< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hastane randevusu ve rapor almak ücretli olacak (2. sayfa)
-
-
geçen aynısı fransada konu olmuştu randevu alıp gelmeyenlere ceza olarak 5€ ödeme veriyorlar en mantıklısı bu bence bizdede 50tl falan olsun randevu alıp gelmeyenler için
medimagazinFransa'da hastane randevusuna mazeretsiz gitmeyene 5 Euro cezahttps://medimagazin.com.tr/guncel/fransada-hastane-randevusuna-mazeretsiz-gitmeyene-5-euro-ceza-110894 -
Batırdılar uzatmaya dönüyorlar ama elliki uykuda...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu karar alınırken, toplantıda şu cümlenin geçme olasılığını yüskek buluyorum:
"Ülkedeki tüm göçmen ve sığınmacılara verilen bedava sağlık hizmetini ücretli yapmak yerine, 2. sınıf vatandaş yerine koyduğumuz türk insanına hastane randevusunu paralı hale getirelim, nasıl olsa bunların sesi gıkı çıkmıyor, bak bu plan işe yarar, hemen uygulamaya koyalım ve çok şikayet edilen bu yoğunluğu azaltalım. Böylece o çok sevdiğimiz ve uğruna senelerce bedawa sağlık hizmet sunduğumuz yabancılara olan bedawa sağlık hizmetine dewamke etmiş oluruz..."
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dekareme -- 1 Aralık 2024; 8:18:44 > -
Emmi tamam da acili parali yapamazsin parali olmadigi icin de :
Ve suanda basi agriyan
Sekeri düşen
Basi donen gelip acil sarı bolgeye yigilma yapiyor 1 serum yiyem de kendime gelem diye
Bir seyler yapilmali ama ne bilmiyorum omg bizim insanimiz iflah olmaz
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Yargıda sistem nasıl bilmiyorum. Ancak dünyanın hiç bir yerinde vatandaş elini kolunu sallayıp devlet hastanesinde bedava tedavi olamaz. Elini kolunu sallayıp diyorum. Sevk edilmiştir olur.
Mesela adamın gtunde sivilce cikmis. Üşenmemiş proftan randevu alıp onu beklemiş. Nedir? 2 krem alacak. Gitsene aile hekimine yok. Gtu kıymetli beyimizin.
Sen buna muayene ücretini 200 lira yap bakalım ne oluyor o gt 200 lira eder mi.
Ne kadar hasta olursan ol nedense içindeki vitaminler ve ağrı kesici sayesinde serum yediğin anda zımba gibi enerjik oluyorsun anında iyileştim beni hastaneden hemen çıkartın diyorsun
Aile hekimi cildiyenin vereceği kremi vermez.
O serumun içinde kayda değer bir şey yok. Damarını delirip gereksiz işlem yapıyorsun ne olursa olsun yabancı madde alıyorsun sonra alman 80 yaşında hastane yüzü görmezden sen 50 yaşında 5 stentim var diye hava basıyorsun.
Veremiyorsa sevk eder olur biter.
Aile hekimisin herhalde bilgin çok.
Yok hocam babamdan biliyorum eger ciddi hastalik varsa saat basi serum takiyorlar gene fayda etmiyor
Sen gencsindir ondandır
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Destekliyorum. Adam gün boyu evde yatıyor, öksürüyor, akşam saat dokuz olunca kendisini acile atıyor veya KBB'ye geliyor. Kardeşim aile hekimine gitsene? Sıra derdi yok, gürültü yok, ses yok. Git, çok ağır değilse tedavi eder zaten. Hastaneye sevk edilmediği sürece ben polikiliniğe dahi alınmamalı diyorum hastalar.
-
Türk toplumunun sosyal hayatı yok. Çünkü parasi yok. İşten sonra sinema tiyatro bar ne bileyim başka şeyler yapayım dese yapamaz. Öyle oluca tek bedava sosyalleşme alanı hastaneler olur. Evet keyfi olarak gelenler daha çok. Hastaneye de mi saçmalama diyorsunuz belki ama öyle sosyalleşmek için geliyorlar koyun 200 lira gelmezler. 200 lira oraya vereceğine başka yere gider
Serum dedigin %0.9 tuzlu su. Onun icine konan steroid veya non-steroid antienflamatuar seni zimba gibi yapan sey. Bunun şekerlisi ve vitaminlisi de var daha farkli amaçlar icin kullanilabilen.
Iyilesmiyorsun orada aslinda ama...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Serum takılıyken rahatlıyorsun çıkarınca yine aynı haline gelinebiliyor
-
Yeni yapılan Hastanelere giden yolları yapsın yeter bence.
Yapmayacağım diye direniyor, diğer kurumlara görev biçiyordu diye hatırlıyorum seçilmiş başkan.
Telefondan veya internetten randevuyu zor alan vatandaş yolu olmayan hastaneye nasıl gidebilir ki?
Devlet diyorki önce aile hekimine görün sevk yazarsa hastaneye gidersin. Öbür türlü direk gidersen katkı payını ödersin. Doğru karar. bu durum başı ağrısa hastaneye koşanları kapsıyor. Gerçekten hasta olanların bir tık işi kolaylaşacak karşı çıkanları anlamadım.
ahh ah!
inşaatı mevlüt uysal durdurmuştu
ihale eko ya kalmıştı!
kıymetsiz yandaşlar da;
biz durdurmuş olabiliriz ama eko neden devam etmedi!
demişti!
forumda konusu halen duruyordur :))
edit; akape, sen bunu bizre nasıl söylemezsin diyede
birini görevden almışlardı :))
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aksinaletinsan -- 1 Aralık 2024; 14:29:54 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X