Şimdi Ara

HASAR UZMANINDAN, HASARINIZLA İLGİLİ SORULARINIZA CEVAPLAR... (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.436
Cevap
85
Favori
473.156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aracım pert olmuştu, yarın kasko şirketine çekme belgesi, anahtarlar, mutabakatname ve vekaletnameyi vereceğim, bu belgeleri verdiğime dair bi belge almama gerek varmı birde bu aşamadan sonra yapılması gereken birşey kalıyormu ?
  • mesudum geçmiş olsun
    gözün aydın olsun...
  • bu belgeleri verdiğinize dair bir teslim belgesi sigorta şirketi verebilir. ama bu demek değildir ki bütün sigortalar teslim belgesi veriyorlar.
    belgeleri eğer teslim ettiyseniz beklemek ve arada bir aramanızdan başka yapacak bişey yok.
    geçmiş olsun...
  • Belgeleri ve anahtarları teslim ettim teslim aldıklarına dair herhangi bir belge vermiyorlar, bunları teslim ettikten sonra parayı almadan parayı aldığıma dair ibranameyide imzaladım. Bu aşamadan sonra benim yapacağım bir işlem kalmadığını söylediler. İşi düşen olursa yardımcı olması açısından yazdım.
  • acil yardımmm

slm abicigim ola biraz uzun ve karısık anlatmaya calısacagım

11.03 2008 tarihinde ford focus 2006 ghia racımla bir kaza yaptım
    aracım ogun ford tramzon tunalar yetkili servisine kasko tarafından cekildi .

12.03.2000 tarihinde aracımın yanına gitiim ve dosyam acıldı oyle saatlerinde exper atandı experi aradım ve ogun araca bakamayacagını ertesi gun bakacagını benimde basında olmamın bi manası olmadıgını soyledi.

14.03.2008 tarihinde aracım exper tarafından bakılmıs
    ogunden sonra acentamla gorustum acantamda experle gorusmus ve axso oyaga gorus sorulmus bekleniyor cevabını aldım.

25.03 2008 tarihinde saat 15:10 da exper şirketinin sekreteri aradı ve aracınız akso oyak tarafından tamir kararı verildi ve anlasmalı olan bir yetde tanir edilecek dedi bunun uzerine bende aracımın yetkili servis harici biryerde yapılmasını istemediğimi bildirdim .expere iletecegini soyledi ve konusmamız bitti

bunun uzerine bende axa oyak musteri hizmetlerini aradım beni samsun boygeye yonlerdirdi

samsun bolgedeki sahıs sunları soyledi
    ben durumu onlarada izah ettim ve aracımın yetkili servis haricinde yapılmamasını istediğimi belittim

sahıs biz experimizin karaının arkasındayız ve experin aracı cektirme yetkisi vardır

exper dısarıda da yaptıra bilir bunun yetkili servis olmasına gerek yok dedi

eğer siz gidip servisle anlasırsanız experin belirlediği fiyata servis yapmayı kabul ederse gidin orada yaptırın

yani dedim benmi paaarlık yapacagım fservisle evet siz yapıcaksınız yoksa exper dısarıda anlasmalı bir tamirhanede de yaptıra bilir

bende dedim dısarıda ki fiyatın ucuz olacagını bilmek için exper olmaya gerek yok dedim

adamlarla epey daha tartıstım en son dedim yapılmasın aracım değip kapattım
    telefonu.

10 dakika sonra samsun axa oyak bolgeden aynı sahıs aradı bi gelişme daha oldu diye experi aramıs buyuk ihtimalle

servisin hazırlayıp expere sundugu liste ile experin yapılması ongordugu liste arasında fark varmıs serviste experin yaılsın dediği parcalar haricinde farklı parcalarında değişmesi gerektigini soylu yo ve listede anlasamadıkları için exper ford yetkil servisinde değil dırasıda yaptıracak dedi ve telefon gorusmemiz bitii

