Şimdi Ara

hasarlı araç alımında ekspertiz yapacak 10 numara usta aranıyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
912
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-volvo-bosphorus-tan-2012-model-plakali-ruhsatli-xc-60-diesel-196582034/detay/

ilandaki araç ile ilgileniyorum aradığımda kişinin anlattığı ön tampon ve kaput toparlanmış bu kazaya bağlı olarak sürücü hava yastığı açılmış hava yastığı yeniden takılmış.
    araçta trammer kaydı yok. 3000-3500 tl arası masrafı var diyor bunlar dikiz aynası çalınmış, ön far yıkama motorları vb. gibi masraflarmış ancak araç işinden profesyonel olarak anlamıyorum. bu sebebten ve manisada oturuyorum istanbula gelip bu aracın yürüyenine motoruna bakıcak ayrıca yapılacak masrafını çıkarıcak bir ustaya ihtiyacım var bu usta kim sorusuna sizden yanıt bekliyorum...

not: ince eleyip sık dokuyacağım çünkü aradığımda masrafın 3000 tl olduğunu söyleyen kişi araç manisaya sürerek gelirmi dediğimde abi toparlanmış araç gitmez aracı yaptır öyle git dedi veya çekici ile götür dedi. şimdi sizce ne yapmalıyım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi husam1985 -- 13 Ocak 2015; 21:25:42 >

• Hasarlı araç işinde kar olsa adamlar kendileri yaptırır satar.

Bu araca o kadar para bağlıyacağıma ilgim markaya özelse Volvo S60 alırım sorunsuz bir tane.

Yok merakım SUVlere ise başka bir SUV bakarım.

Bu tarz araçlar işi bilene karlı.Kendiniz alıp yaptırın binin ama sorunları ile boğuşur durursunuz.

Ha sorunsuz olur derseniz.

Öyle olsa galerici alır yaptırırdı.

Siz şurası eksik diye gireceksiniz sonra ne biçim masraflara çıkacak.
  • ben bu aracı kar edeyim amacı gütmüyorum ki
    yani 93 e aldım diyelim 7 masraf ettim tam takır yaptırdım tampon kaput değişik araç edeceği para 100- 105 bini geçmez ki galerici karı yok yani binici için ise 135 bin tl olan araca 100 bin tl ye binme keyfi var sadece
  • quote:

Orijinalden alıntı: husam1985

ben bu aracı kar edeyim amacı gütmüyorum ki
    yani 93 e aldım diyelim 7 masraf ettim tam takır yaptırdım tampon kaput değişik araç edeceği para 100- 105 bini geçmez ki galerici karı yok yani binici için ise 135 bin tl olan araca 100 bin tl ye binme keyfi var sadece

Dikiz aynası city safety sensörleri kamerası vs komple değişiyor ve sadece dikiz aynası bile 5000tl gibi bir fiyatı varken 3000tl masraf demeleri ilginç
    3000tl masrafı olan araç rahatlıkla yürür durumda olmalı bence
    2008-2009 volvo xc90lara bakın bence o civarlarda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu benzinli xc60 lara lpg takılsa hiç düşünmücem aslında direk enjeksiyona malesef 2 senedir dedikodu olmasına rağmen lpg dönüşümü yok...

• Hocam o parayi hasarli araca baglama,farki verip sifir s60 yada az kullanmis s60 hasarsizlara bakin

• Dostum sikintili is usta onermek kolayda
    Bu isin altina gurmek zor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 100 bin tl verip de ne olduğu,ne olacağı belli olmayan hasarlı araç almak bana pek akıl karı bir iş gibi gelmedi ,, o paraya temiz ikinci el c180 veya 5.20 falan alınır
  • aman bulaşma hemşerim!!!! kişileri iyi tanırım.

şase no sunu isteyin o şekilde sorgulatın. oda gerçek şase no verirse tabi yada verirse anlarsın olayı.
    araç madem kaput ucu toplanmış yürürü neden yok?

yazımı oku anlarsın meseleyi...

http://forum.donanimhaber.com/m_101627084/tm.htm
  • Sakın ola sakın bulaşmayın.Dışardan bakıldığında araç size çok hesaplı gibi görünebilir.Ancak gerçekten hesaplı olsa galerici zaten kendisi toplatıp satar.Hasarlı araçların bir çoğu sigortadan perte çıkan araçlardır.İşin içine girince çok pişman olursunuz..
  • Hep böyle böyle düşülüyor tuzaklara

• quote:

Orijinalden alıntı: cnrege

aman bulaşma hemşerim!!!! kişileri iyi tanırım.

şase no sunu isteyin o şekilde sorgulatın. oda gerçek şase no verirse tabi yada verirse anlarsın olayı.
    araç madem kaput ucu toplanmış yürürü neden yok?

yazımı oku anlarsın meseleyi...

http://forum.donanimhaber.com/m_101627084/tm.htm

Sizin konuyu okudum hocam çok geçmiş olsun.. Allaha havale edin gitsin..

Konu sahibi arkadaş aynı hataya düşmez umarım..

Cebinde 100 bin parası var girdiği atraksiyona bak

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.