Şimdi Ara

HASAR UZMANINDAN, HASARINIZLA İLGİLİ SORULARINIZA CEVAPLAR... (140. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.436
Cevap
85
Favori
473.610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 138139140141142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Acente hasar konusunda işi bilen ve tecrübeli ise yararı dokunur.

Eksper servise gelip inceleme yapacak ondan sonra servis onarım listesi çıkaracak vs.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim bi sorum olacaktı arkadaşlar bugün aracımla caddede ilerlerken kamyon karşı şeritten aniden sokağa dönüş yaptı aramızda mesafe vardı frene bastım yerlerinde ıslaklığıyla aracım tam sokağın başında durdu ama kamyonun sağ arka köşesi aracıma sürttü ve motor kaputunu deldi aracımda maddi hasar oluştu bu durumda karşı tarafın sigortası benim hasarımı karşılarmı ?

NOT:Yol önceliğde bendeydi bu durumda ne olur cevaplarınızı bekliyorum. İyi günler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alperen5428

Benim bi sorum olacaktı arkadaşlar bugün aracımla caddede ilerlerken kamyon karşı şeritten aniden sokağa dönüş yaptı aramızda mesafe vardı frene bastım yerlerinde ıslaklığıyla aracım tam sokağın başında durdu ama kamyonun sağ arka köşesi aracıma sürttü ve motor kaputunu deldi aracımda maddi hasar oluştu bu durumda karşı tarafın sigortası benim hasarımı karşılarmı ?

NOT:Yol önceliğde bendeydi bu durumda ne olur cevaplarınızı bekliyorum. İyi günler

Geçmiş olsun.

Tutanakta tali yoldan çıktığını yazdıysanız karşılar hocam.

• alperen5428 A kullanıcısına yanıt
    Suç karşı tarafta.

Rapor tutanağına siz ne yazdınız karşı taraf ne yazdı?
  • Hocam karşı tarafın yazdığında şöyle yazıyor caddede ilerlerken sola dönüş yaptım z aracı aniden çıktı yazıyor tutanakta geçiş önceliği ihlali yaptığını işaretledi sonuç siZce ne olur

• Merhaba,

Ufak bir kaza geçirdim. Hem kaskom hem sigortam var. Karşı tarafın da sigortası var. Hasarlarda birinci tercihim yetkili servistir. Yetkili servisler de genelde sigortalarla işlem yürütmüyor. Kaskodan açalım haksız taraf karşısıysa onların sigortasına rücu ederler deniliyor. Bu durumda hasarsızlığım baki kalacak bunu biliyorum. Aklıma da yatıyor var böyle bir durum. Ancak aklıma takılan şu; değişebilme olasılığı plan bir parça var. Kaskom orjinaliyle değiştirecek doğal olarak. Yarın bir gün karşı tarafın sigortası dönüp de kaskoma siz bunu orjinalle değiştirmişsiniz ama biz yan sanayi verirdik o kadarını karşılamayız diyebilirler mi? Bu durum olursa bir şekilde hasarsızlığım konusunda beni etkiler mi? Yoksa iş tamamen benden çıkmış mı olur?

Teşekkürler
  • alperen5428 A kullanıcısına yanıt
    O zaman kuvvetle ihtimal karşı taraf kusurlu bulunur.
    Fotoğraflar da destekliyorsa şayet.
  • Resimler bunlar hocam
    Bu mesaja eklenen görseller:

HASAR UZMANINDAN, HASARINIZLA İLGİLİ SORULARINIZA CEVAPLAR... HASAR UZMANINDAN, HASARINIZLA İLGİLİ SORULARINIZA CEVAPLAR...

• Yol önceliği sizin karşı taraf kusurlu.

• Yardımlarınız için teşekkür ederim.

• İyi guneler kasko doğa sigorta avm de biri aynama çarpmış kırmış ve kaçmış hasarılık indiriminden yararlanmak mümkünmü kapı aynası değişiminden?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ceycey84x -- 11 Temmuz 2016; 17:43:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ceycey84x

İyi guneler kasko doğa sigorta avm de biri aynama çarpmış kırmış ve kaçmış hasarılık indiriminden yararlanmak mümkünmü kapı aynası değişiminden?

Merhaba hocam,

Kaza mahali güvenlik kamerası görüş açısında mı baktınız mı?

• http://forum.donanimhaber.com/m_118550174//tm.htm#118550174

Yukarıda ki linkte konusunu açtığım kazada kim suçlu çıkar sizce? Tahminleri alabilirmiyim konuya yorum olarak
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasanyy

ARKADAŞLAR BEN YETKİLİ SERVİSTE HASAR YETKİLİSİ OLARAK 1999 YILINDAN BERİ GÖREV YAPMAKTAYIM.
    DAHA ÖNCEDEN DE ACENTE DENEYİMİM BULUNMAKTADIR.
    OTO KAZA BRANŞIYLA İLGİLİ MERAK ETTİKLERİNİZ VE SORULARINIZI BEKLİYORUM...

üstat, aracımda 6.000 TL hasar kaydı var, 2013 model opelcorsa daha önce kazası falan yok, değer kaybı ne kadar olur ?
  • Merhaba hocam,

Hazine müsteşarlığının açıklamış olduğu formül var,
    Aracın yaşı, KM'si, değişen parçaların niteliği vs. hepsi
    formüle girildiğinde ortaya sonuç çıkmaktadır.

Dışarıdan bağımsız ekspere hesaplattırmanız lazım hocam.
  • İyi günler ufak bir kazaya karıştım önümde park halinde duran araca arkasından cıkarken dönüşü dar almam sebebiyle çamurluğunda avuç içi kadar sadece göçük oldu ve stop lambası çatlafı adama kendim karşılayım dedim ama ısrarla tutanak tutmak istedi tuttuk. Bulunan yerde park yasağı var aslında ama onu belirtmedik nasılsa hatalı benim diye. Max masrf 300 tl cıkar bu durumda hasarsızlk indirimi alınr mı 9 ay önce 1200 e yaptırmıştım daha bi yıl olmadı zaten

• ozgun_izmirli35 O kullanıcısına yanıt
    Merhaba hocam,

Park yasağını yazsaydınız keşke, hasarsızlık kademeniz ilk defa yaptırdıysanız başlangıç kademesi 4'tür.
    bir kademe düşüp 3 olacaktır.
  • damneed D kullanıcısına yanıt
    Ancak işte bu kaza olunca sanırım yine 4 te kalıcam doğru mudur hocam

• ozgun_izmirli35 O kullanıcısına yanıt
    Maalesef hocam bir alt kademeye düşeceksiniz 3.kademeye.

%10 hasarlılık sürprimi uygulanır.
  • Sağolun hocam ilginiz için sağlık olsun napalım

• 
Sayfa: önceki 138139140141142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.