26.03.2008 saat 14 sıralarında exper sirketini aradım ve yetkili kişi ile sun konusmalar gecti

ben aracınıza 14 bin ytl lik bir masraf cıkarttım yetkili servis bu paraya gerekli tamirin yapılamayacagını ve farklı parcalarında değişmesi erektiğini soyledi ben servisle anlasamadım oyuzde aracınız dısrıda anlasmalı olan bir servisde yapılacak dedi bendewww.axaoyak.com.tr adresinde anlasmalı kurumlarda ford tunalar haricinde bir yer gormedim ve musteri hizmetlerine sordugumda da orasını soylediler dedim

bunun uzerine ford diye bakarsanız goremesiniz dedi benim aracım ford dedim ama bunu bolge yada acentanız bilebilir dedi yani ben,m bilecegim yani müşeriden saklanan bidurudm yani dedim.

bende hala aracımın yetkili servista yapılmasını istediğimi soyledim oda axaoyak samsun subesindeki sahıs gibi git servisle konus 14 bin ytl yaparsalar orada yaptırın dedi bende dah 1 ay once dinoma değiştirmem oldu aracımın garantisi dolmsına ragmen ve piyasada 150 ytl ye yapmalarına ragmen 360 yty yetkili servis te yaptırdım biz anayyiyizde siz ve axa oyak uyanıksınızmı dedim bunun uzerine o sizin paranız axa oyak para vermez servise 14 bin ytl nin uzerinde dedi .

ve benim yaptıracagım yerdeki ustaları tanı yomusn falan onlar fordakileride yetiştirdiler falan dedi

yaptıracagı yeri ovdu ve parcaların orjinal ford yetkili servisinden alınıp koporta tamiri boya ve parcaların takımı nı sadece o nlar yapacak dedi fordun verdiği garantiyi onlarda verirler dei ve ekledi soyle bi durumda var 2007 de cıkan bir kanunla istersek muadili bir urunde kullana bilirz diye birsey dedi

bende siziz cıkargıgınız listeyi alıp servise gidip karsıalrtıracagım dedim oda olur alın bakın dedi ve konusma bitti

tabi ben kuplere binmiş durumda uyksuz cay kolik ve agrı kesici ilaclar almak durumundayım

sevgili dostup epey uzun bi durum oldu durum şiki aracım yetkili servis dısında sitede gorunmesede experin dediğine gore axa oyak la anlasmalı olan bir tamir hanede yaptırılmak isteniyo

benim arcımın servisde yaptılmasını isteme gibi bi hakıkım varmıdır ?

izleyecek yada bilgi edinecegim kaynak varmıdır

yardımınız için şimdiden tesekkurler

birde sunu dedi exper aracda sokulen parcaların altında da arıza cıkabilir oyle bi acık kapıda var dedi

aracın pert olması için masrafın arac değeri kadar olması gerek yada belli yuzde varmıdır ?

• kaza yaptığım araca ait resim araca ait resim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi edre -- 27 Mart 2008; 11:25:56 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: edre

kaza yaptığım araca ait resim araca ait resim

arkadaşım senin aracın garantisi devam etmiyormu?

exper başka serviste yaptırısa garantisi yok olmayacakmıymış?
  • garanti süresi doldu su anda garantili değil
    quote:

Orjinalden alıntı: lokosit

quote:

Orjinalden alıntı: edre

kaza yaptığım araca ait resim araca ait resim

arkadaşım senin aracın garantisi devam etmiyormu?

exper başka serviste yaptırısa garantisi yok olmayacakmıymış?
  • ben de samsundayım ve büyük bir yetkili serviste görev yapıyorum
    senin aracın şu anda nerde
    nerden geldi
    hangi exper baktı
    aslında o kadar soru soracağım ki
    aracını yetkili serviste yaptırmam senin takdirin,axa oyak gibi büyük bir firmayla biz de çalışıyoruz
    inanın çok rahat çalışıyor ve problemle de karşılaşmıyoruz.
    eksper sadece aracı ilk çektiğin yerde ki işç. fiyatlarını yüksek bulduğundan aracını başka servise bırakacağını söyleyebilir siz de daha doğrusu ustanız da o eksperle anlaşmadığını söyler sizin bilginiz dahiklinde sigortadan başka exper tayin etmesini isteyebilir
    şimdi aracınız neredde ve siz tam olarak ne istiyorsunuz?

