Bildirim
Hasar tahmini tutar
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Ön arka kapı değişecek 30-35 bin lira filan tutar diye düşünüyorum
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
20-30 K liralık işler problem edilecek şeyler değil
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Geçmiş olsun. Rabbim tekrar kaza bela göstermesin
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Umarım orta direkte bir problem yoktur. İki kapı değişecek o kadar
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Cihat_,
Umarım orta direkte bir problem yoktur. İki kapı değişecek o kadarTamir sonrası direk kısmından çok feci yol ve rüzgar sesi almaya başlıyor. Onarım aşamasında dikkat etmek lazım.
Orta direkte ufak tefek ezilme var, aracı bu haliyle kullandım 1 saat kadar ikamet ettiğim adrese giderken normal kullandığım gibiydi herhangi bir ses artması denge bozulması olmadı. Ancak tamir edilecek kesinlikle. Şuan araç yatıyor bayram sonrası yaptırıcam.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar bir de hava yastığı açmadı araç, cam motorları da sağlam cam inip kalkıyor, kapı da kilitleniyor. Kime gösterdiysem çok bir şey yok diyor ama ben yine de birkaç ustaya göstericem olmadı serviste yaptıracağım.
Geçmiş olsun nereye çarptın
-
Çok sağolun. Belediye otobüsü yandan vurdu.
Geçen hafta Toyota (2018 model olması lazım) aracı ile sizinkine çok benzer kaza yaptı. Ön kapı ve ayna değişecek, arka kapı saçı değişecek. Serviste 16bin tl masraf çıkarmışlar.
Allahtan aynaya bişey olmadı yoksa 7-8 bin liradan başlıyor kameralı sensörlü vs olduğu için.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X