Şimdi Ara

Hasar Kaynaklı Rötüş Boyama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Merhabalar, aracıma park halindeyken bu şekilde bir hasar verilmiş. Hasar vereni tespit edemedim maalesef. Ciddi bir aşınma var ve pas yapacak diye korkuyorum. Araç henüz 2 aylık 0 bir araç. Kasko servisine gittim kapiyi komple boyamayi oneriyor. Ben de komple boyatmak istemiyorum. Tecrubeli arkadaslar olarak ne yapmami onerirsiniz acaba, tesekkur ediyorum.

Hasar Kaynaklı Rötüş Boyama

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Aynı sorun başıma geldi kapıya sürtmüşler henüz 1 yaşında araç.Sedefli metalik boya olunca ne yapacağımı şaşırmış durumdayım rötuş tutmaz komple boyatacak bir şey de yok küçücük bir alan için bilemiyorum ne yapılır

• Bu renge lokal olmaz komple kapının boyanması gerekir. Ya da rötuş yapılır ama bu renkte göze batabilir. Gözünüze gelmeyecekse boyatmadan bu şekilde kullanın.

• Kapitalizmin bize soktuğu kazılardan birisi daha. Metalik boya veya sedefli boya.

Tırnak kadar yer için bütün parça boyanmak zorunda. Komple kazıyıp boyamak lazım ama kim uğraşıyor. Basıyorlar çizik yere macunu, bir zımpara bas boyayı gitsin.

1994 Spring'im vardı. Sıfır almıştım. Buz beyazı.

O zaman acemi şoförüm. Değdirdim bir iki yere. Oje ile bile olacak iş ama ilk araba hevesi. Çok ama çok makul fiyatlara o minicik yerler kolayca boyanıyordu.

İthal cilalar vardı. Yazın gölgede arabayı yıkadıktan sonra atardım. Pırıl pırıl parlardı.

Hey gidi günler bee....

• Yüz liraya rütuş boyası yaptırın aracın ön sol kapı içinde yazan renk koduna göre. Sulu boya fırçası ile sürün.

Çok göze batmazsa kalsın öyle. Çok çirkin olursa boyatırsınız ilerde, en azından pas şüpheniz olmaz. Kaybınız yüz lira olsun.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kaput Koruma ve Boya Ölçümü
    9 yıl önce açıldı
    Kaputta Boya Hasarı Hk.
    13 yıl önce açıldı
    Bu çamurluk lokal boyanır mı
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.