Şimdi Ara

Hasarsızlık indirimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
96
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar tecrübeli birilerinden bilgi almak istiyorum.şimdiden teşekkür ederim. Haziran 2024 te aracımı sattım. 11 yıl kullandığım aracımı her sene düzenli Kasko yaptım ve hiç kaskoyu bozdurmadım. En üst seviyede hasarsızlık indirimim vardı. Aradan yaklaşık 7 ay geçti. Sorum şu. Benim hasarsızlık indirimim ne kadar devam ediyor? Aradan bayağı zaman geçti sıfır veya ikinci el araç alsam hasarsızlık indirimim aynen devam edecekmi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bildiğim kadarıyla o indirim o araç için geçerliydi

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Merhaba hocam,

Kasko hasarsızlık indirimi bazı sigorta şirketleri tarafından 3 ay bazı şirketler tarafından ise 8 aya kadar aktarım kabul etmektedir.
    Yeni aldığınız aracın kaskosunu yaptırmadan önce plakanızı iletmeniz halinde aktarım sağlayan şirketler üzerinden çalışma sağlayabiliriz.
    Forumda yardımcı olduğumuz onlarca arkadaşımız vardır, konumuz imza bölümümüzde mevcuttur.
  • Merhaba,

Hasarsızlık aktarımı bazı sigorta şirketlerinde 1 gün iken, bazılarında 6 ay ve 1 yıla kadar çıkmaktadır.

Satıştan iptal ettirdiğiniz kaskonuz ile yeni alacağınız araç arasındaki vade süresi uzadıkça teklif veren şirket sayısı azalmaktadır.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.