Şimdi Ara

HASAR UZMANINDAN, HASARINIZLA İLGİLİ SORULARINIZA CEVAPLAR... (117. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.436
Cevap
85
Favori
474.017
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 115116117118119
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

YENİ ALDIĞ�IM ARACIMIN ŞU AN GEÇİCİ RUHSATI VAR VE TRAFİK SİĞ�ORTAMI DAHA YAPTIRMAMIŞTIM SATIŞTAN TARİHİNDEN İTİBAREN 20 GÜN OLMUŞ BİR ARAÇ TERS YÖNDEN GELEREK ARACIMA HASAR VERDİ VE TAMAMMEN SUÇLU VEDE KENDİDE KABUL EDİYOR ACABA BENİM TRAFİK SİĞ�ORTAMI OLMAMASI BANA SORUN YARATIRMI ŞİMDİEN
  • MERHABALAR,

YENİ ALDIĞ�IM ARACIMIN ŞU AN GEÇİCİ RUHSATI VAR VE TRAFİK SİĞ�ORTAMI DAHA YAPTIRMAMIŞTIM SATIŞTAN TARİHİNDEN İTİBAREN 20 GÜN OLMUŞ BİR ARAÇ TERS YÖNDEN GELEREK ARACIMA HASAR VERDİ VE TAMAMMEN SUÇLU VEDE KENDİDE KABUL EDİYOR ACABA BENİM TRAFİK SİĞ�ORTAMI OLMAMASI BANA SORUN YARATIRMI ŞİMDİEN TŞKLER.
  • mobil_adam M kullanıcısına yanıt
    çok teşekkürler cevabınız için.
  • üstad selamlar;
    2013/7 ayında kaza yaptık karşı taraf kusurlu çıktı araç aracımı çıkma parçalarla yaptırdılar....
    araç şaşe boya v.s yapıldı
    Dün eve mektup geldi adınıza o kazada sehven 1000 lira fazla yattı diye .... tarihe kadar ödemelisiniz diye
    Ben aldığım tüm parayı tamirciye o zaman verdim..
    Zaten şase ve airbagciyi kendimiz ödedik sonra aldık parayı ama ödediğimizden bile eksik aldık hatırlıyorum boyacıyla kötü olduk o zaman o dedi bana şu kadar yatacak
    biz ödediklerimizi çıkınca ona para kalmayacaktı lanet olsun dedik verdik... Zaten eksper halletti tüm herşeyi şuraya götüreceksin şu fiyat dedi bizde yaptırdık maalesef babamın iş bilmezliğinden....
    Şimdi ne yapalım bu parayı ney dayanarak istiyorlar???

Ödemiycem bu parayı gitsin tamirciden alsın ben alıp cebime sokmadım çünkü..
    ne yol önerirsiniz
  • Herkeze slm dun ilk kazamı yaptım ana yolda sagdan ilerlerken kontrolsuz kavsakta solumdakı arac bırıne yol verdi ve arav anıden onume cıktı bende vurdum . Yaklaşık 3 metrelik bir fıren izi var. Aracada sag on tekerden burdum. Benım aracta ortada hasar var. Ben aracın sagında kalıyorum yol gecıs ustunlugu benim . Bu kazada kusurlu bulunurmuyum acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mtasova

üstad selamlar;
    2013/7 ayında kaza yaptık karşı taraf kusurlu çıktı araç aracımı çıkma parçalarla yaptırdılar....
    araç şaşe boya v.s yapıldı
    Dün eve mektup geldi adınıza o kazada sehven 1000 lira fazla yattı diye .... tarihe kadar ödemelisiniz diye
    Ben aldığım tüm parayı tamirciye o zaman verdim..
    Zaten şase ve airbagciyi kendimiz ödedik sonra aldık parayı ama ödediğimizden bile eksik aldık hatırlıyorum boyacıyla kötü olduk o zaman o dedi bana şu kadar yatacak
    biz ödediklerimizi çıkınca ona para kalmayacaktı lanet olsun dedik verdik... Zaten eksper halletti tüm herşeyi şuraya götüreceksin şu fiyat dedi bizde yaptırdık maalesef babamın iş bilmezliğinden....
    Şimdi ne yapalım bu parayı ney dayanarak istiyorlar???

Ödemiycem bu parayı gitsin tamirciden alsın ben alıp cebime sokmadım çünkü..
    ne yol önerirsiniz

fatura var mı, yani aracı yaptırdığınız yer fatura kesti mi_?
    trafik sigortalarında zaten muadil parça kullandırıyorlar

geçmiş olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: istunivet

Herkeze slm dun ilk kazamı yaptım ana yolda sagdan ilerlerken kontrolsuz kavsakta solumdakı arac bırıne yol verdi ve arav anıden onume cıktı bende vurdum . Yaklaşık 3 metrelik bir fıren izi var. Aracada sag on tekerden burdum. Benım aracta ortada hasar var. Ben aracın sagında kalıyorum yol gecıs ustunlugu benim . Bu kazada kusurlu bulunurmuyum acaba

sağdaki araç olduğunuzdan diğer araç sürücüsü kusurludur.
    geçmiş olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: NEMBUTAL