geçmiş olsun

• aracın pert konusunda ki yüzde kesin şudur budur diyemiyoruz
    tabiki, %50 - 60 dan sonra dikkat diyorlar
    benimde aracım park halindeyken komşum çarptı iki gündür uğraşıyorum o yüzden geç döndüm...
  • aracım gumushaneden trabzon fort tunalar yetkili servisine cekildi ve aracım su anda orada

trabzon genc exper baktı aracıma

ve exper aracımı ford tunalarla anlasamadığını soyledi ve bana telefonla aracınız su axa oyak anlasmalı olan trabzonda ismini hatırlayamadıgım bir tamirhanede yaptırılacak dedi bende itiraz ettim

ben aracımı fort yetkili servisinde yaptırılmasını istiyorum

ama exper fort yetkili servisinle anlasamamıs bana sunu soyluyo aracının 14 bin ytl lik masrafı var git konus anlas orada yaptır diyo bana

bunlara bi anlam veremedim bende

ben aracımın yetkili servs dısında yapılmasını istemiyorum

budurumu axa oyak samsun bolgede biri ile gorustum biz experimizin arkasındayız experin aracı cektirme yetkisi var diyo

ve isterseniz experin belirlediği fiyatta anlasa biliyosan servisde yaptırısın dedi axa oyak samsun subede ki sahısta

ilginiz için cok tesekkurler ne yapacagıma kara veremedim ve acıkcası coook sitres oldum

quote:

Orjinalden alıntı: hasanyy

ben de samsundayım ve büyük bir yetkili serviste görev yapıyorum
    senin aracın şu anda nerde
    nerden geldi
    hangi exper baktı
    aslında o kadar soru soracağım ki
    aracını yetkili serviste yaptırmam senin takdirin,axa oyak gibi büyük bir firmayla biz de çalışıyoruz
    inanın çok rahat çalışıyor ve problemle de karşılaşmıyoruz.
    eksper sadece aracı ilk çektiğin yerde ki işç. fiyatlarını yüksek bulduğundan aracını başka servise bırakacağını söyleyebilir siz de daha doğrusu ustanız da o eksperle anlaşmadığını söyler sizin bilginiz dahiklinde sigortadan başka exper tayin etmesini isteyebilir
    şimdi aracınız neredde ve siz tam olarak ne istiyorsunuz?

geçmiş olsun

• arkadaşım experin aracı başka yerde yaptırma yetkisi ne kadar var ise senin de eksperi değiştirme hakkın o kadar var.
    aracın garantide olsun olmasın ben nerde yaptırmak istiyorsam orada yaptırırım. bu benim öz hakkım
    aracı yaptırmayın eksperi değiştirmek istediğinizi lütfen axa oyak samsun bölgeyle konuşun gerekirse bölge müdürünü bizzat arayın efendim.
  • tekrar merhaba

dun servise gittim verdiğiniz cevabı bugun gordum ilginiz için cok tesekkurler

sevisdekiler kesinlikle bu fiyata biz yapamayız isterseniz farklı ford yetkili servislerinede yaptırın ama biz yapamayız dediler

birde sizin dediğniz gibi bugun arayacagım samsun bölüeyi ekper değiştirilmesi için

@mille şikayetimi dün axa ya bildirmiştim bana gelen @meille gelen cevap aynen soyle

Sn. İrfan BULUT;

Müşteri memnuniyetini prensip edinen bir Şirket olarak şikâyetinizi paylaştığınız için teşekkür ederiz.

Şirketimize iletmiş olduğunuz şikayetinizle ilgili olarak meydana gelen hasarınız sonucu anlaşmalı servise çekilen aracınızın onarımına dair mutabakat sağlanamamıştır. Eksper incelemesi sonucu Şirketimiz tarafından yapılan incelemede de görüş farklılığı olmaması nedeniyle aracınızın orijinal parça verilerek onarımının farklı bir tamirhanede yapılması kararına varılmıştır.

