneyecem çok çizik var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her tarafı çizikten harita gibi olmuş araba ile trafikte dolaşmaktansa arabayı boyatırım gönlüm ferah olur , bizim millet 2.el de kazalı der fiyatı düşürürler emin ol , sen en iyisi fotoğrafını çek sonra boyat satarken gösterirsin alıcıya.
  • Boyatma gerçekten bahsettiğin şey çizik ise.Fotosunu ekle de ne olduğunu anlayalım.Anahtar çiziği gibiyse hiç boyatmaya gerek yok.İlla boyatacağım dersen fotoğrafını çek,faturasını al öyle boyat ki satacağın zaman inandırıcı olsun.
  • Boyatmak da çözüm değil ki...Ertesi gün gelir yine çizer anası babası belli olmayanlar...
  • Fotoyu ilk mesaja ekledim. Cizik derken göçük de var aslında.
  • Bence hiç boyatmayın nazarlık olarak kalsın. Ayrıca satarken, zaten alıcı kişi boyalı diye fiyat kıracak üstüne bide siz yaptırmak için para ödemiş olacak 2 defa zarar edeceksiniz. hiç uğraşmayın derim. Bu arada adana mı orası?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: mathematician_01

Bence hiç boyatmayın nazarlık olarak kalsın. Ayrıca satarken, zaten alıcı kişi boyalı diye fiyat kıracak üstüne bide siz yaptırmak için para ödemiş olacak 2 defa zarar edeceksiniz. hiç uğraşmayın derim. Bu arada adana mı orası?

Antalya. Eşim aracı çöp tenekesine sürtmüş.
  • Boyatmadan harita gibi satarsan daha iyi. Sevabina boyatayim alan adam guzel bir araba almis olsun dersin, ama daha da zarar edersin. Turk milletine iyi guzel araba yaramaz.

• yengemizin canı sağolsun nazarlık yapmış araca... aracı boyatmayın bir iki ay sonra satacaksınız. inandırmazsınız alıcıyı foto olsa bile. aracın boya masrafı ne ise araç başı pazarlıkta indirim yaparsınız, alan ister boyatır ister boyatmaz.
  • Hocam o bildiğin göçük vakumlatın. Boyaya gerek olmayabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheStig -- 16 Ağustos 2013; 12:39:20 >
  • Abi kapı göçmüş bildiğin ne çiziği :D Boyatma elleme öyle dursun.
  • Öyle kalsın. Adama boyatmadan önceki hali diye fotoğrafını gösteriyorsun, nerden bileyim bu olduğunu diyor. Artık uzun soluklu bir video çekmek lazım kaportacıda
  • eğer yakın zamanda satmaya niyetın varsa boyatma öle sat eğer binicem dersen boyatman daha mantıklı
  • Ben satacağım zaman -alıcı isterse KAPORA ALDIKTAN SONRA- çizik parçaları kaskodan boyatırım diye ilan vermeyi düşünüyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.