MERHABALAR,

YENİ ALDIĞ�IM ARACIMIN ŞU AN GEÇİCİ RUHSATI VAR VE TRAFİK SİĞ�ORTAMI DAHA YAPTIRMAMIŞTIM SATIŞTAN TARİHİNDEN İTİBAREN 20 GÜN OLMUŞ BİR ARAÇ TERS YÖNDEN GELEREK ARACIMA HASAR VERDİ VE TAMAMMEN SUÇLU VEDE KENDİDE KABUL EDİYOR ACABA BENİM TRAFİK SİĞ�ORTAMI OLMAMASI BANA SORUN YARATIRMI ŞİMDİEN TŞKLER.

karşı tarafın sigortası öder
    rapor ne şekilde tutuldu
    polis tuttu ise ceza kesebilir
  • Aracımın camı çatlak.sarın aldığımda da çatlak idi.Araç sahibinde de kaskolu idi.tarafımdanda kasko yaptırıldı.
    Kaskoyu yapan bayii çalışanı biraz beklememizi söyledi.
    Şimdi nasıl bir yol izlemeliyim.
    Kasko işlemleri ve diğer işlemler için kasko yaptırdığım acenta mı yoksa kasko poliçemin olduğu firma ile mi görüşeceğim.aracı exper görmesi gerekecek mi.nerde ve nasıl görmesi gerekecek.
    Yetkili servise durumu ben mi kasko şirketi mi haber verecek
    .
    Sağolun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkese selam, hasar ne kadara halledilir ? ( İç kısımda bir hasar yok.)

HASAR UZMANINDAN, HASARINIZLA İLGİLİ SORULARINIZA CEVAPLAR...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxF@t@l1TYxx -- 10 Ekim 2014; 17:38:51 >
  • hasanyy H kullanıcısına yanıt
    merhabalar, araç 2013 model megané III 1.5 dCi Dynamique

hava yastıkları açılmamış, pert olur mu olmaz mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arif -- 11 Ekim 2014; 12:34:17 >

• Hocam merhaba,
    Reno fluence aracımın sol sileceğini kırmışlar kapının önünde, bu kaskodan yaptırabilir miyim? Polise gidip tutanak tutturmadım.
  • Mercedes minibüsümün arka stopunu merdiven demirine vurdum kırıldı camı.
    Fiyatı 280 tl aracım full kaskolu
    Kaskoyu bozmadan değiştirebilirmiyim.
    Mini hasar diye bişeyler duydum doğrumu

• Arkadaşlar merhaba. Bugün transit tarafından resmen biçildim ve araç resimdeki aldı.2 hava yastığı açıldı ön kaput tavan radyotör ön tampon sag sol camurluklar ve ön sol kapı hasar aldı. Sizce arabam perte çıkarmı görüşlerinizi bekliyorum[simage][/simage]

HASAR UZMANINDAN, HASARINIZLA İLGİLİ SORULARINIZA CEVAPLAR... HASAR UZMANINDAN, HASARINIZLA İLGİLİ SORULARINIZA CEVAPLAR... HASAR UZMANINDAN, HASARINIZLA İLGİLİ SORULARINIZA CEVAPLAR...

• atesoku kullanıcısına yanıt
    tutanakta tutsanız hasarsızlığınızı etkiler. silecek makul bir fiyat ise cebinizden karşılayın derim. geçmiş olsun.

• cihan3478 C kullanıcısına yanıt
    yılda birkez camkrılması, far veya stop krılması ve teyip çalınması hasarsızlığı bozmaz. ancak yinede şirketinize danışınız.

• mobil_adam benim soruma da yardımcı olabilir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mobil_adam

yılda birkez camkrılması, far veya stop krılması ve teyip çalınması hasarsızlığı bozmaz. ancak yinede şirketinize danışınız.

Sigorta acentasına sordum stop komple değişeceği için mini onatımı kapsamıyormuş, servisi aradım onlarda bilmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cihan3478 -- 13 Ekim 2014; 9:53:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mobil_adam

tutanakta tutsanız hasarsızlığınızı etkiler. silecek makul bir fiyat ise cebinizden karşılayın derim. geçmiş olsun.

Teşekkürler hocam aradım 60 lira bir ücreti varmış, kendim karşılayacağım.
  • cihan3478 C kullanıcısına yanıt
    acenteye stop lambası değişirse hasarsızlığının gidip gitmeyeceğini, yılda birkez yaşanan bu tip hasarın, hasarsızlığı etkilemediğini öğrendiğimizi söyleyin.
    çoğu teminatlarda bu var. ancak istisnai bir durum meydana gelmemesi için acenteye sorun diyorum. meselela poliçe vadesinde bir kez cam krılması teminatından yararlandınız iseniz hasarsızlığınız bozulur.

• 
Sayfa: önceki 115116117118119
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.