Yapılan işlem sonucu işçilik garantisi de verilmekte olup onarım sonrası herhangi bir sorununuz olması halinde Şirketimizle temasa geçebileceğinizi hatırlatır saygılar sunarız.

AXA OYAK Sigorta A.Ş.

Müşteri Hizmetleri Departmanı

Tel: 0212 334 24 24

Fax: 0212 292 02 72

E_mail: iletisim@axaoyak.com.tr

quote:

arkadaşım experin aracı başka yerde yaptırma yetkisi ne kadar var ise senin de eksperi değiştirme hakkın o kadar var.
    aracın garantide olsun olmasın ben nerde yaptırmak istiyorsam orada yaptırırım. bu benim öz hakkım
    aracı yaptırmayın eksperi değiştirmek istediğinizi lütfen axa oyak samsun bölgeyle konuşun gerekirse bölge müdürünü bizzat arayın efendim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi edre -- 29 Mart 2008; 8:49:35 >

• siz ilk önce aracınızı yetkili servise çekmediniz mi?
    bu çektiğiniz yer sigortanızın anlaşmalı yeri değil mi?
    anlaşmalıysa neden şimdi anlaşamıyorlar?
    kesinlikle yetkili serviste yaptırın ısrarlı davranın
    axa oyaktan hiç beklemezdim
    inanın çok şaşırdım!!!
  • aracım yetkili servise cekildi ve hala orada
    evet sigortanın anlasmalı oldugu servisde orası
    fiyat ve liste konsunda anlasamamıslar
    exper diyo sen git anlasa biliyosan anlas dedi bende konusmaya gitim servise diyo hocam kesinlikle yapamayız o fiyata biz dedi

inanın cıldırmak uzereyim

nası yapsam nası davransam bilemiyorum pazertesi experden aracla ilgili listeyi alıp tekrar servise gidecegim ve sizin dediğiniz yolu experin değişmesini isteyecegim bakalım nası bi sonuc alıcagım

bende ne yapacagımı sasırmıs durumdayım
    quote:

siz ilk önce aracınızı yetkili servise çekmediniz mi?
    bu çektiğiniz yer sigortanızın anlaşmalı yeri değil mi?
    anlaşmalıysa neden şimdi anlaşamıyorlar?
    kesinlikle yetkili serviste yaptırın ısrarlı davranın
    axa oyaktan hiç beklemezdim
    inanın çok şaşırdım!!!

• 1 nisan dan itibaren polis tutanağı olmayacakmı ve kaza yapanlar arasında kendi aralarında rapor mu tutacaklar bu matbu tutanakları nerden temin edeceğiz
    teşekkürler
  • evet 1 nisandan sonra maddi hasarlarda kazaya karışan sürücüler kendi aralarında tutanak tutuyorlar.
    bu tutanaklar sigorta acentelerinde bulunmaktadır.
    tutanağın nasıl tutacağı örnek olarak sigorta acentelerinde aldığınız boş tutanağın sol yan sayfasında bulunmaktadır.
    kaza sonucu anlaşmazlık, alkol veya alkol şüphesi, yaralanma, kazaya karışan aracın resmi araç olması durumunda ve tek taraflı hasarlarda polis yine çağrılacaktır.
    kaza yerinde kazalı olarak araçların fotoları çekilecektir.
  • geçen gün köprüden geçerken birden ön çamurluktan ses gelmeye başladı köprüden çıkamadan da tamamen çıktı zar zor köprüyü geçtim ve sökmek zorunda kaldım, en azından kaportaya sürtüp zarar vermedi ya da tekerleğe dolanmadı diye seviniyorum aracım 2004 corolla ön sol çamurluğu ne kadara takarlar yetkili serviste bir bilginiz var mı
  • arkadaşım geçmiş olsun
    işçilik 200 - 250 civarında tutar
    maalesef y.parça fiyatını bilmiyorum
  • teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mishra -- 31 Mart 2008; 18:37:22 >
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.