Şimdi Ara

Bu çamurluk lokal boyanır mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
658
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kaskonun gönderdiği firma çamurluğu komple boyamış 4800tl tramer girildi. Lokal boyanarak hasar onarılamazmıydı

Bu çamurluk lokal boyanır mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi combomax001998 -- 4 Ocak 2024; 15:51:36 >

• Boyasız göçük artı rötuşla bile halledilirdi aslında

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • blueSKYLINE kullanıcısına yanıt

Boya çatlamış rütuşla kurtarılacağını sanmıyorum

• up

• Boyasız göçük ve rötuş sonra zımpara pasta orjinal olurdu boyansada önemli değil dünya malı geçmiş olsun

• lokalden kastiniz nedir tam anlamadim, ust cizginin ustu boyanmadan yapilabilirdi ama o kadarcik yer icin bir onemi yok. 4800tl bu devirde bir sey degil.

• Bunu boyamasanda olurdu boş yere tramer işlemiş bence. Göçükçülerin en iyi yaptığı yerler ön çamurluklar. Neredeyse sıfır hatayla çalışıyorlar. Üstüne rötüş pasta cila bitti.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kusur sizde değilse değer kaybı talep edin . Tramer boşuna işlememiş olur olur.

• Farı o hale gelen aracın çamurluğu lokal boyansa ne olur, bunları takmaya gerek yok

• kartalus kullanıcısına yanıt

Farın halinde ne varmış dostum anlatırmısın merak ettim

• OzzY® O kullanıcısına yanıt

Kasko şirketi aracı evin önünden alıp onarım için anlaştığı şirkete götürdü tamamen boyatıp geri getirdi. Şimdi dünya malı dünyada kalır araç bu illaki eskicek buradaki arkadaşlarda ne önemi var vs yazıyor ama dışardan konuşması kolay aracı alırken boyasız değişensiz olsun diyip piyasanın üstünde bi fiyat verip aldıktan sonra kırmızı ışıkta beklememek için duran araca gelip biri çarpıyor ve şirket el kadar göçük için tüm parçayı boyayınca insanın morali bozuluyor. Boya değişen takıntım yok ama daha önceki aracımda 4 parça boya var diye alıcılar ölücü gibi pazarlık yapıp insanı yorunca insan istemsizce bu hallere giriyor olan oldu zaten yapacak birşey yok sadece tüm parçanın boyanmasını mantıksız buldum merak edip konu açtım.

Geçen sene kendi hesabımı silip forumu bırakmıştım bu bölümdeki toksik kitle yüzünden hala değişen birşey yok adam konu ile alakası olmayan arabanın farına yorum yazmış kafa çalışmayınca böyle oluyor sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi combomax001998 -- 5 Ocak 2024; 3:42:18 >

• Geçmiş olsun lokal olurdu tabiki, farın ordan aşağıya lokal boyanabilirdi ama kasko işlerinde komple boyuyorlar maalesef. Benzeri başıma geldi kapıda ufak çizikler var diye komple kapıyı boyayacaklardı serviste boyatmayıp rötüş yaptırmıştım. Araç nerde yapıldı bilmiyorum da lokal yapmaya pek yanaşmıyorlar iş zorlaşmasın diye.

• combomax001998 C kullanıcısına yanıt

lokalde piyasada en cok yanlis kullanilan terimlerden biri gercek anlamda lokal boya cok nadiren yapilir. sizin ornekte de ustteki cizginin altindan boyansa siz lokal diyecektiniz ancak satarken yine 1 parca boya olacakti. yani bu kadar gocuk ve boya hasari varken oyle sadece hasarli kismin boyanmasi olmaz.

heleki konu altinda rotus vs yazanlari hic anlamiyorum, bu hasara rotus yaptirmak hic yaptirmamak ile esdeger bence.

deger kaybina basvurmadiysaniz basvurun.

• OzzY® O kullanıcısına yanıt

Değer kaybının zaman aşımı süresi 2 yıl sanırım müsait bi zamanda başvuracağım hocam

• Deníz kullanıcısına yanıt

Aynen öyle hocam lokal boya bütün boyaya göre daha zor kalıyor sanırım

• Lokal boyanırdı

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Camurlugun tamamen boyanması bence daha iyi olmuş hem boya sağlığı için hem uzun vadeli ben olsam bunu takmazdim bunu dert edecek kişiye de satmazdim

• Lokalle kurtulurmuş gibi ama tamamının boyanması daha temiz olmuş. 4800 lira gerçekten para değil şuanda, basit bir trim parçası bile aşağı yukarı o kadar. Cana geleceğine mala gelsin hocam, bu kadar yorma kendini. Zamanında ben de sıfır aldığım arabayı "aman çizildi aman boyandı" derken şerefsizin biri geldi pert etti arabayı. Satarken buna laf edecek adamla da uğraşmayın zaten.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.