Şimdi Ara

hasarı iptal ettirmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar merhaba.gecenlerde aracimin sag on tekerini kaldirima hafif vurup surtmek sebebiyle kaskoya verdim.aslinda cok buyuk hasar yok ama sol arka kapi cizikti.o yapilirken bu da aradan ciksin dedim.normalde jant duzeltilecek ve jant kapagi degisecek.biraz once servis arayarak yaklasik bin lira hasar olabilir dedi.dalga mi geciyorsunuz dedim bu 150 lira bile tutmaz.lastik degisecek jant degisecek falan dedi.oysa ne lastigi ne janti degistirmeye gerek var.islemin iptal edilmesini istiyorum dedim.kendim yaptiracagim diye.servis bana experin gelip baktigini bu saatten sonra islemin iptal edipmeyecegini soyledi.aptal gibi hissediyorum kendimi.bu islem iptal edilemez mi? Hic yokken bin lira bostan gidecek hasar olarak yazilacak!?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• kimse cevap vermemiş kendim cevap vereyim.iptal edebilirsiniz.bunun için öncelikle servisi yada kasko şirketinizi arayarak sizin dosyanıza bakan experi öğreniyorsunuz.Daha sonra expere onarımın iptali ile ilgili beyan veriyorsunuz,bu kadar.
  • iptal edilebilir tabiki.Ben eksperin elinden dosya almıştım.Sorun olmaz.
  • Zaten öğrenmişsiniz fakat iptal edilir hertürlü. Böyle saçmalık olur mu . Jant düzeltme+jant kapağı 1000 tl. Araç ne ? Hangi servis ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: pcexpertt

Zaten öğrenmişsiniz fakat iptal edilir hertürlü. Böyle saçmalık olur mu . Jant düzeltme+jant kapağı 1000 tl. Araç ne ? Hangi servis ?

saçmalığın daniskası! grande punto. antalya da özel servis.benim kasko özel servis anlaşmalı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Araç Muayene Ettirmek (yardım)
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.